Το ιδιο και εγω πολλές αποσυνδέσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H okeanos8 έγραψε:
Με τις αποσυνδέσεις τι κάνουμε;; δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί;
Δεν υπάρχει κάτι να φτιαχτεί. Αν μιλάμε για τα δικά μας αρχεία που έχουμε ανεβάσει στην πρώτη σελίδα, δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα ειδικά με αποσυνδέσεις.Ο/H okeanos8 έγραψε:
Το ιδιο και εγω πολλές αποσυνδέσεις
Έχεις περάσει κάποιο αρχείο πόρων (resources) που δεν είναι συμβατό με το firmware που έχεις αυτή τη στιγμή στο band 3. Δες στην πρώτη σελίδα στο post #2 τον πίνακα για να δεις ποια αρχεία resources (v40, v42, v44) είναι συμβατά με την κάθε έκδοση firmware, κατέβασε και βάλε το σωστό και θα δουλέψει ξανά.Ο/H millboc έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super.
Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητας, έχω κάνει unpair και pair πάλι το band 3, αλλά και πάλι.
Τι κάνουμε τώρα για να ξαναδουλέψει η οθόνη του band?
Καλημέρα.Ο/H dnomikos έγραψε:
Έχεις περάσει κάποιο αρχείο πόρων (resources) που δεν είναι συμβατό με το firmware που έχεις αυτή τη στιγμή στο band 3. Δες στην πρώτη σελίδα στο post #2 τον πίνακα για να δεις ποια αρχεία resources (v40, v42, v44) είναι συμβατά με την κάθε έκδοση firmware, κατέβασε και βάλε το σωστό και θα δουλέψει ξανά.Ο/H millboc έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super.
Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητας, έχω κάνει unpair και pair πάλι το band 3, αλλά και πάλι.
Τι κάνουμε τώρα για να ξαναδουλέψει η οθόνη του band?
Βέβαια, ακόμα και λάθος αρχείο να βάλεις (προσπαθώντας ίσως να βάλεις κάποιο άλλο θέμα από το post #2 της πρώτης σελίδας) ότι λάθος συνδυασμό και να κάνεις, το τρέχον MiFit 3.5.4 που έχουμε στην πρώτη σελίδα, ξαναπερνάει αυτά που έχει μέσα του. Δηλαδή firmware 2.0.0.4 (αν έχεις βάλει παλαιότερο) και resources v44 (αν έχεις βάλει λάθος παλαιότερη έκδοση). Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν το κάθε MiFit βρίσκει περασμένες παλαιότερες εκδόσεις και όχι νεότερες!
Για να μην στα διορθώνει μόνο του, έχεις βάλει το νεότερο firmware 2.2.0.12 που κυκλοφορεί και είναι συμβατό με το resources v46 το οποίο δεν είναι μέσα στο MiFit 3.5.4 και για αυτό έχει "μουλαρώσει"...
Σε αυτή τη περίπτωση, βάλε το resources v46 ή ακόμα καλύτερα, ξαναγύρνα πίσω στο 2.0.0.4 δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι
ακριβως όσο χρειάζεται για να πας μια τουαλέτα και να γυρίσεις στο κρεβάτι.Ο/H pit_hal έγραψε:
Πόσο accurate πιστεύετε ότι είναι το mi band στις ενδείξεις του? Το πρώτο ξύπνησα και έλεγε ότι έκανα 26 βήματα και δεν θυμάμαι πόσα μέτρα μέσα στον ύπνο μου!