Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Το ιδιο και εγω πολλές αποσυνδέσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ευχαριστώ πολύ έκλεισα και την τοποθεσία να δούμε τι θα δούμε γιατί πριν κράταγε κάπου 25+ μέρες άνετα και τώρα 15 με το ζόρι
    • Ο/H okeanos8 έγραψε:

Με τις αποσυνδέσεις τι κάνουμε;; δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί;

Ο/H okeanos8 έγραψε:

Το ιδιο και εγω πολλές αποσυνδέσεις

Δεν υπάρχει κάτι να φτιαχτεί. Αν μιλάμε για τα δικά μας αρχεία που έχουμε ανεβάσει στην πρώτη σελίδα, δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα ειδικά με αποσυνδέσεις.

EDIT:
      Μπορείς να δοκιμάσεις να αφήσεις το band να αδειάσει τελείως και να σβύσει μόνο του. Μετά άφησέ το έτσι λίγο παραπάνω (24 ώρες πρέπει να είναι αρκετές) ώστε να ξεφορτιστεί τελείως η μπαταρία του και να σβύσουν τα πάντα. Έτσι θα ξεκινήσει με τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και θα αναβαθμιστεί εκ νέου από το ίδιο το MiFit. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, όταν το βάλεις στην φόρτιση και δεις ότι δεν σου βγάλει το εικονίδιο που προτείνει την σύνδεση με την εφαρμογή για να κάνει αναβάθμιση, σημαίνει ότι είχε ακόμα μπαταρία και δεν χάθηκαν τα πάντα, οπότε θα πρέπει να το αφήσεις περισσότερο χρόνο για να αδειάσει εντελώς η μπαταρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχουν κάτι πατέντες που προτείνουν να βραχυκυκλώσεις τις επαφές του band στιγμιαία. Μην το κάνετε ΠΟΤΕ γιατί πρώτον δεν λύνει 100% το πρόβλημα και δεύτερον και σημαντικότερο, μπορεί να του κάνετε ζημιά.
    • Διαφήμιση
    • Η σειρά μου να γράψω. Πήρα δύο Mi-Band 3, ένα για εμένα και ένα για τη σύζυγο. Το ένα συνδέεται με το Redmi Note 4 (MTK) μου και το άλλο με το Huawei P9 Lite της συζύγου. Άψογα και εύκολα όλα. Λειτουργούν τέλεια με τα ελληνικά τους χωρίς καθόλου κόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους ασχολούνται και τρώνε χρόνο, ώστε να μπορούμε εμείς με μία εφαρμογή και μερικά κλικ να τα έχουμε όλα αυτόματα κι απροβλημάτιστα! Χίλια μπράβο στην κοινότητα και πολλά πολλά ευχαριστώ!
      Poco F2 Pro 6/128
    • Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super.
      Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητας, έχω κάνει unpair και pair πάλι το band 3, αλλά και πάλι.
      Τι κάνουμε τώρα για να ξαναδουλέψει η οθόνη του band?
      Images
      • IMG_20181211_215327.jpg

740,84 kB, 1.562×2.833, viewed 135 times
    • Ο/H millboc έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super.
      Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητας, έχω κάνει unpair και pair πάλι το band 3, αλλά και πάλι.
      Έχεις περάσει κάποιο αρχείο πόρων (resources) που δεν είναι συμβατό με το firmware που έχεις αυτή τη στιγμή στο band 3. Δες στην πρώτη σελίδα στο post #2 τον πίνακα για να δεις ποια αρχεία resources (v40, v42, v44) είναι συμβατά με την κάθε έκδοση firmware, κατέβασε και βάλε το σωστό και θα δουλέψει ξανά.

Βέβαια, ακόμα και λάθος αρχείο να βάλεις (προσπαθώντας ίσως να βάλεις κάποιο άλλο θέμα από το post #2 της πρώτης σελίδας) ότι λάθος συνδυασμό και να κάνεις, το τρέχον MiFit 3.5.4 που έχουμε στην πρώτη σελίδα, ξαναπερνάει αυτά που έχει μέσα του. Δηλαδή firmware 2.0.0.4 (αν έχεις βάλει παλαιότερο) και resources v44 (αν έχεις βάλει λάθος παλαιότερη έκδοση). Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν το κάθε MiFit βρίσκει περασμένες παλαιότερες εκδόσεις και όχι νεότερες!

Για να μην στα διορθώνει μόνο του, έχεις βάλει το νεότερο firmware 2.2.0.12 που κυκλοφορεί και είναι συμβατό με το resources v46 το οποίο δεν είναι μέσα στο MiFit 3.5.4 και για αυτό έχει "μουλαρώσει"...
      Σε αυτή τη περίπτωση, βάλε το resources v46 ή ακόμα καλύτερα, ξαναγύρνα πίσω στο 2.0.0.4 δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι ;)
    • Αν κάποιος θέλει να γυρίσει ένα κινέζικο miband 3 σε αγγλικό official ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος; Κάποιο link; Με ενδιαφέρει να παραμένει αναβαθμισμένο έστω και χωρίς ελληνικά φουλ, με την επίσημη έκδοση mifit. Γίνεται;
    • Διαφήμιση
    • Περνάς από τη πρώτη σελίδα το firmware και τα resources και το κάνεις ελληνικό και συνεχίζεις με το official mifit από το play store. Μόλις όμως αναβαθμιστεί θα στο γυρίσει πάλι σε κινέζικο...
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Πόσο accurate πιστεύετε ότι είναι το mi band στις ενδείξεις του? Το πρώτο ξύπνησα και έλεγε ότι έκανα 26 βήματα και δεν θυμάμαι πόσα μέτρα μέσα στον ύπνο μου!

Και σίγουρα δεν υπνοβατω!
      Επίσης εκεί που μετράει τους παλμούς σε ηρεμία λέει να το φοράς στον ύπνο σου για να μετρήσει άλλα δύο μέρες τώρα το βρίσκω άδειο, έξω έχω δώσει άδεια για συνεχή παρακολούθηση παλμών και για τον ύπνο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H millboc έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super.
      Έχεις περάσει κάποιο αρχείο πόρων (resources) που δεν είναι συμβατό με το firmware που έχεις αυτή τη στιγμή στο band 3. Δες στην πρώτη σελίδα στο post #2 τον πίνακα για να δεις ποια αρχεία resources (v40, v42, v44) είναι συμβατά με την κάθε έκδοση firmware, κατέβασε και βάλε το σωστό και θα δουλέψει ξανά.
      Βέβαια, ακόμα και λάθος αρχείο να βάλεις (προσπαθώντας ίσως να βάλεις κάποιο άλλο θέμα από το post #2 της πρώτης σελίδας) ότι λάθος συνδυασμό και να κάνεις, το τρέχον MiFit 3.5.4 που έχουμε στην πρώτη σελίδα, ξαναπερνάει αυτά που έχει μέσα του. Δηλαδή firmware 2.0.0.4 (αν έχεις βάλει παλαιότερο) και resources v44 (αν έχεις βάλει λάθος παλαιότερη έκδοση). Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν το κάθε MiFit βρίσκει περασμένες παλαιότερες εκδόσεις και όχι νεότερες!

Για να μην στα διορθώνει μόνο του, έχεις βάλει το νεότερο firmware 2.2.0.12 που κυκλοφορεί και είναι συμβατό με το resources v46 το οποίο δεν είναι μέσα στο MiFit 3.5.4 και για αυτό έχει "μουλαρώσει"...
      Σε αυτή τη περίπτωση, βάλε το resources v46 ή ακόμα καλύτερα, ξαναγύρνα πίσω στο 2.0.0.4 δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι ;)
      Καλημέρα.
      Από ότι βλέπω η version της κοινότητας που πέρασα είναι η V2.0.0.4.
      Ποιο αρχείο resources πιστεύετε ότι πρέπει να περάσω ώστε να μου διορθώσει το πρόβλημα της εμφάνισης των διαφόρων λειτουργιών του band στην οθόνη που έχει μείνει κολλημένο?
      Ευχαριστώ
    • Καλημέρα

Είχα ρωτηση πριν 2 μάρες για την μπαταριά το mi Bad3 έκλεισα και την τοποθεσία και ολα τα αλλα κλειστά σύνδεση με το τηλ 2-3 φορές την ημέρα για συγχρονισμό, σε μια μέρα εφαγε 6% πολύ το βλεπω η κανω λάθος?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pit_hal έγραψε:

Πόσο accurate πιστεύετε ότι είναι το mi band στις ενδείξεις του? Το πρώτο ξύπνησα και έλεγε ότι έκανα 26 βήματα και δεν θυμάμαι πόσα μέτρα μέσα στον ύπνο μου!
      ακριβως όσο χρειάζεται για να πας μια τουαλέτα και να γυρίσεις στο κρεβάτι.
      :lol: