Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγώ πάντως και Κάιρο που του έχω βάλει πάλι δεν μου εμφανίζει τον καιρό
Μου εμφανίζει το συννεφάκι και μου λέει "συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση"
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με τον @gregbala μέσα σε λίγες μέρες με καινούργιο band 3 με το ίδιο πρόβλημα. Κατέβασε από την πρώτη σελίδα (δεύτερο post) το αρχείο με τα fonts (Mili_wuhan_ft.zip) και πέρασέ το αφού το αποσυμπιέσεις.Ο/H dfoust έγραψε:
-
Με αυτο το αρχειο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμαΟ/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με τον @gregbala μέσα σε λίγες μέρες με καινούργιο band 3 με το ίδιο πρόβλημα. Κατέβασε από την πρώτη σελίδα (δεύτερο post) το αρχείο με τα fonts (Mili_wuhan_ft.zip) και πέρασέ το αφού το αποσυμπιέσεις.Ο/H dfoust έγραψε:

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε εμένα δεν βγάζει τέτοιο μήνυμα. Τι να πω τώρα... Σαν να καταλαβαίνει ότι δεν είναι το απλό Band 3 αλλά το NFC το οποίο δεν έχει αρχείο fonts...Ο/H gregbala έγραψε:
Με αυτο το αρχειο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε και με το GadgetBridge. Είναι λίγο πιο δύστροπη εφαρμογή, αλλά προσπάθησέ το. -
Και δεν συνδέεται πλεον ούτε στο gadgetbridgeΟ/H gregbala έγραψε:
Με αυτο το αρχειο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμαΟ/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:
Σαν να καταλαβαίνει ότι δεν είναι το απλό Band 3 αλλά το NFC το οποίο δεν έχει αρχείο fonts...
Λίγο κουφό, αλλά πρέπει να σας ρωτήσω γιατί δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα σε κάποια παρτίδα και να έβαλαν μοντέλα με NFC σε απλά κουτιά. Θυμάστε μήπως όταν είχε κάνει μόνο του ενημέρωση, αν είχατε δει κάποιο μενού Cards;Ο/H gregbala έγραψε:
-
Οχι εγω δεν ειδα ποτέ τέτοιο μενου και δεν γράφει τιποτα για nfc στο κουτί. Δεν νομίζω μα ειναι nfcΟ/H dnomikos έγραψε:
Λίγο κουφό, αλλά πρέπει να σας ρωτήσω γιατί δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα σε κάποια παρτίδα και να έβαλαν μοντέλα με NFC σε απλά κουτιά. Θυμάστε μήπως όταν είχε κάνει μόνο του ενημέρωση, αν είχατε δει κάποιο μενού Cards;Ο/H gregbala έγραψε:
OK. Κάνε κατάργηση σύζευξης από το Mi Fit και απεγκατέστησε όλα τα σχετικά προγράμματα (MiFit, Notify & Fitness, GadgetBridge). Μετά εγκατέστησε μόνο το GadgetBridge και προσπάθησε πάλι.Ο/H gregbala έγραψε:
Οχι εγω δεν ειδα ποτέ τέτοιο μενου και δεν γράφει τιποτα για nfc στο κουτί. Δεν νομίζω μα ειναι nfc
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0