Μπερδεύτηκα...είναι συνδεδεμένο ή είσαι ακόμα στη διαδικασία που πρέπει να επαληθεύσεις με πάτημα του κουμπιού στο band;Ο/H gregbala έγραψε:
Τιποτα παλι τα ιδια. Κανει ζευξη κανει συνχρονισμο αλλα μεχρι εκεί. Εντωμεταξύ την ώρα που δονείται και μου λεει να πατησω το κουμπι του band ουτε εκει εχει γραμματοσειρά, βγαζει κατι συμβολα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά.
Αν και διάβασα το πρώτο ποστ αγόρασα σήμερα ένα mi band 3 και δεν το έχω ανοίξει αν βάλω για πρώτη φορά το mi fit το ελληνικό του φόρουμ και κάνω την πρώτη μου σύζευξη με το mi band 3 θα μπει κατευθείαν το τελευταίο ελληνικό firmware χωρίς ερωτηματικά και άλλα bugs;
Χωρίς να βάλω αλλά προγράμματα για βάλω ελληνικό firmware.
Ευχαριστώ -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Τιποτα παλι τα ιδια. Κανει ζευξη κανει συνχρονισμο αλλα μεχρι εκεί. Εντωμεταξύ την ώρα που δονείται και μου λεει να πατησω το κουμπι του band ουτε εκει εχει γραμματοσειρά, βγαζει κατι συμβολα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Μπερδεύτηκα...είναι συνδεδεμένο ή είσαι ακόμα στη διαδικασία που πρέπει να επαληθεύσεις με πάτημα του κουμπιού στο band;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Μπερδεύτηκα...είναι συνδεδεμένο ή είσαι ακόμα στη διαδικασία που πρέπει να επαληθεύσεις με πάτημα του κουμπιού στο band;
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:
Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H dfoust έγραψε:
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δοκίμασε με το Notify & Fitness τώρα. Υπόψιν!!! τα fonts θέλει όχι το firmware. Αν δεν περάσει με αυτό, θα σου πω άλλο τρόπο.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δοκίμασε με το Notify & Fitness τώρα. Υπόψιν!!! τα fonts θέλει όχι το firmware. Αν δεν περάσει με αυτό, θα σου πω άλλο τρόπο.
Update στο mi fit ερχονται αυτοματα; ή πρεπει να μπαινουμε στο site?
-
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H georgezaf έγραψε:
Update στο mi fit ερχονται αυτοματα; ή πρεπει να μπαινουμε στο site?
Ο/H Siritos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Αν και διάβασα το πρώτο ποστ αγόρασα σήμερα ένα mi band 3 και δεν το έχω ανοίξει αν βάλω για πρώτη φορά το mi fit το ελληνικό του φόρουμ και κάνω την πρώτη μου σύζευξη με το mi band 3 θα μπει κατευθείαν το τελευταίο ελληνικό firmware χωρίς ερωτηματικά και άλλα bugs;
Χωρίς να βάλω αλλά προγράμματα για βάλω ελληνικό firmware.
Ευχαριστώ
Αν τύχει και σε σένα, θα περάσεις τα fonts χειροκίνητα ή αν δεν θέλεις να βάλεις άλλα προγράμματα, με τον τρόπο που έγραψα εδώ. Προχώρα και βλέπουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0