Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H gregbala έγραψε:

Τιποτα παλι τα ιδια. Κανει ζευξη κανει συνχρονισμο αλλα μεχρι εκεί. Εντωμεταξύ την ώρα που δονείται και μου λεει να πατησω το κουμπι του band ουτε εκει εχει γραμματοσειρά, βγαζει κατι συμβολα
      Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μπερδεύτηκα...είναι συνδεδεμένο ή είσαι ακόμα στη διαδικασία που πρέπει να επαληθεύσεις με πάτημα του κουμπιού στο band;
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]

Ρε παιδιά να πω μια ιδέα;;; Να δοκιμάσεις να το συνδέσεις με άλλο κινητό. Μήπως λέω μήπως υπάρχει θέμα συμβατότητας αν και δεν το νομίζω

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα παιδιά.
      Αν και διάβασα το πρώτο ποστ αγόρασα σήμερα ένα mi band 3 και δεν το έχω ανοίξει αν βάλω για πρώτη φορά το mi fit το ελληνικό του φόρουμ και κάνω την πρώτη μου σύζευξη με το mi band 3 θα μπει κατευθείαν το τελευταίο ελληνικό firmware χωρίς ερωτηματικά και άλλα bugs;
      Χωρίς να βάλω αλλά προγράμματα για βάλω ελληνικό firmware.
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Τιποτα παλι τα ιδια. Κανει ζευξη κανει συνχρονισμο αλλα μεχρι εκεί. Εντωμεταξύ την ώρα που δονείται και μου λεει να πατησω το κουμπι του band ουτε εκει εχει γραμματοσειρά, βγαζει κατι συμβολα
      Μπερδεύτηκα...είναι συνδεδεμένο ή είσαι ακόμα στη διαδικασία που πρέπει να επαληθεύσεις με πάτημα του κουμπιού στο band;
      Λεει οτι συνδέεται, κανει σύνδεση. Κανει συνχρονισμο αλλα το band μενει σρην ίδια οθονη. Μπορώ τωρα αν βαλω notify να ξαναπεράσω το firmware?

• Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Λεει οτι συνδέεται, κανει σύνδεση. Κανει συνχρονισμο αλλα το band μενει σρην ίδια οθονη. Μπορώ τωρα αν βαλω notify να ξαναπεράσω το firmware?
      Δοκίμασε με το Notify & Fitness τώρα. Υπόψιν!!! τα fonts θέλει όχι το firmware. Αν δεν περάσει με αυτό, θα σου πω άλλο τρόπο.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δοκίμασε με το Notify & Fitness τώρα. Υπόψιν!!! τα fonts θέλει όχι το firmware. Αν δεν περάσει με αυτό, θα σου πω άλλο τρόπο.
      Δεν μπαίνει το firmware

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H dfoust έγραψε:

Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H dfoust έγραψε:

Ο/H poseidvn έγραψε:

Το ποσοστό της μπαταρίας είναι

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μα δεν δείχνει τίποτα.
      Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με τον @gregbala μέσα σε λίγες μέρες με καινούργιο band 3 με το ίδιο πρόβλημα. Κατέβασε από την πρώτη σελίδα (δεύτερο post) το αρχείο με τα fonts (Mili_wuhan_ft.zip) και πέρασέ το αφού το αποσυμπιέσεις.
      Ευχαριστώ φίλε, βάζοντας το αρχείο που μου είπες έστρωσε, τώρα δείχνει μια χαρά την μπαταρία.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν μπαίνει το firmware
      Θα το αναγκάσουμε εμείς να αλλάξει τη γραμματοσειρά! Γύρισε τη γλώσσα του κινητού στην γλώσσα που έχω μαρκάρει παρακάτω να περάσει την εναλλακτική γραμματοσειρά για Κορεάτικα κλπ και άνοιξε το MiFit για να την περάσει. Όταν τελειώσει, γύρισε τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά (για να είμαστε σίγουροι) και άνοιξε πάλι το MiFit για να περάσει την κανονική γραμματοσειρά. Είναι χρονοβόρα διαδικασία γιατί είναι μεγάλα αρχεία, οπότε θέλει υπομονή.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν μπαίνει το firmware
      Θα το αναγκάσουμε εμείς να αλλάξει τη γραμματοσειρά! Γύρισε τη γλώσσα του κινητού στην γλώσσα που έχω μαρκάρει παρακάτω να περάσει την εναλλακτική γραμματοσειρά για Κορεάτικα κλπ και άνοιξε το MiFit για να την περάσει. Όταν τελειώσει, γύρισε τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά (για να είμαστε σίγουροι) και άνοιξε πάλι το MiFit για να περάσει την κανονική γραμματοσειρά. Είναι χρονοβόρα διαδικασία γιατί είναι μεγάλα αρχεία, οπότε θέλει υπομονή.
      Σορυ αλλα που εχεις μαρκαρει τι?

• Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν μπαίνει το firmware
      Σορυ αλλα που εχεις μαρκαρει τι?

Ελα το ειδα σορυ

• Διαφήμιση
    • Ο/H georgezaf έγραψε:

Update στο mi fit ερχονται αυτοματα; ή πρεπει να μπαινουμε στο site?
      Αν έχεις το δικό μας ή οποιοδήποτε άλλο custom, όχι πρέπει να ελέγχεις μόνος σου αν υπάρχει νεότερη έκδοση. Το miFit 3.5.6 δεν το ανεβάσαμε γιατί δεν έχει και τίποτα σημαντικό. Όσο από bug fix, όσο ξέρουμε εμείς, αλλό τόσο ξέρουν και οι ίδιοι. Ποτέ δεν λένε. Το ελέγξαμε μήπως φτιάχνει το πρόβλημα με τον Καιρό στην αυτόματη ζώνη ώρας ώστε να το δώσουμε, αλλά τίποτα. Οπότε περιμένουμε κάποια άλλη νεότερη έκδοση είτε με νέο firmware, είτε με κάτι άλλο που να αξίζει να δωθεί ;)

Ο/H Siritos έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.
      Αν και διάβασα το πρώτο ποστ αγόρασα σήμερα ένα mi band 3 και δεν το έχω ανοίξει αν βάλω για πρώτη φορά το mi fit το ελληνικό του φόρουμ και κάνω την πρώτη μου σύζευξη με το mi band 3 θα μπει κατευθείαν το τελευταίο ελληνικό firmware χωρίς ερωτηματικά και άλλα bugs;
      Χωρίς να βάλω αλλά προγράμματα για βάλω ελληνικό firmware.
      Ευχαριστώ
      Ναι θα μπουν όλα μόνα τους. Τώρα για τα ερωτηματικά στη δεύτερη οθόνη στο ποσοστό μπαταρίας, ε δεν νομίζω να τριτώσει το κακό :D Αν τύχει και σε σένα, θα περάσεις τα fonts χειροκίνητα ή αν δεν θέλεις να βάλεις άλλα προγράμματα, με τον τρόπο που έγραψα εδώ. Προχώρα και βλέπουμε ;)