Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δοκίμασε με το Notify & Fitness τώρα. Υπόψιν!!! τα fonts θέλει όχι το firmware. Αν δεν περάσει με αυτό, θα σου πω άλλο τρόπο.
      Δεν μπαίνει το firmware
      Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Θα το αναγκάσουμε εμείς να αλλάξει τη γραμματοσειρά! Γύρισε τη γλώσσα του κινητού στην γλώσσα που έχω μαρκάρει παρακάτω να περάσει την εναλλακτική γραμματοσειρά για Κορεάτικα κλπ και άνοιξε το MiFit για να την περάσει. Όταν τελειώσει, γύρισε τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά (για να είμαστε σίγουροι) και άνοιξε πάλι το MiFit για να περάσει την κανονική γραμματοσειρά. Είναι χρονοβόρα διαδικασία γιατί είναι μεγάλα αρχεία, οπότε θέλει υπομονή.
      Σορυ αλλα που εχεις μαρκαρει τι?

Ελα το ειδα σορυ

Λοιπόν όλα καλά με τα κορεάτικα άνοιξε το band παλι αλλα εμειναν τα ερωτηματικά. Εισαι θεος φιλε μου μπράβο

• Ο/H gregbala έγραψε:

Λοιπόν όλα καλά με τα κορεάτικα άνοιξε το band παλι αλλα εμειναν τα ερωτηματικά. Εισαι θεος φιλε μου μπράβο
      Ωραία. Τώρα βάλε Ελληνικά, Αγγλικά ή και Κινέζικα στο κινητό (δεν θυμάμαι τώρα τι θέλει στο Mi Band 3 για να ξεκινήσει το flash...δοκίμασε) για να σου περάσει την κανονική γραμματοσειρά και θα σου φτιάξει όπως έγινε και με τον @dfoust ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gregbala έγραψε:

Ωραία. Τώρα βάλε Ελληνικά, Αγγλικά ή και Κινέζικα στο κινητό (δεν θυμάμαι τώρα τι θέλει στο Mi Band 3 για να ξεκινήσει το flash...δοκίμασε) για να σου περάσει την κανονική γραμματοσειρά και θα σου φτιάξει όπως έγινε και με τον @dfoust ;)
      Dnomiko εισαι αψογος, ηρθε και η μπαταρια στην αρχικη και εφυγαν τα ερωτηματικά. Χιλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Οτι και να πω είναι λίγο γιαυτη την κοινότητα. Ειμαι μελος απο το 2013 και δεν με έχετε απογοητεύσει ποτε και σε θεματα με κινητα και τωρα με band. Ξανα ενα μεγάλο μπράβο σε ολους σας. Καλό βράδυ

(Με τα κινεζικα επανήλθε τελικα)

• Διαφήμιση
    • Ο/H kstelios81 έγραψε:

Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα με τα ερωτιματικα.Αμα του περάσω μόνο τα fonts θα στρώσει η πρέπει πάλι όλα από την αρχή;
      Κανε αυτό που λεει ο dnomiko με τις γλώσσες, εμενα ετσι έστρωσε, με καμία αλλη μέθοδο

• Ο/H kstelios81 έγραψε:

Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα με τα ερωτιματικα.Αμα του περάσω μόνο τα fonts θα στρώσει η πρέπει πάλι όλα από την αρχή;
      Ναι θα στρώσει. Αν διαλέξεις να το κάνεις μέσω του MiFit με εξαναγκασμό αλλαγής σε Κορεάτικα font και πάλι πίσω και όχι μέσω Notify & Fitness κλπ, βάλε στο τελευταίο βήμα το κινητό στα Κινέζικα όπως έγραψε παραπάνω και ο @gregbala ;)

Mου φαίνεται ότι έχουν αρκετά μέλη αυτό το πρόβλημα. Δεν έπρεπε να συμβαίνει σε καινούργιες συσκευές, αλλά να που το είδαμε και αυτό :) Γιατί βρε παιδιά δεν το λέγατε τόσο καιρό; Μην ντρέπεστε ρωτάτε εδώ ότι θέλετε και ότι πρόβλημα έχετε. Εδώ είμαστε όλοι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kstelios81 έγραψε:

Ναι θα στρώσει. Αν διαλέξεις να το κάνεις μέσω του MiFit με εξαναγκασμό αλλαγής σε Κορεάτικα font και πάλι πίσω και όχι μέσω Notify & Fitness κλπ, βάλε στο τελευταίο βήμα το κινητό στα Κινέζικα όπως έγραψε παραπάνω και ο @gregbala ;)
      Αυτη επεξε σε εμενα

• Διαφήμιση
    • Παιδιά καλημέρα είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Αγόρασε ο αδερφός μου το Amazfit BIP ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να του περάσω ελληνικά?
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kstelios81 έγραψε:

Mου φαίνεται ότι έχουν αρκετά μέλη αυτό το πρόβλημα. Δεν έπρεπε να συμβαίνει σε καινούργιες συσκευές, αλλά να που το είδαμε και αυτό :) Γιατί βρε παιδιά δεν το λέγατε τόσο καιρό; Μην ντρέπεστε ρωτάτε εδώ ότι θέλετε και ότι πρόβλημα έχετε. Εδώ είμαστε όλοι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ;)
      Το έκανα και έφτιαξε με τα fonts ευχαριστώ πολύ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jimidero έγραψε:

Καλησπερα. Περιμένω να μου έρθει το Mi Band 3 με NFC. Ακολουθώ την διαδικασία για το απλό η έχει άλλο firmware και resources?
      Διάβασε εδώ και εδώ.

Ο/H justindim έγραψε:

ξερετε αν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια στο κινητο οταν ειναι ενεργοποιημενο το ξεκλειδωμα οθονης?
      Ναι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Ο/H millboc έγραψε:

Ο/H millboc έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Μετά την εγκατάσταση της τελευταίας version, δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες από τα μηνύματα του gmail και του viber.
      Μου βγάζει το μήνυμα:
      'New message, enable show notification text on settings or view it on phone'
      Στην προηγούμενη version θυμάμαι ότι μια φορά τα ρύθμισα αυτά και δούλευαν σωστά οι ειδοποιήσεις.
      Τι πρέπει να κάνω παιδιά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Καλησπέρα παιδιά.Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα πως θα λύσω αυτό που αναφέρω παραπάνω?
      έχω ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει/ξαναενεργοποιήσει τα notifications στο app αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
      Τα sms, τα yahoo emails αντιθέτως εμφανίζονται κανονικά...
      Έλεγξε την πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Πήγαινε στο κινητό στις ρυθμίσεις και γράψε πάνω πάνω στο πεδίο της Αναζήτησης τη λέξη "πρόσβαση" και θα σου βγάλει όλες τις επιλογές που περιέχουν αυτή τη λέξη. Πάτα στο "Πρόσβαση ειδοποιήσεων" και ενεργοποίησε την πρόσβαση στις ειδοποιήσεις για το MiFit. Αν είναι ανοικτό (που λογικά θα είναι, κλείστο και άνοιξέ το πάλι). Αν δεν βγάζεις άκρη, απεγκατέστησε τελείως το MiFit, τρέξε την Εκκαθάριση από την Ασφάλεια και εγκατέστησε πάλι το MiFit.

Ο/H epantis έγραψε:

Παιδιά καλημέρα είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Αγόρασε ο αδερφός μου το Amazfit BIP ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να του περάσω ελληνικά?
      Προς το παρόν, δεν το έχει κανείς από την ομάδα διαχείρισης και έτσι δεν μπορούμε να βγάλουμε Ελληνικό firmware και να κάνουμε δοκιμές. Πρόσεξε τι θα αποφασίσεις να βάλεις και από που (και τι υποστήριξη παρέχουν), γιατί από κάτι φωτογραφίες που έχω δει, πρώτον κυκλοφορούν μερικά μισοτελειωμένα και δεύτερον, πέρα από απλά πράγματα που θα τα ψάχνουμε παρέα, δεν θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε κάτι εξειδικευμένο που θα προκύψει μετά την αλλαγή firmware αν κάτι δεν πάει καλά κατά την διαδικασία αφού δεν το έχουμε. Εκτός και αν έχει αντίστοιχη πείρα κάποιο μέλος μας.

Ο/H papaflessas έγραψε:

ποτε θα βγάλετε ενημέρωση καινούργια ?
      Διάβασε εδώ.

Ο/H gkoulias έγραψε:

σε εμενα δεν πετυχε...

Αν διαβάσεις πιο πάνω, θα δεις ότι ο @gregbala ταλαιπωρήθηκε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Δοκίμασε ξανά με όλους τους τρόπους που αναφέρθηκαν και μη φοβάσαι τίποτα εφόσον χρησιμοποιείς τα αρχεία που έχουμε στην πρώτη σελίδα.