Καλημέρα...Η μπαταρια με always connect Bluetooth ποσο σας κραταει περιπου στο MI band 3?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα,
Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 x Mi Band 3 (Μαύρα κουτία παραλλήλογραμα ) από το Bangoood , είναι φούλ κινέζικα πίσω, και φούλ κινέζικα ο οδηγός.
Κατέβασα το Mi Fit,μέσω Playstore γιατί σκέφτηκα official (πριν μπώ εδώ) έκανε τα update μόνο του στην 2.2 ,αλλά παρόλα αυτά έμεινε στα κινέζικα. (Παρότι το mifit είναι στα ελληνικά ή 3.5.6)
Μπήκα εδώ ....
Είδα ότι πρέπει να τα κάνω Manual τελικά το update για να περάσει Ελληνικά.
Έκανα ακριβώς ότι λέει το fitness ,αλλά στο .fw ακόμα όταν πάει να ξεκινήσει το Update ξανά και παραμένει 0% (ανιχνεύσιμο ,δίπλα κτλ ). (αφαίρεσα την 3.5.6 και έβαλα την δική μας custom κτλ για να προλάβω να τα πω)
Τι παίζει; -
Αφού φορτώσεις το Fitness άστο να συγχρονίσει 100% μέχρι να σου γράψει κάτω ότι συγχρόνισε και τελείωσε. Μετά πήγαινε και φόρτωσε να κάνει το update. Αν σου βγάζει πάλι έρρορ πάνω δεξιά υπάρχουν τρεις τελίτσες όπου πηγαίνοντας εκεί μπορείς να επιλέξεις δυο τρόπους update..Τικαρε και αυτά και λογικά θα στα περάσει!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα παρέλαβα το mi band 3 και δυστυχώς είμαι από τους ατυχείς που έχουν το θέμα με τα ερωτηματικά.
Έβαλα το ελληνικό firmware και δούλεψε κανονικά και με το mi fit και με το notify.
Παρατήρησα όμως το θέμα με τα ερωτηματικά στην μπαταρία και αποφάσισα να βάλω και τα fonts.
Αφού ανέβασα το .fw, δεν ξαναέκανε connect το mi fit ούτε το notify.
Μάλιστα, νομίζω ότι έχει κλείσει το Bluetooth στο band 3 γιατί (μερικές φορές!) βλέπω το σύμβολο διαγραμμενο πάνω από την ώρα.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ πια να το συνδέσω με το τηλέφωνο. Υπάρχει καμμία ιδέα; -
Ο/H coskarl έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα παρέλαβα το mi band 3 και δυστυχώς είμαι από τους ατυχείς που έχουν το θέμα με τα ερωτηματικά.
Έβαλα το ελληνικό firmware και δούλεψε κανονικά και με το mi fit και με το notify.
Παρατήρησα όμως το θέμα με τα ερωτηματικά στην μπαταρία και αποφάσισα να βάλω και τα fonts.
Αφού ανέβασα το .fw, δεν ξαναέκανε connect το mi fit ούτε το notify.
Μάλιστα, νομίζω ότι έχει κλείσει το Bluetooth στο band 3 γιατί (μερικές φορές!) βλέπω το σύμβολο διαγραμμενο πάνω από την ώρα.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ πια να το συνδέσω με το τηλέφωνο. Υπάρχει καμμία ιδέα;
-
-
Ο/H coskarl έγραψε:
dnomikos σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τελικά διέγραψα το GadgetBridge (δεν έγινε τίποτα), έκανα unpair το band από το mi fit και το ξανασυνδεσα, μετά από πολλές προσπάθειες.
Παρ όλα αυτά, τα ερωτηματικά δεν φεύγουν με τίποτα.
-
Καλησπέρα όλα καλά με το καινούργιο mi band 3 και την εφαρμογή σας.
Την έβαλα έκανε αναβάθμιση όλα Ελληνικά και χωρίς ερωτηματικά αλλά όχι ο καιρός.
Θα πρέπει να αλλάξω τον καιρό στο Κάιρο από το κινητό και μετά αν φανεί στο mi band 3 το ξανά γυρνάω στην τοποθεσία μου η μου λέει τον καιρό στο Κάιρο ευχαριστώ.
Καλημέρα τελικά σήμερα μετά από συντονισμό με το κινητό ηθρε και ο καιρός όλα καλά. -
Είστε απίστευτοι! Τέλειος οδηγός. Παρέλαβα και εγώ σήμερα ένα mi band 3 από gearbest. Είχε το 1.6.0.16 αν δεν κάνω λάθος. Ακολούθησα τις οδηγίες και ολα είναι στα ελληνικά. Μονο όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι ήρθε κατι στο κινητο(messenger, Viber, email, Facebook, sms) μονο τοτε τα βγάζει ολα ερωτηματικά. Εχει να κανει λέτε με το ότι έχω κινητό το Lumia 950; Ή να δοκιμάσω να περάσω resources;
-
Ο/H Symeon Deligiannidis έγραψε:
Είστε απίστευτοι! Τέλειος οδηγός. Παρέλαβα και εγώ σήμερα ένα mi band 3 από gearbest. Είχε το 1.6.0.16 αν δεν κάνω λάθος. Ακολούθησα τις οδηγίες και ολα είναι στα ελληνικά. Μονο όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι ήρθε κατι στο κινητο(messenger, Viber, email, Facebook, sms) μονο τοτε τα βγάζει ολα ερωτηματικά. Εχει να κανει λέτε με το ότι έχω κινητό το Lumia 950; Ή να δοκιμάσω να περάσω resources;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0