Τελικά έστρωσε όταν του πέρασα και το "Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip" και μετά έκανα update στο ελληνικό firmwareΟ/H amavroudis έγραψε:
Το αγόρασες καινούργιο από εξωτερικό; Πώς αναβαθμίστηκε το firmware του την πρώτη φορά; Όταν έβαλες το ελληνικό mifit δεν ενημερώθηκε;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H coskarl έγραψε:
dnomikos σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τελικά διέγραψα το GadgetBridge (δεν έγινε τίποτα), έκανα unpair το band από το mi fit και το ξανασυνδεσα, μετά από πολλές προσπάθειες.
Παρ όλα αυτά, τα ερωτηματικά δεν φεύγουν με τίποτα.
-
Αγόρασα το Xiaomi Mi Band 3 αυτό pp_009928044572.html?wid=1349303
Προσπάθησα να βάλω τα Ελληνικά με το firmware 1.6.0.16 και στο τέλος κόλησε και έχει μείνει με παγωμένη την εικόνα όπως
αυτό φαίνεται στο συνημμένο
Επειδλη δεν είμαι έμπειρος χρήστης δεν ξέρω αν την έκκλησή μου την έχω βάλει στο κατάλληλο σημείο
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ πολύ -
-
Εγκατέστησα το mili Wuhan v46 custom Greek by Xiaomi miui gr.res ολα καλα αλλα στις ειδοποιήσεις ακόμη μου έρχονται με ερωτηματικά.
-
εγκατέστησα εγώ τρία και στο τέλος κολησε εκει
-
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα παρέλαβα και γω το mi band 3. Λειτουργεί μια χαρά με το mi 8.
Έχω κάποιες απορίες βέβαια.
Έχω το κινητό στα αγγλικά, αν περάσω το ελληνικό mi fit προφανώς θα διορθωθούν τα ερωτηματικά στις ειδοποιήσεις αλλα θα μπορέσω να εχω το band στην αγγλική γλώσσα?
Επίσης στο messenger δεν εμφανίζει το περιεχόμενο του μυνήματος , απλά δείχνει οτι έχεις 1 μνμ για παράδειγμα. Περιμένουμε κάποιο update γι'αυτό ή "διορθώνεται" κάπως?
Επίσης είναι καλύτερο να περάσω το custom mi fit με το firmware ?
Ευχαριστώ! -
Και μια ακόμη ερώτηση. Γίνεται η ώρα να εμφανίζεται με 24ωρη μορφή;
-
Εμφανίζεται όπως το έχεις ρυθμίσει στο τηλέφωνο σου.
-
24ωρη μορφή την έχω στο κινητό μου. Ίσως φταίει πως είναι lumia. Θα δοκιμάσω με android αν πέσει κάποιο στα χέρια μου.
-
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες ?
Επίσης χθες ο καιρος λειτουργουσε μια χαρά, σήμερα μου βγάζει το μύνημα connect to update.
Πρεπει να αποσυνδέσω και να συνδέσω ξανά το band?
Ευχαριστω -
Ο/H mula έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα παρέλαβα και γω το mi band 3. Λειτουργεί μια χαρά με το mi 8.
Έχω κάποιες απορίες βέβαια.
Έχω το κινητό στα αγγλικά, αν περάσω το ελληνικό mi fit προφανώς θα διορθωθούν τα ερωτηματικά στις ειδοποιήσεις αλλα θα μπορέσω να εχω το band στην αγγλική γλώσσα?
Επίσης στο messenger δεν εμφανίζει το περιεχόμενο του μυνήματος , απλά δείχνει οτι έχεις 1 μνμ για παράδειγμα. Περιμένουμε κάποιο update γι'αυτό ή "διορθώνεται" κάπως?
Επίσης είναι καλύτερο να περάσω το custom mi fit με το firmware ?
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0