Το αρχείο res δεν χρειαζόταν να το περάσεις είναι το ίδιο και σε αυτό το firmware. Μήπως κατα λάθος περνάς παλαιότερα resources; τα V46 χρειάζεσαι. Το ίδιο ισχύει αν βάζεις και resources από τα υπόλοιπα extra resources που έχουμε βάλει ως "θέματα".Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
-
Ξέχνα το firmware..Πρέπει να περάσεις τα resources μόνο τώρα αλλά την έκδοση 46. Σβήσε ότι έχεις περάσει στο σκληρό δίσκο του κινητό και κατέβασε μόνο τα resources v46 και δες τι θα γίνει αφού περαστούν και αυτά!
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Βασικα τωρα που προσπαθω μενει στο 0% στην ανανεωση του firmware....
-
Αυτη τη στιγμη ειναι οκ αλλα.... Δεν περασα τα res που μου ειπες. Μεχρι να γραψεις ειχα ξεκινησει απο το notify update τα font που βρηκε μονο του χωρις να βαλω εγω αρχειο. Ολοκληρωθηκε και ειναι ολα οκ πλεον χωρις ? στην αρχικη οθονη και ολα ελληνικα.
Το ερωτημα μου ειναι οτι τωρα χρησιμοποιω το mi fit του playstore. Πλρεπει να βαλω αλλο για να μη χασω τα ελληνικα? -
Το ελληνικό από τη πρώτη σελίδα του νήματος...
-
Καλησπέρα
Αφού έκανα απεγκατάσταση το MI Fit κατέβασα το αρχείο από την πρώτη σελίδα που ανέβηκε σήμερα για το Μι3 και όταν πάω να το ανοίξω ζητάει αποσυμπιεση την κάνω στον φάκελο του MI Fitστην κάρτα και τέλος δεν ανοίγει για εγκατάσταση τίποτα, κάνω κάτι λάθος η έτυχε?
Το βλεπει σαν mifit3.zip -
Τι θέλεις να κάνεις;
-
Ο/H shagg έγραψε:
Καλησπέρα
Αφού έκανα απεγκατάσταση το MI Fit κατέβασα το αρχείο από την πρώτη σελίδα που ανέβηκε σήμερα για το Μι3 και όταν πάω να το ανοίξω ζητάει αποσυμπιεση την κάνω στον φάκελο του MI Fitστην κάρτα και τέλος δεν ανοίγει για εγκατάσταση τίποτα, κάνω κάτι λάθος η έτυχε?
Το βλεπει σαν mifit3.zip
-
Όλα οκ το κατέβασα στο pc που το έβλεπε κανονικά apk το πέρασα στο τηλ και όλα καλά
-
Είχα κολλήσει και δεν μου πήγε στο μυαλό να αλλάξω όνομα ευχαριστώ πάντως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0