καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες πήρα το mi band 3 και είναι στα αγγλικά με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα ούτε σε επαφές ούτε σε ειδοποιήσεις υπάρχει τρόπος να περάσω τα ελληνικά στο band μου μέσω iphone?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H kostas978 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες πήρα το mi band 3 και είναι στα αγγλικά με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα ούτε σε επαφές ούτε σε ειδοποιήσεις υπάρχει τρόπος να περάσω τα ελληνικά στο band μου μέσω iphone?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπέρα,
Καμιά ιδέα τι έχω κάνει λάθος;
Μώλις πέρασα σε 2 συσκευές το 3.5.7
Στο ένα band όλα καλά και δείχνει μια χαρά...
στο άλλο έχει ????
Screenshot by Lightshot
κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστώ...Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Ο/H aporos έγραψε:
Καλησπέρα,
Καμιά ιδέα τι έχω κάνει λάθος;
Μώλις πέρασα σε 2 συσκευές το 3.5.7
Στο ένα band όλα καλά και δείχνει μια χαρά...
στο άλλο έχει ????
Screenshot by Lightshot
κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστώ...
-
Σήμερα το πρωί ενεργοποίησα το νέο band μιας συναδέλφου, αυτό με τα νέα κουτιά συσκευασίας που κυκλοφορούν τελευταία. Έβαλα το 3.5.7 το δικό μας εδώ. Έκανε update το firmware μια τα res. Στην αρχική οθόνη όμως με τη μπαταρία, αντί αυτής εμφανίζει ερωτηματικά. Δεν είχε άλλο χρόνο και το αφήσαμε ετσι. Προς το παρον. Κλήσεις διαβάζει κανονικά κλπ. @dnomikos και @lallasgr
-
Σε δοκιμές που κάνω σχετικά με τις ρυθμίσεις του band 3, ενεργοποίησα μέσα από το Mi Fit την επιλογή “ξεκλείδωμα οθόνης” (unlock screen)του band. Στην προσπάθεια μου να το απενεργοποιήσω, η εφαρμογή σκάει. Πετάει μια μαύρη οθόνη και μετά με βγάζει στην αρχική οθόνη του Mi Fit και ψάχνει να βρει το band.
Έκανα την τελευταία αναβάθμιση του Mi Fit, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί κ ισχύει. Τώρα την στιγμή που σκάει, βγάζει μήνυμα ότι το Mi Fit σταμάτησε και να κάνω αναφορά στην xiaomi.
Κάνω κάτι λάθος, είναι κάποιο bug ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?
EDIT:
sorry παιδες, βρηκα την λυση. καλυτερο διαβασμα απο εμενα του ποστ #994 -
Ο/H drivth έγραψε:
Σήμερα το πρωί ενεργοποίησα το νέο band μιας συναδέλφου, αυτό με τα νέα κουτιά συσκευασίας που κυκλοφορούν τελευταία. Έβαλα το 3.5.7 το δικό μας εδώ. Έκανε update το firmware μια τα res. Στην αρχική οθόνη όμως με τη μπαταρία, αντί αυτής εμφανίζει ερωτηματικά. Δεν είχε άλλο χρόνο και το αφήσαμε ετσι. Προς το παρον. Κλήσεις διαβάζει κανονικά κλπ. @dnomikos και @lallasgr
Στην αρχη ειχα προσπαθησει να την περασω χειροκινητα και νομιζω του ειχα κανει ζημια. -
-
Παιδιά καλημέρα. 2 ερωτήσεις έχω να κάνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ 3.5.5 που έχω τώρα κ 3.5.7 κ αν ναι, σε τι ακριβώς; Και ο τρόπος για να πάω απ' το 3.5.5 στο 3.5.7 είναι ο γνωστός; Δλδ απλώς το κατεβάζω από εδώ το 3.5.7 κ το τρέχω πάνω απ'το παλιό κ τα κάνει όλα αυτόματα;
-
Το τρέχεις απο πάνω όπως έχει απαντήσει ο @lallasgr σε άλλον φίλο.
Ο/H lallasgr έγραψε:
@Patsias78 κατεβάζεις το νέο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα το περνάς από πάνω και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Δε χάνεις τίποτα απολύτως και είσαι αναβαθμισμένος.
-
Θετική ΑπάντησηΜιας που βλέπω οτι μερικοί χρήστες έχουμε iPhone, να ξέρετε υπάρχει τρόπος για φλασάρισμα και μέσω iPhone.
- Κατεβάζουμε το AmazTools από το AppStore
- Περνάμε τα αρχεία fw, resources κλπ στη συσκευή, αποσυμπιεσμένα (Μπορείτε πχ να κατεβάσετε το iZip από το AppStore, μετά μέσω Safari να ανοίξετε το url του αρχείου και να πατήσετε "Άνοιγμα με iZip". Αυτό θα το αποσυμπιέσει και θα είναι έτοιμο για εισαγωγή)
- Ανοίγουμε bluetooth και μετά ανοίγουμε το Mi Fit
- Όταν τελειώσει ο συγχρονισμός με το band, ανοίγουμε το AmazTools
- Εκεί επιλέγουμε More, Install Custom Firmware
- Κάνουμε browse, βρίσκουμε το αρχείο του λογισμικού και πατάμε Install.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην lallasgr ()
- Κατεβάζουμε το AmazTools από το AppStore
-
όλα τέλεια και πολύ καλή η δουλειά όλων, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι ότι μόλις χαθεί η σύνδεση bluetooth δεν ξανά συνδέεται μόνο του. Πολύ πιθανόν να έχει αναφερθεί πιο πανω αλλά ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια λύση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0