Το έχεις βάλει να είναι discoverable;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
οχι αλλά δεν το είχα και σε προηγούμενες εκδόσεις
-
Ο/H tasosmpai έγραψε:
όλα τέλεια και πολύ καλή η δουλειά όλων, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι ότι μόλις χαθεί η σύνδεση bluetooth δεν ξανά συνδέεται μόνο του. Πολύ πιθανόν να έχει αναφερθεί πιο πανω αλλά ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια λύση;
-
Καλημερα, παρατηρησα οτι με το καινουργιο update 3.5.7 στις ρυθμισεις για τον καιρο του band στο mi fit στην επιλογη που εχει για περιοχη το εχω στο αυτοματο ανεκαθεν και εβρισκε παντα την πολη που μενω, τωρα παρατηρω οτι στο αυτοματο βρισκει διπλανη πολη και οχι την δικη μου, το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Ευχαριστω εκ των προτερων.Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
-
Ο/H jimidero έγραψε:
Καλησπέρα. Από βδομάδα περιμένω το Mi Band 3 NFC. Τι υπάρχει γι'αυτό? Υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό firmware?
-
Ο/H jimidero έγραψε:
Ο/H jimidero έγραψε:
Καλησπέρα. Από βδομάδα περιμένω το Mi Band 3 NFC. Τι υπάρχει γι'αυτό? Υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό firmware?
Hey+ Application -
Μόλις μου ήρθε το mi band 3.
Ήταν στα κινέζικα ακόμα και μετά από συγχρονισμό με το mi fit (αφού το κινητό μου είναι στα ελληνικά).
Με τον οδηγό σου εγκατέστησα κανονικά τα ελληνικά.
Με το δεύτερο τρόπο (με το notify) αφού είχα νέα έκδοση firmware και μόνο με την εγκατάσταση του mi fit gr είχα bugs.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!! -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H jimidero έγραψε:
Ο/H jimidero έγραψε:
Hey+ Application
-
Μπορει κάποιος φίλος παρακαλώ να μου στείλει ένα λινκ να κατεβάσω την προηγούμενη 3.5.3 Greek? Επειδή νομίζω έχει κατέβει από τη σελιδα
-
Ο/H jimidero έγραψε:
Μπορει κάποιος φίλος παρακαλώ να μου στείλει ένα λινκ να κατεβάσω την προηγούμενη 3.5.3 Greek? Επειδή νομίζω έχει κατέβει από τη σελιδα
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H jimidero έγραψε:
-
Ο/H jimidero έγραψε:
Επειδη έχω το NFC και το μόνο ελληνικό fw που έχω βρει είναι το 1.5.0.2, όταν βάζω την 3.5.7 περνάει τα κινέζικα σαν αναβάθμιση. Υπάρχει πιο καινούριο fw ελληνικό για το NFC η mi fit 3.5.4-3.5.5 να δοκιμάσω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0