Λοιπόν, εχθές ξαφνικά συγχρόνισε από μόνο του και ο καιρός εμφανίστηκε. Υποθέτω ότι κάποιο bug πρέπει να είναι. Βέβαια έχω και το bip αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση και την βοήθεια!!!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
@papaflessas
-
Χωρίς να βάλετε τοποθεσία Κάιρο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Χωρίς να βάλετε τοποθεσία Κάιρο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
Ο/H papaflessas έγραψε:
-
Σε ποιο menu ακριβώς στο κινητό βάζουμε "Κάιρο"???
-
Settings, additional settings, date and time...
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Settings, additional settings, date and time...
-
Εγω το έψαχνα ο άθλιος σαν kairo αν έκανες και εσυ το ίδιο λάθος ψαξε cairo γράφεται με c :p
Αλλα εντάξει σιγά το θέμα με τον καιρό τα ελληνικά με νοιάζουν
Να ρωτήσω παιδιά, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις δυο επιλογές ασκισεων που έχει το band ; Έχει διάδρομο και ένα άλλο για ασκήσεις, θέλω για παράδειγμα να βάλω περπάτημα αλλά δε θέλω να έχω μαζί το κινητό για να το βάζω;πο την εφαρμογή, οπότε αναρωτιομουν αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω ενα απο τα δύο διαθέσιμα mode που έχει στο ρολόι -
Ο/H Eulogison έγραψε:
Εγω το έψαχνα ο άθλιος σαν kairo αν έκανες και εσυ το ίδιο λάθος ψαξε cairo γράφεται με c
Αλλα εντάξει σιγά το θέμα με τον καιρό τα ελληνικά με νοιάζουν
Να ρωτήσω παιδιά, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις δυο επιλογές ασκισεων που έχει το band ; Έχει διάδρομο και ένα άλλο για ασκήσεις, θέλω για παράδειγμα να βάλω περπάτημα αλλά δε θέλω να έχω μαζί το κινητό για να το βάζω;πο την εφαρμογή, οπότε αναρωτιομουν αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω ενα απο τα δύο διαθέσιμα mode που έχει στο ρολόι
Που κρύβεται? -
Ο/H nikosild έγραψε:
Μα τις χώρες τις γράφει στα Ελληνικά και Κάιρο δεν έχει στο "Ρυθμίσεις, Πρόσθετες ρυθμίσεις, Ημερομηνία και ώρα." (Settings, additional settings, date and time...)Που κρύβεται?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0