Το έκανα αυτό. Αν ίσχυε αυτό που λες με τις ρυθμίσεις, τοτε θα ήταν ανοιχτοί και οι διακόπτες των SMS και εφαρμογών τους οποίους βρισκω κλειστούς μετά την εγκατάσταση.Ο/H dnomikos έγραψε:
Οι ρυθμίσεις είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό σου για αυτό τις ξαναβλέπεις όπως τις είχες. Για δοκίμασε να κλείσεις το διακόπτη "Προβολή λεπτομερειών επαφής", αλλά να βγεις από το μενού και μετά να ξαναμπείς για να το ενεργοποιήσεις και πάλι.Ο/H drivth έγραψε:
Άκου. Είχα κάνει χειροκίνητα update το firmware και σήμερα το πρωί πέρασα απλά το 3.5.9. ήμουν το πρωί σε custom ROM στο Poco. Δεν το εμφανιζε. Το έσβησα και το ξαναεβαλα και πάλι τα ίδια. Το μεσημέρι, για άσχετο λόγο, φαστμπουταρισα την official Dev και το πέρασα πάλι. Πάλι τα ίδια έκανε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στις ρυθμίσεις του mifit μετά την αρχική εγκατάσταση, στην εμφάνιση των κλήσεων οι διακόπτες ήταν ανοιχτοί ήδη. Ενώ των εφαρμογών η του SMS όχι, τους άνοιξα εγω. Εκλεισα τον διακόπτη των κλήσεων και τον ξαναανοιξα αλλά τα ίδια. Θα δοκιμάσω τώρα να το περάσω πάνω από το 3.5.8 απευθείας να δω.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
@dnomikos έκανα εγκατάσταση πάνω στο άλλο, τα ίδια, δεν βλέπω όνομα στις κλήσεις. Ολα τα δικαιώματα κλπ οκ. Εκανα εκκαθάριση δεδομένων, ξαναπέρασα ρυθμίσεις τα ίδια. Γυρνάω πάλι στο 3.5.8
-
Άστο γύρισα ήδη. Ο διακόπτης τώρα τον κλήσεων ήθελε άνοιγμα εν αντιθέσει με το 3.5.9 που μετά την εγκατάσταση μου τον έχει ανοιχτό. Τεσταρα τώρα και έχω όνομα κανονικά.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Άστο γύρισα ήδη. Ο διακόπτης τώρα τον κλήσεων ήθελε άνοιγμα εν αντιθέσει με το 3.5.9 που μετά την εγκατάσταση μου τον έχει ανοιχτό. Τεσταρα τώρα και έχω όνομα κανονικά.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
-
Ο/H drivth έγραψε:
Έκανα reset, ξαναπέρασα το 3.5.9 και πάλι δεν εμφανίζει όνομα.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Έκανα reset, ξαναπέρασα το 3.5.9 και πάλι δεν εμφανίζει όνομα.
-
-
Μήπως στις επαφές αυτές δεν έχετε μπροστά από τον αριθμό το +30 ?
-
Γιατί να το έχουμε? Δεν είχαμε πρόβλημα άλλοτε.
-
Όπως στις κλήσεις ή στα μηνύματα εάν δεν έχεις το +30 άλλες φορές βγάζει μόνο τον αριθμό και άλλες φορές βγάζει το όνομα της επαφής, μπορεί να έγινε κι εδώ κάτι ανάλογο...πάντως εμένα 3 κλήσεις σήμερα, κανονικά μου έβγαλε το όνομα...έχοντας το +30 όμως σε όλες τις επαφές μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0