Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• καλησπερες παίδες,

να ρωτήσω και εγώ κάτι... έχω το mi band 2 με το τελευταίο fw 1.0.2.81 και οι λειτουργίες φαίνονται οκ με mi fit 3.5.8.
      1η ερώτηση..μπορώ να βάλω και εγώ την τελευταία 3,5,9?
      2η ερώτηση ..κάποια στιγμή μηνες πριν είχα την version 3.1.6.1 mifit εάν θυμάμαι καλά με fw mi band 1.0.1.81 και είχε μια λειτουργία το mi band ή το mi fit - δεν θυμάμαι καλά - όποτε έφευγε εκτός εμβέλειας το κινητό από το mi band π.χ έφυγα από το σπίτι και ξέχασα το κινητό μου... δονούσε το mi band στο χέρι ότι διεκόπη η ζεύξη με το κινητό εμφανίζοντας μια ανάλογη ένδειξη στην οθονη του mi band...τώρα με τις νέες version mifit k fw δεν το κάνει και θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο καθώς ακόμα και εάν στο κλέψει κάνεις το κινητό θα ξεκινά να δονεί το ΜΙ BAND και θα το πάρεις χαμπάρι ότι κάτι γίνεται..τι παίζει λοιπόν?
      ευχαριστω
      live every day as it was the last day of your life!!
    • Καλησπέρα στην παρέα κι ευχαριστώ για τη δουλειά που κάνετε.

Πως μπορώ να παρέμβω στο αρχείο .res για να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά του ρολογιού στην πρώτη επιλογή αρχικής οθόνης;
    • Καλημέρα και από μένα παιδιά! Χτες αγόρασε η γυναίκα μου το mi band 3 και αφού είδαμε ότι στις ειδοποιήσεις όλα τα Ελληνικά τα εμφανίζει με ερωτηματικό κατέβασα από το λινκ του συγκεκριμένου ποστ την Ελληνική έκδοση του MiFit 3.5.9 που όπως αναφέρει περιλαμβάνει και το fw και τα Res. Αφού πρώτα απεγκατεστησα το επίσημο mi fit και έκανα διακοπή σύζευξης του band, πέρασα την Ελληνική έκδοση και το ξανασυνδεσα με το mi account. Όλα καλά με την σύνδεση και τις ρυθμίσεις, αλλά στις ειδοποιήσεις πάλι τα ίδια. Έκανα κάτι λάθος; Θέλει κάτι άλλο που δεν έκανα; Τα φώτα σας παρακαλώ όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια... Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα, στη πρώτη ερώτηση, έχω το mi3 αυτή η δυνατότητα υπάρχει στο notify...
      Στη δεύτερη, δοκίμασε να περασεις με το notify and fitness το αρχείο greek font (πρώτη σελίδα, δεύτερο ποστ)

Ο/H akantzis έγραψε:

καλησπερες παίδες,

να ρωτήσω και εγώ κάτι... έχω το mi band 2 με το τελευταίο fw 1.0.2.81 και οι λειτουργίες φαίνονται οκ με mi fit 3.5.8.
      2η ερώτηση ..κάποια στιγμή μηνες πριν είχα την version 3.1.6.1 mifit εάν θυμάμαι καλά με fw mi band 1.0.1.81 και είχε μια λειτουργία το mi band ή το mi fit - δεν θυμάμαι καλά - όποτε έφευγε εκτός εμβέλειας το κινητό από το mi band π.χ έφυγα από το σπίτι και ξέχασα το κινητό μου... δονούσε το mi band στο χέρι ότι διεκόπη η ζεύξη με το κινητό εμφανίζοντας μια ανάλογη ένδειξη στην οθονη του mi band...τώρα με τις νέες version mifit k fw δεν το κάνει και θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο καθώς ακόμα και εάν στο κλέψει κάνεις το κινητό θα ξεκινά να δονεί το ΜΙ BAND και θα το πάρεις χαμπάρι ότι κάτι γίνεται..τι παίζει λοιπόν?
      ευχαριστω

Ο/H Dimosvav έγραψε:

Καλημέρα και από μένα παιδιά! Χτες αγόρασε η γυναίκα μου το mi band 3 και αφού είδαμε ότι στις ειδοποιήσεις όλα τα Ελληνικά τα εμφανίζει με ερωτηματικό κατέβασα από το λινκ του συγκεκριμένου ποστ την Ελληνική έκδοση του MiFit 3.5.9 που όπως αναφέρει περιλαμβάνει και το fw και τα Res. Αφού πρώτα απεγκατεστησα το επίσημο mi fit και έκανα διακοπή σύζευξης του band, πέρασα την Ελληνική έκδοση και το ξανασυνδεσα με το mi account. Όλα καλά με την σύνδεση και τις ρυθμίσεις, αλλά στις ειδοποιήσεις πάλι τα ίδια. Έκανα κάτι λάθος; Θέλει κάτι άλλο που δεν έκανα; Τα φώτα σας παρακαλώ όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια... Ευχαριστώ!

Ο/H Dimosvav έγραψε:

Καλημέρα και από μένα παιδιά! Χτες αγόρασε η γυναίκα μου το mi band 3 και αφού είδαμε ότι στις ειδοποιήσεις όλα τα Ελληνικά τα εμφανίζει με ερωτηματικό κατέβασα από το λινκ του συγκεκριμένου ποστ την Ελληνική έκδοση του MiFit 3.5.9 που όπως αναφέρει περιλαμβάνει και το fw και τα Res. Αφού πρώτα απεγκατεστησα το επίσημο mi fit και έκανα διακοπή σύζευξης του band, πέρασα την Ελληνική έκδοση και το ξανασυνδεσα με το mi account. Όλα καλά με την σύνδεση και τις ρυθμίσεις, αλλά στις ειδοποιήσεις πάλι τα ίδια. Έκανα κάτι λάθος; Θέλει κάτι άλλο που δεν έκανα; Τα φώτα σας παρακαλώ όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια... Ευχαριστώ!
      Images
      • Screenshot_20190320-121504_Samsung Internet Beta.jpg

193,01 kB, 1.080×646, viewed 103 times
    • Καλημέρα, στη πρώτη ερώτηση, έχω το mi3 αυτή η δυνατότητα υπάρχει στο notify...
      Στη δεύτερη, δοκίμασε να περασεις με το notify and fitness το αρχείο greek font (πρώτη σελίδα, δεύτερο ποστ)

Ο/H akantzis έγραψε:

καλησπερες παίδες,

ευχαριστω

Ο/H Dimosvav έγραψε:

• Έβαλα και εγώ την 3.5.9 miui.gr σε mi band 3 και χειροκίνητα τα firmware και recourses . Δεν μπορώ με τίποτα να δω τα όνοματα στις ειδοποιήσεις των κλήσεων , όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικότατα. Τι γίνεται μπορούμε να κάνουμε κάτι να τα δούμε 2 μέρες το πειράζω και άκρη δεν έχω βγάλει , να σημειωθεί ότι έχω δώσει όλα τα permissions κανονικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    • Ο/H MadTech έγραψε:

Έβαλα και εγώ την 3.5.9 miui.gr σε mi band 3 και χειροκίνητα τα firmware και recourses . Δεν μπορώ με τίποτα να δω τα όνοματα στις ειδοποιήσεις των κλήσεων , όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικότατα. Τι γίνεται μπορούμε να κάνουμε κάτι να τα δούμε 2 μέρες το πειράζω και άκρη δεν έχω βγάλει , να σημειωθεί ότι έχω δώσει όλα τα permissions κανονικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
      Αρκετοί έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με την έκδοση 3.5.9 σε ορισμένα κινητά με τις νέες προσθήκες που έκαναν στο source και λογικά θα το διορθώσουν σε επόμενη έκδοση.
      Στην πρώτη σελίδα έχουμε link για τις παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής που δίνουμε...κατέβασε και πέρασε την έκδοση 3.5.8 και θα είσαι εντάξει.
    • Διαφήμιση
    • παιδια εγω εχω αγορασει το mi band 3 NFC απο κινα και δε μπορω να περασω την ελληνικη firmware.ουτε με τον custom τροπο.μου λεει update failed.εγκαθιστω to mi fit και δε μου το εμφανιζει στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα. μηπως για την NFC εκδοση δε δουλευει ο οδηγος αυτος?
    • Ο/H giorgoski έγραψε:

παιδια εγω εχω αγορασει το mi band 3 NFC απο κινα και δε μπορω να περασω την ελληνικη firmware.ουτε με τον custom τροπο.μου λεει update failed.εγκαθιστω to mi fit και δε μου το εμφανιζει στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα. μηπως για την NFC εκδοση δε δουλευει ο οδηγος αυτος?
      Δεν κάνει αυτό το firmware που δίνουμε στην πρώτη σελίδα στο μοντέλο Mi Band 3 NFC. Μην προσπαθείς να το περάσεις γιατί αν τα καταφέρεις τελικά να το βάλεις, το πιο πιθανό είναι να το "μπρικάρεις". Σε λίγες ημέρες (ίσως και από σήμερα Πέμπτη 21/3/19) θα το υποστηρίζουμε επιτέλους και αυτό με δικό μας Ελληνικό firmware. Ο οδηγός φυσικά θα είναι ο ίδιος απλά θα χρησιμοποιήσεις τα δικά του αρχεία όταν θα είναι έτοιμα.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H MadTech έγραψε:

Έβαλα και εγώ την 3.5.9 miui.gr σε mi band 3 και χειροκίνητα τα firmware και recourses . Δεν μπορώ με τίποτα να δω τα όνοματα στις ειδοποιήσεις των κλήσεων , όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικότατα. Τι γίνεται μπορούμε να κάνουμε κάτι να τα δούμε 2 μέρες το πειράζω και άκρη δεν έχω βγάλει , να σημειωθεί ότι έχω δώσει όλα τα permissions κανονικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
      Αρκετοί έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με την έκδοση 3.5.9 σε ορισμένα κινητά με τις νέες προσθήκες που έκαναν στο source και λογικά θα το διορθώσουν σε επόμενη έκδοση.Στην πρώτη σελίδα έχουμε link για τις παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής που δίνουμε...κατέβασε και πέρασε την έκδοση 3.5.8 και θα είσαι εντάξει.
      @dnomikos Ευχαριστώ πολύ γύρισα στην 3.5.8 miui.gr και όλα μια χαρά δούλεψε αμέσως η αναγνώριση κλήσεων..
    • Πως θα το βάλουμε αφού έκανε και αναβάθμιση στο band 3?? Reset band και καθαρή εγκατάσταση το 3.5.8? Θέλω να το αλλάξω και εγώ σε mi8 Pro δεν έχει αναγνώριση ούτε σε μένα. Η απλά logout σβήσιμο την 3.5.9 και μετά εγκατάσταση την 3.5.8??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Μπράβο σας για την προσπάθεια και τον χρόνο που διαθέτετε για να ελληνοποιήσετε τα mi band και την εφαρμογή τους!

Επειδή οι σελίδες της συζήτησης είναι πάρα πολλές, θα με συγχωρέσετε αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση μου.

Εγώ απέκτησα πρόσφατα το mi band 3, ωστόσο δεν έχω θέμα που είναι στα Αγγλικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να περάσω μόνο κάποιο αρχείο γλώσσας χωρίς να πειράξω το firmware, για να εμφανίζονται τα ελληνικά στις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων, αντί για τα ερωτηματικά!