Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Δεν αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο, κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση θα σου γυρνάει αυτόματα στα Αγγλικά και πάλι από την αρχή πέρασμα τα αρχεία...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Δεν αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο, κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση θα σου γυρνάει αυτόματα στα Αγγλικά και πάλι από την αρχή πέρασμα τα αρχεία...
      Τότε όντως δεν αξίζει τον κόπο. Θα ακολουθήσω τον οδηγό και θα περάσω και firmware κανονικά.

Μια ακόμα ερώτηση. Η εφαρμογή "Notify & Fitness for Mi Band" χρησιμοποιείται μόνο για φλασάρισμα του firmware και όχι σαν αντικαταστάτης του mi fit στις συσκευές που έχουν ήδη την τελευταία έκδοση, σωστά;
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Πως θα το βάλουμε αφού έκανε και αναβάθμιση στο band 3?? Reset band και καθαρή εγκατάσταση το 3.5.8? Θέλω να το αλλάξω και εγώ σε mi8 Pro δεν έχει αναγνώριση ούτε σε μένα. Η απλά logout σβήσιμο την 3.5.9 και μετά εγκατάσταση την 3.5.8??
      Επειδή καμία εφαρμογή δεν σε αφήνει να κάνεις "downgrade", σβύσε απλά την 3.5.9 και εγκατέστησε την 3.5.8.

Ο/H noc έγραψε:

Μπράβο σας για την προσπάθεια και τον χρόνο που διαθέτετε για να ελληνοποιήσετε τα mi band και την εφαρμογή τους!

Επειδή οι σελίδες της συζήτησης είναι πάρα πολλές, θα με συγχωρέσετε αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση μου.

Εγώ απέκτησα πρόσφατα το mi band 3, ωστόσο δεν έχω θέμα που είναι στα Αγγλικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να περάσω μόνο κάποιο αρχείο γλώσσας χωρίς να πειράξω το firmware, για να εμφανίζονται τα ελληνικά στις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων, αντί για τα ερωτηματικά!
      Έχεις το πρόβλημα που έχουν όσοι αγοράζουν πλέον τα Mi Band 3 (με την νέα τους συσκευασία) και περνώντας το δικό μας firmware έχουν ερωτηματικά στην ένδειξη μπαταρίας στο δεύτερο watch face γιατί λείπει η σωστή γραμματοσειρά.

Χρειάζεται και εσύ να περάσεις μια φορά την official γραμματοσειρά που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Αλλά και να το κάνεις αυτό, η μισή δουλειά θα γίνει. Θα βλέπεις Ελληνικά μεν, αλλά με double space. Για να δουλέψει σωστά, θα πρέπει η γλώσσα του Mi Band 3 να γυρίσει σε μια Unicode γλώσσα και έτσι να μην υπάρχουν κενά ανάμεσα στους Ελληνικούς ή όποιους άλλους Unicode χαρακτήρες. Αυτό στο official firmware γίνεται αυτόματα μόλις αλλάξεις τη γλώσσα στο κινητό. Αν όμως δεν υποστηρίζεται από το Mi Band 3 η γλώσσα (όπως προς το παρόν τα Ελληνικά) τότε δεν θα γυρίσει σε Unicode κωδικοποίηση και τα κενά θα παραμείνουν. Κυκλοφορούν διάφορες άλλες γραμματοσειρές που λύνουν το πρόβλημα των κενών, αλλά λείπουν μερικοί χαρακτήρες όπως το τελικό ς είτε άλλες που είναι bold και είναι κακάσχημες (προσωπική γνώμη).

Αυτά ισχύουν τώρα και αν δεν με απατά η μνήμη μου, το πρόβλημα ξεκίνησε από την έκδοση v1.6.0.16 ή την v1.8.0.0 και ίσως αλλάξουν και πάλι στο μέλλον γιατί υπάρχουν αρκετοί που προτιμούν να έχουν το κινητό στα Αγγλικά και παρότι η γλώσσα τους υποστηρίζεται από το Mi Band 3, αυτό βλέποντας Αγγλική γλώσσα στο κινητό, παραμένει στα Αγγλικά και δεν αλλάζει την κωδικοποίηση οπότε τα κενά παραμένουν.

Προτείνω να βάλεις αυτά που δίνουμε να τελειώνεις μια και έξω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H giorgoski έγραψε:

παιδια εγω εχω αγορασει το mi band 3 NFC απο κινα και δε μπορω να περασω την ελληνικη firmware.ουτε με τον custom τροπο.μου λεει update failed.εγκαθιστω to mi fit και δε μου το εμφανιζει στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα. μηπως για την NFC εκδοση δε δουλευει ο οδηγος αυτος?
      Δεν κάνει αυτό το firmware που δίνουμε στην πρώτη σελίδα στο μοντέλο Mi Band 3 NFC. Μην προσπαθείς να το περάσεις γιατί αν τα καταφέρεις τελικά να το βάλεις, το πιο πιθανό είναι να το "μπρικάρεις". Σε λίγες ημέρες (ίσως και από σήμερα Πέμπτη 21/3/19) θα το υποστηρίζουμε επιτέλους και αυτό με δικό μας Ελληνικό firmware. Ο οδηγός φυσικά θα είναι ο ίδιος απλά θα χρησιμοποιήσεις τα δικά του αρχεία όταν θα είναι έτοιμα.
      Με έσωσες και μένα φίλε πάνω που προσπαθούσα να το περάσω σε NFC με τον τρόπο της πρώτης σελίδας. Θα ανέβει στην αρχή του thread ο τρόπος για το NFC ,όταν είναι έτοιμος; :)
    • Τελικά έβαλα την 3.5.8 και πέρασα χειροκίνητα και το fw και τα Res με την notify & fitness και δουλεύει μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!
    • Ο/H papcharis έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν κάνει αυτό το firmware που δίνουμε στην πρώτη σελίδα στο μοντέλο Mi Band 3 NFC. Μην προσπαθείς να το περάσεις γιατί αν τα καταφέρεις τελικά να το βάλεις, το πιο πιθανό είναι να το "μπρικάρεις". Σε λίγες ημέρες (ίσως και από σήμερα Πέμπτη 21/3/19) θα το υποστηρίζουμε επιτέλους και αυτό με δικό μας Ελληνικό firmware. Ο οδηγός φυσικά θα είναι ο ίδιος απλά θα χρησιμοποιήσεις τα δικά του αρχεία όταν θα είναι έτοιμα.
      Με έσωσες και μένα φίλε πάνω που προσπαθούσα να το περάσω σε NFC με τον τρόπο της πρώτης σελίδας. Θα ανέβει στην αρχή του thread ο τρόπος για το NFC ,όταν είναι έτοιμος; :)
      Ο τρόπος είναι ίδιος. Ότι κάνουμε με το απλό, ότι διαβάζετε για το απλό, τα ίδια ισχύουν και με το NFC με μια μικρή διαφορά... δηλαδή το μοντέλο NFC "out of the box" από ότι είδαμε στις δοκιμές, δεν έχει πρόβλημα να δείξει σωστά το ποσοστό μπαταρίας στο δεύτερο watch face όπως τα απλά που έρχονται με τη νέα συσκευασία και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να περάσετε προς το παρόν κάποια γραμματοσειρά για να τα δείτε σωστά.

Απλά ξεχάστε τη λέξη Mili_wuhan και κατεβάζετε μόνο τα αρχεία Mili_chongqing. Μπορεί πχ να τυγχάνει το αρχείο πόρων (resources) v46 που "φοράει" το firmware v1.7.0.4 να είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχείο v46 που φοράει το απλό band με τα τελευταία δικά του firmware, αλλά εσείς ΠΟΤΕ δεν θα περνάτε αρχεία Mili_wuhan στο μοντέλο NFC. Θα ανεβαίνουν αυτά που πρέπει με την ονομασία που πρέπει και έτσι θα είστε πάντα ασφαλείς!

Υπομονή και σήμερα το βράδυ, άντε το πολύ αύριο το πρωί θα έχετε και σεις επιτέλους το δικό σας firmware ;)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]

Καλησπέρα κι από μένα και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε.

Μόλις παρέλαβα το νέο μου mi band 3 κι έβαλα το mi fit από την πρώτη σελίδα, παίζουν όλα (κλήσεις, ειδοποίησης κτλ) και δεν παίζει μόνο ο καιρός, μήπως πρέπει να κάνω κάτι extra έκτος mi fit;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]

Βάλε ως περιοχή Κάϊρο.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο mi fit? Εκεί που διαλέγεις πόλη ή κάπου αλλού;

Δεν το ξέρω αυτό να σε απαντήσω.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πειράζει ευχαριστώ πάντως.
      Αν γνωρίζει κάποιος άλλος;

• Διαφήμιση