Εάν πάρω την κινεζική έκδοση τη διαφορά έχει;;
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούMiFit > Προφίλ > Mi Band 3 > Περισσότερα > Μην ενοχλείτε.Ο/H pocafontas έγραψε:
Έχεις δίκιο. Δόνηση δεν έχω, γι αυτό και δν καταλαβαίνω τις ειδοποιήσεις ή τις κλήσειςΤι μπορεί να έγινε με την δόνηση;Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το miband δεν έχει ηχείο... Οι ειδοποιήσεις έρχονται από το τηλέφωνο.
Το δικό μου δεν έχει "χτυπήσει" ποτέ...
Από την πρώτη σελίδα, πέρασες και τα δύο αρχεία που έχει στο τέλος για το mi band 3 NFC ?Ο/H centris έγραψε:
Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω?
Ο/H centris έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Εχω το miband 3 nfc και το ειχα στα ελληνικά με ενα αλλο firmware που ειχα βρει στο ίντερνετ. Δούλευε κανονικά απλός στην εφαρμογή mifit που έδινε δεν εμφανιζόντουσαν οι χάρτες και γιαυτό είπα να βαλω το δικο σας firm που ηταν και πιο καινούργιο. Αφού έκανα τα βήματα που δίνετε και ανοιξε το miband εκτός της πρώτης οθόνης που γράφει στα ελληνικα την μέρα...(πχ. Τετ) οι άλλες οθόνες δεν εχουν ελληνικά. Βασικά ούτε άλλη γλώσσα...κατι κουτάκια. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω?
Πρέπει να περάσεις και την official γραμματοσειρά που έχουμε στην πρώτη σελίδα για το απλό Mi Band 3. Αυτήν, πέρα από το να την περάσεις μόνος σου χειροκίνητα, μπορείς να το κάνεις και μέσα από το ίδιο το MiFit είτε από το official του GooglePlay, είτε μέσα από το δικό μας που την περιέχει... διάβασε εδώ και εδώ πως γίνεται.Ο/H centris έγραψε:
Ναι. Το firmware και το resources