Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • καλησπερα ρε παιδια !! πηρα ενα mi band 3 (το 2ο στη κατοχη μου, στο πρωτο εχω περασει κανονικα το ελληνικο κτλ ) κατεβαζω την εφαρμογη την ελληνικη μου κανει updates κτλ και μου τα εμφανιζει με ??? ολα !! παω μεσω notify να περασω λογισμικο res ή fonts(στα fonts παει μεχρι 3% στη καλυτερη και μετα σταματαει ) αλλα κανενα δεν μου περναει !! τι παιζει ;;
    • Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:

καλησπερα ρε παιδια !! πηρα ενα mi band 3 (το 2ο στη κατοχη μου, στο πρωτο εχω περασει κανονικα το ελληνικο κτλ ) κατεβαζω την εφαρμογη την ελληνικη μου κανει updates κτλ και μου τα εμφανιζει με ??? ολα !! παω μεσω notify να περασω λογισμικο res ή fonts(στα fonts παει μεχρι 3% στη καλυτερη και μετα σταματαει ) αλλα κανενα δεν μου περναει !! τι παιζει ;;
      Αν με το που το έβγαλες από την συσκευασία, το έκανες σύζευξη κατευθείαν με το Mi Fit που δίνουμε, τότε έχει περάσει firmware και resources και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς άλλο με αυτά τα δύο αρχεία. Εκτός και αν είδες κάποιο μήνυμα σφάλματος στο Mi Fit κατά τη διαδικασία...Το μόνο που σου μένει είναι να περάσεις μια φορά και τα fonts για τα ερωτηματικά. Διάβασε ακριβώς μια σελίδα πίσω τι γράφτηκε εδώ, για να μην τα ξαναγράφω. Τώρα είτε περάσεις το V2 firmware που ανεβάσαμε εκ των υστέρων είτε όχι, μικρό το κακό. Φτιάξε τα ερωτηματικά και άστο έτσι αν σε ταλαιπωρεί χωρίς να περάσεις τίποτα άλλο μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση Mi Fit.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:

καλησπερα ρε παιδια !! πηρα ενα mi band 3 (το 2ο στη κατοχη μου, στο πρωτο εχω περασει κανονικα το ελληνικο κτλ ) κατεβαζω την εφαρμογη την ελληνικη μου κανει updates κτλ και μου τα εμφανιζει με ??? ολα !! παω μεσω notify να περασω λογισμικο res ή fonts(στα fonts παει μεχρι 3% στη καλυτερη και μετα σταματαει ) αλλα κανενα δεν μου περναει !! τι παιζει ;;
      Αν με το που το έβγαλες από την συσκευασία, το έκανες σύζευξη κατευθείαν με το Mi Fit που δίνουμε, τότε έχει περάσει firmware και resources και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς άλλο με αυτά τα δύο αρχεία. Εκτός και αν είδες κάποιο μήνυμα σφάλματος στο Mi Fit κατά τη διαδικασία...Το μόνο που σου μένει είναι να περάσεις μια φορά και τα fonts για τα ερωτηματικά. Διάβασε ακριβώς μια σελίδα πίσω τι γράφτηκε εδώ, για να μην τα ξαναγράφω. Τώρα είτε περάσεις το V2 firmware που ανεβάσαμε εκ των υστέρων είτε όχι, μικρό το κακό. Φτιάξε τα ερωτηματικά και άστο έτσι αν σε ταλαιπωρεί χωρίς να περάσεις τίποτα άλλο μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση Mi Fit.
      Ευχαριστω πολυ!!! Τελικα απλως ηθελε να ηρεμησει λιγο και τα πηρα τα φοντς πιο μετα!!
    • Διαφήμιση
    • Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι το Mi band 3 πωλείται από την Ελληνική εταιρεία η οποίος μάλιστα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι "αντιπροσωπεία".

H ίδια εταιρία που πούλησε το Mi6 χωρίς 800άρα μπάντα, η ίδια εταιρία που πούλησε το Mi8 χωρίς 4G+ (ενώ στο επίσημο site της έλεγε ότι η υπηρεσία υποστηρίζεται), η ίδια εταιρία πουλάει και το Mi Band 3...το οποίο είναι παντελώς άχρηστο εάν δεν περάσεις το Ελληνικό firmware.

Είχα ένα china version στο οποίο, αναγκαστικά έβαλα το Ελληνικό firmaware και δούλευε όπως πρέπει.
      Πρόσφατα πήρα και ένα infoquets. Φαντάστηκα, όπως και ο κάθε ένας ανυποψίαστος που πάει να το αγοράσει, ότι το infoquest band θα κάνει τα...βασικά. Φαντάστηκα (τρομάρα μου) ότι θα διαβάζει Ελληνικούς χαρακτήρες. Μάλλον πολλά ζητάω...

Είναι πραγματική αλητεία (νομίζω ότι ταιριάζει ακριβώς η λέξη) να ρίχνουν ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά, χωρίς να ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι ΔΕΝ δουλεύει. Είναι αλητεία να πουλάς Mi6 και να μην ενημερώνεις με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα ότι δεν έχει 800άρα μπάντα. Είναι αλητεία να μην λές ότι το Mi8 ΔΕΝ έχει 4G+...και να μην απαντάς σε 2-3-4 email παραπόνων που έχεις λάβει.

Αυτό που συμβαίνει με την infoquest είναι Α-Λ-Η-Τ-Ε-Ι-Α.

Συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν εδώ στο forum και έδωσαν το Ελληνικό firmware έτσι ώστε να μπορεί το Mi band 3 να είναι λειτουργικό. Χωρίς αυτό, το band είναι για πέταμα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ποτέ δεν έχει πει ούτε έχει γράψει ότι είναι επίσημη αντιπροσωπεία...
      Ότι πουλάει, το πουλάει με official λειτουργικό, με ότι συνεπάγεται αυτό...
      Ότι πουλάει, το πουλάει σύμφωνα με τα official τεχνικά χαρακτηριστικά...με ότι συνεπάγεται αυτό...

Καλό είναι όταν κατηγορούμε κάποιον, να κατηγορούμε αυτόν που πραγματικά φταίει :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ποτέ δεν έχει πει ούτε έχει γράψει ότι είναι επίσημη αντιπροσωπεία...
      Ότι πουλάει, το πουλάει σύμφωνα με τα official τεχνικά χαρακτηριστικά...με ότι συνεπάγεται αυτό...

Καλό είναι όταν κατηγορούμε κάποιον, να κατηγορούμε αυτόν που πραγματικά φταίει :)
      Δηλαδή, θα πάει ο αδερφός σου που δεν μπαίνει σε forum (κάνει δηλαδή ότι το 99% του κόσμου) να πάρει ένα band, θα το συνδέσει με το ρολόι...και δεν θα έχει ούτε αναγνώριση...ούτε Ελληνικούς χαρακτήρες.
      Και είναι όλα οκ;
      Θα πάρει ο αδερφός σου που δεν μπαίνει σε forum (κάνει δηλαδή ότι το 99% του κόσμου) ένα Mi6 και θα πάει στο χωριό του και δεν θα έχει σήμα.
      Και είναι όλα οκ;

Εάν το δέχεσαι αυτό, πάω πάσο.

Υ.Γ δεν είπα ότι είναι αντιπροσωπία. Είπα ότι το παίζει αντιπροσωπία.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Αυτό το "ότι συνεπάγεται"...για να το ανακαλύψεις...πρέπει να είσαι MAcGyver.
      Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά που ΔΕΝ φταίει η Xiaomi.
      Και φυσικά ούτε ο ανυποψίαστος καταναλωτής.
    • Διαφήμιση
    • Ούτε αντιπροσωπεία το "παίζει"...

Την έρευνα αγοράς οφείλει να την κάνει ο καταναλωτής...είτε μέσω διαδικτύου, είτε επί τόπου στο κατάστημα με τις κατάλληλες ερωτήσεις προς του πωλητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του...

Και εάν έχεις εσύ παράπονο από έναν επίσημο διανομέα, τι να πουν Ιταλοί, Ισπανοί, Πολωνοί κτλ που έχουν επίσημη αντιπροσωπεία αλλά δεν υποστηρίζονται οι γλώσσες τους στο mi band και όχι μόνο...με καθαρά ευθύνη της εταιρείας Xiaomi...

Όσο για την Β20 δεν είναι μόνο κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας που δεν την έχουν αλλά παρ' όλα αυτά πωλούνται στην Ελλάδα

Τέλος για τα εμαιλ, είναι το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Την έρευνα αγοράς οφείλει να την κάνει ο καταναλωτής...είτε μέσω διαδικτύου, είτε επί τόπου στο κατάστημα με τις κατάλληλες ερωτήσεις προς του πωλητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του...
      Διαφωνούμε.
      Ώς συνήθως. :thumbup:

Υ.Γ πραγματικά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει ΕΝΑΣ πωλητής, Ε-Ν-Α-Σ, που να ξέρει ότι το Mi band 3 δεν εμφανίζει unicode χαρακτήρες.
    • ΥΓ. Συμφωνώ με το "χώσιμο" που κάνεις, απλά διαφωνώ προς το ποιον το κατευθύνεις - φέρει την ευθύνη ;)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9_v2 Stable]

Αγαπητέ @pavlidisc αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ποτέ δε θα έπαιρνα οτιδήποτε ακριβό από αυτούς. Σε γειτονικό forum διάβασα περίπτωση ατόμου που ζήτησε αλλαγή οθόνης στα πλαίσια της εγγύησης και είχαν το θράσος να του πουν ότι δεν έχουν οθόνες και δε ξέρουν πότε θα φέρουν! Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να τους απειλήσει με καταγγελία και δημοσιοποίηση του συμβάντος απλά για να κάνουν το αυτονόητο, να καλύψουν την εγγύηση σύμφωνα με το νόμο!

Δεν έχεις οθόνη; Δώσε του νέα συσκευή. Ο νόμος υποχρεώνει κάλυψη εγγύησης εντός 15 ημερών, αν δε φρόντισες να έχεις ανταλλακτικά ας πρόσεχες, να λουστείς το extra κόστος.

Κάποιοι σίγουρα θα αρχίσουν τα "μα είναι χαμηλού κόστους, αυτά που λες θα αυξήσουν τις τιμές" κλπ κλπ. Και; Θα γράφουμε τους νόμους στα παλιότερα των υποδημάτων μας επειδή δε συμφέρει; Και στην τελική ήδη η Infoquest πουλάει τα προϊόντα αυτά πολύ παραπάνω από τα κινεζομάγαζα κι ακόμα και τα skroutzομάγαζα διαφημίζοντας "επίσημη εγγύηση".

Είμαστε μπανανία κι το ότι εταιρίες αρνούνται τις υποχρεώσεις τους χωρίς επιπτώσεις είναι απλά ένα από τα συμπτώματα.

Για να το κλείσω, το γεγονός ότι είναι εισαγωγέας κι όχι αντιπροσωπεία τους επιτρέπει να μην έχουν ευθύνη για το localization των προϊόντων. Από την άλλη, δε τους απαλλάσσει από πιθανό αδίκημα παραπλανητικής διαφήμισης αφού διαφημίζουν συσκευές με 4G+ που όμως δουλεύει μόνο σε ελάχιστες χώρες και όχι στην Ελλάδα και φυσικά δεν αναφέρουν ούτε καν με αστερίσκο.

Πολλοί από εμάς παίρνουμε προϊόντα Xiaomi ξεκάθαρα επειδή βολεύεται η τσέπη μας. Μην παραβλέπουμε όμως τα σφάλματα της ίδιας της Xiaomi αλλά και των διαφόρων μεταπωλητών.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9_v2 Stable]

@dnomikos καλημέρα. Σε band νέας συσκευασίας συναδέλφου έβαλα το V2 mi fit και αφού έκανε ενημέρωση κλπ δεν βγάζει τις ημέρες. Πέρασα το font αρχειο μέσω notify και έξω πηρα οκ και πάλι δεν βγάζει τις ημέρες.