Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H Kostas Pap έγραψε:

Χαίρετε και πάλι!Τελικά το δοκίμασα και στα Αγγλικά.Τώρα αρχικά δεν είχα καθόλου το 1.2.3 πάμε,(δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο) αλλά κατά την διάρκεια της προπόνησης όλες οι φράσεις-λεπτομέρειες φωνητικά έπαιζαν κανονικά στα Αγγλικά.
      Και σε μένα στα Αγγλικά στο 1,2,3 δεν ακούγετε τίποτα. Εντάξει θα το κοιτάξουμε ;)
    • καλημέρα παιδιά έχω το mi band 3 και λογικά έχω περάσει την τελευταία με τα ελληνικά.αλλα δεν μου λέει τον καιρό δεν συνχρωνιζει με μια εφαρμογή που έβαλε του καιρού.στο region δεν έχω κάιρο.τι μπορώ να κάνω για να έχω καιρό σωστό;;;;ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα

Έχω το mi band3 μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ήταν μια χαρά πλέον όταν κάνω προπόνηση (τρέξιμο) μετα τα 250-400 μέτρα σταματάει να γράφει, έχω κάνει απ εγκατάσταση το mifit έχω δοκιμάσει το Notify τίποτα έχω ξεκινήσει την άσκηση από το ρολόι από το τηλ πάλι τα ίδια. Κατέβασα το mifit από play store πάλι τα ίδια, Αυτό που πρόσεξα είναι ότι με το mifit του play πάλι είναι ελληνικά και στο ρολόι και στο τηλ. Μπορώ να κάνω hard reset και αν ναι πως?

Ευχαριστώ πολύ
    • Καλησπέρα και από μενα παιδιά, πέρασα και εγω πριν λιγο την τελευταία έκδοση σας λειτουργει κομπλε απλα στην αρχικη οθονη ως ημερομηνια μου εμφανιζει: "21/4 BC" αντι για "21/4 Πεμ". Αντι να μου γραφει την μερα δηλαδη (Πεμ) γραφει BC (Before Christ?) ειναι σε καποια ρυθμιση αυτο ωστε να το αλλαξω?

Επισης οταν μου στειλουν στο messenger αντι να εμφανισει το μνμα στην οθονη και απο ποιον ειναι μου γραφει:
      new message view it on phone
    • Ο/H shagg έγραψε:

Καλησπέρα

Έχω το mi band3 μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ήταν μια χαρά πλέον όταν κάνω προπόνηση (τρέξιμο) μετα τα 250-400 μέτρα σταματάει να γράφει, έχω κάνει απ εγκατάσταση το mifit έχω δοκιμάσει το Notify τίποτα έχω ξεκινήσει την άσκηση από το ρολόι από το τηλ πάλι τα ίδια. Κατέβασα το mifit από play store πάλι τα ίδια, Αυτό που πρόσεξα είναι ότι με το mifit του play πάλι είναι ελληνικά και στο ρολόι και στο τηλ. Μπορώ να κάνω hard reset και αν ναι πως?

Ευχαριστώ πολύ
      Μπορείς να κάνεις reset μέσα από το ίδιο το mi band 3. Υπάρχει ειδικό υπο-μενού μέσα στο "Περισσότερα". Μετά θα χρειαστεί να κάνεις κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου γιατί δεν θα το βρίσκει το MiFit διαφορετικά.

Ο/H vaggelis92 έγραψε:

Καλησπέρα και από μενα παιδιά, πέρασα και εγω πριν λιγο την τελευταία έκδοση σας λειτουργει κομπλε απλα στην αρχικη οθονη ως ημερομηνια μου εμφανιζει: "21/4 BC" αντι για "21/4 Πεμ". Αντι να μου γραφει την μερα δηλαδη (Πεμ) γραφει BC (Before Christ?) ειναι σε καποια ρυθμιση αυτο ωστε να το αλλαξω?

Επισης οταν μου στειλουν στο messenger αντι να εμφανισει το μνμα στην οθονη και απο ποιον ειναι μου γραφει:

Σου δείχνει τις ημέρες στα Ρώσικα...Πρέπει να περάσεις και το αρχείο πόρων (resources) που δίνουμε εμείς για να διορθωθεί. Εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχει αλλάξει έκδοση (v46) και πλέον τα καινούργια Mi Band 3 που έρχονται από Κίνα το περιέχουν ήδη οπότε δεν το αναβαθμίζει το δικό μας MiFit αφού βλέπει περασμένο τον ίδιο αριθμό έκδοσης.

Επίσης, αν στο δεύτερο watch-face βλέπεις ερωτηματικά εκεί που κανονικά εμφανίζεται το ποσοστό μπαταρίας, θα πρέπει να περάσεις και το αρχείο με τις γραμματοσειρές (fonts).

Για το Messenger, επειδή δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω τις επιλογές του μενού του, κοίταξε στις επιλογές που σου δίνει το μενού του για κάποια σχετική ρύθμιση όπως αναφέρεται από εδώ και κάτω για το Viber αντίστοιχα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaggelis92 έγραψε:

Καλησπέρα και από μενα παιδιά, πέρασα και εγω πριν λιγο την τελευταία έκδοση σας λειτουργει κομπλε απλα στην αρχικη οθονη ως ημερομηνια μου εμφανιζει: "21/4 BC" αντι για "21/4 Πεμ". Αντι να μου γραφει την μερα δηλαδη (Πεμ) γραφει BC (Before Christ?) ειναι σε καποια ρυθμιση αυτο ωστε να το αλλαξω?

Καλημέρα, σχετικά με το messenger σε μένα λύθηκε με την επιλογή μόνο καθαρές ειδοποιήσεις που έχει στο notify, δεν είμαι όμως σίγουρος για το mifit
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9_v2 Stable]

Βγήκε καινούργια έκδοση; το app store της meizu μου έβγαλε αναβάθμιση mi fit 3.6.0

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9_v2 Stable]

Καλησπέρα. Έχω ένα mi band 2 το οποίο ξέθαψα από το συρτάρι και θέλω να το σενιαρω και να το δώσω στο ανιψακι μου. Κατεβάζω το τελευταίο mifit και γίνονται αυτόματα ή θέλει κάτι παραπάνω?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vanpolo έγραψε:

Ο/H poseidvn έγραψε:

Δες εδώ πως δουλεύει το gadgetbridge

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστω πολυ αλλα παλι δεν μου εκανε δουλεια. Τι μπορει να φταιει; και τι μπορει να γινει αραγε; Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες το mi band 3.
      Καλησπέρα σας. Αγόρασα τις προάλλες το mi band 3. Προσπάθησα μέσω του Notify και μέσω του gadgetbrifge αλλά και σε μένα στο 99% αποτυγχάνει. Τι μπορεί να φταίει? με εργοστασιακές ρυθμίσης το band έχει το λογισμικό 2.3.0.6.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
    • Διαφήμιση

Υπάρχει κάποιο ποστ για το amazfit pace.μολις μου το κάνανε δώρο και θέλω Να δω αν μπορώ να του βάλω ελληνική γλώσσα και τι δυνατότητες έχει.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk