Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Βγήκε καινούργια έκδοση; το app store της meizu μου έβγαλε αναβάθμιση mi fit 3.6.0
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H echaosad έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω ένα mi band 2 το οποίο ξέθαψα από το συρτάρι και θέλω να το σενιαρω και να το δώσω στο ανιψακι μου. Κατεβάζω το τελευταίο mifit και γίνονται αυτόματα ή θέλει κάτι παραπάνω?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H amoudimi έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Ο/H poseidvn έγραψε:
Δες εδώ πως δουλεύει το gadgetbridge
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
-
-
Πέρνα τα fonts από τη πρώτη σελίδα του νήματος.
-
Ο/H papcharis έγραψε:
Μήπως έχεις αγοράσει την έκδοση NFC και προσπαθείς να περάσεις το λογισμικό για το απλό Mi Band 3;;
-
Περήφανος κάτοχος του band 3.
Περιμένω τώρα και κάποια λουράκια μια φιλμάκια για προστασία. Εάν θέλω υποστήριξη για ελληνική γλώσσα αλλά αγγλικό μενού τι κάνω6; Τώρα μου βγάζει την ημέρα παράξενα όπως βλέπετε στην φωτογραφία.....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Καλώς σας βρήκα και καλό Πάσχα.
Μου έκαναν δώρο το Mi Band 3 με αγγλικό μενού (προφανώς παραεισαγωγή από άλλη χώρα και όχι από επίσημη αντιπροσωπία της Ελλάδας, γιατί από όσο ξέρω βάσει νόμου οι επίσημες αντιπροσωπίες στις Ελλάδα πρέπει να πουλάνε συσκευές με ελληνικό εγχειρίδιο και με ελληνικό μενού). Εγκατέστησα τα Ελληνικά με βάση τον οδηγό. Το έχω αρκετές μέρες και μέχρι στιγμή όλα καλά.
Αντιμετωπίζω όμως το εξής περίεργο: Πηγαίνω τακτικά για περπάτημα 1 συγκεκριμένη διαδρομή με συγκεκριμένα χιλιόμετρα. Μέχρι πριν αποκτήσω τη συγκεκριμένη συσκευή, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή Endomondo στο κινητό. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, με χρήση του gps μετρούσε ακριβώς τα χιλιόμετρα τα οποία ήταν ολόσωστα (ξέρω συγκεκριμένα ότι η διαδρομή που κάνω είναι Χ χιλιόμετρα, το έχουν επιβεβαιώσει κι άλλοι που κάνουν την ίδια διαδρομή).
Το περίεργο είναι ότι η εφαρμογή Mi Fit η "ελληνική" που δίνετε εδώ σαν apk, μου βγάζει άλλαντάλων, δεν μου έχει βγάλει ποτέ σωστά τα χιλιόμετρα. Για την ίδια ακριβώς διαδρομή, κάθε φορά μου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, για να δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβετε, η διαδρομή που κάνω είναι 2.8χλμ. Το MiFit σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις για την ίδια ακριβώς διαδρομή μου έχει βγάλει ότι έχω κάνει 4χλμ, 6χλμ, 8χλμ και 9χλμ. Μάλιστα στο τελευταίο μου έβγαζε μέσο όρο ότι περπάταγα με 85χλμ την ώρα (ούτε ο Flash να ήμουν). Σε κάθε περίπτωση το Endomondo μου έβγαζε 2.8χλμ. Και οι 2 εφαρμογές χρησιμοποιούν το gps του κινητού. Και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1) Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
2) Μήπως είναι πρόβλημα της "ελληνικής" εφαρμογής που κατεβάζουμε εδώ στο φόρουμ;
3) Αν περάσω την επίσημη εφαρμογή από το Playstore για να διαπιστώσω αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, θα μου περάσει το αγγλικό firmware στο MiBand3;
4) Από τη στιγμή που το Endomondo κάνει σωστές μετρήσεις, μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω τη συγκεκριμένη εφαρμογή να αναγνωρίζει το smartwatch; Με ενδιαφέρει να να λαμβάνει τους χτύπους της καρδιάς και να υπολογίζει με μεγαλύτερη αξιοπιστία τις θερμίδες που καίω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H gokuthelegend έγραψε:
όχι από επίσημη αντιπροσωπία της Ελλάδας
Κανένα mi band δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα....είτε china είτε global version...στην καλύτερη μπορείς να έχεις Αγγλικά ή εναλλακτικά βάζεις custom firmware όπως και έκανες
Δοκίμασε να κλειδώσεις το mifit με λουκετάκι ώστε να τρέχει συνέχεια και να μην κλείνει...
Ο/H gokuthelegend έγραψε:
1) Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αν και δεν μετράω συχνά αποστάσεις...
2) Μήπως είναι πρόβλημα της "ελληνικής" εφαρμογής που κατεβάζουμε εδώ στο φόρουμ;
Δεν αποκλείεται...
3) Αν περάσω την επίσημη εφαρμογή από το Playstore για να διαπιστώσω αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, θα μου περάσει το αγγλικό firmware στο MiBand3;
Μπορείς να δοκιμάσεις και πολύ πιθανό να γυρίσει πάλι στα Αγγλικά
4) Από τη στιγμή που το Endomondo κάνει σωστές μετρήσεις, μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω τη συγκεκριμένη εφαρμογή να αναγνωρίζει το smartwatch; Με ενδιαφέρει να να λαμβάνει τους χτύπους της καρδιάς και να υπολογίζει με μεγαλύτερη αξιοπιστία τις θερμίδες που καίω.
Δεν το γνωρίζω...δες και το Notify & Fitness for Mi band σαν εφαρμογή...
-
Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον. Για αρχή θα περάσω την επίσημη έκδοση που υπάρχει στο Playstore, και θα κάνω δοκιμή την επόμενη φορά που θα βγω για περπάτημα, και θα ενημερώσω. Δεν με πειράζει και ιδιαίτερα αν περαστεί πάλι το επίσημο firmware, έτσι κι αλλιώς η διαδικασία ήταν σχετικά εύκολη, ξαναγυρίζω στα Ελληνικά αν χρειαστεί.
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Περήφανος κάτοχος του band 3.
Περιμένω τώρα και κάποια λουράκια μια φιλμάκια για προστασία. Εάν θέλω υποστήριξη για ελληνική γλώσσα αλλά αγγλικό μενού τι κάνω6; Τώρα μου βγάζει την ημέρα παράξενα όπως βλέπετε στην φωτογραφία.....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Τώρα έχω θέμα με τα γερμανικά.... Γίνεται να έχω ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά;; Εννοώ για τις ειδοποιήσεις
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0