Δεν γίνεται δυστυχώς...
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H tsatomas έγραψε:
Ο/H vaggelis92 έγραψε:
Καλησπέρα και από μενα παιδιά, πέρασα και εγω πριν λιγο την τελευταία έκδοση σας λειτουργει κομπλε απλα στην αρχικη οθονη ως ημερομηνια μου εμφανιζει: "21/4 BC" αντι για "21/4 Πεμ". Αντι να μου γραφει την μερα δηλαδη (Πεμ) γραφει BC (Before Christ?) ειναι σε καποια ρυθμιση αυτο ωστε να το αλλαξω?
Επισης οταν μου στειλουν στο messenger αντι να εμφανισει το μνμα στην οθονη και απο ποιον ειναι μου γραφει:
new message view it on phone
-
Ο/H Max21 έγραψε:
Ο/H tsatomas έγραψε:
Ο/H vaggelis92 έγραψε:
Καλησπέρα και από μενα παιδιά, πέρασα και εγω πριν λιγο την τελευταία έκδοση σας λειτουργει κομπλε απλα στην αρχικη οθονη ως ημερομηνια μου εμφανιζει: "21/4 BC" αντι για "21/4 Πεμ". Αντι να μου γραφει την μερα δηλαδη (Πεμ) γραφει BC (Before Christ?) ειναι σε καποια ρυθμιση αυτο ωστε να το αλλαξω?
Επισης οταν μου στειλουν στο messenger αντι να εμφανισει το μνμα στην οθονη και απο ποιον ειναι μου γραφει:
new message view it on phone
-
Ανακοίνωση:
Αναρτήθηκαν στην πρώτη σελίδα νέες εκδόσεις (v3) των firmware v2.3.0.6 για το απλό Mi Band 3 και v1.7.0.4 για το Mi Band 3 NFC, που περιέχουν νέο watchface-2.
Επίσης αναρτήθηκαν εκ νέου τα αντίστοιχα βασικά αρχεία resources v46 (όχι τα θέματα) με επικαιροποιημένη προεπισκόπιση του watchface-2.
Δεν είναι απαραίτητο να περάσετε το επικαιροποιημένο αρχείο πόρων (resources), παρά μόνο αν θέλετε να βλέπετε σωστά και στην προεπισκόπιση (κατά την επιλογή watch-face από το μενού) το νέο watchface-2.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
-
αυτό που αναφέρετε, το watchface2 τι είναι κ που το βλεπουμε; στο mifit δεν είδα ν αλλάζει κάτι...
-
Ο/H tsatomas έγραψε:
αυτό που αναφέρετε, το watchface2 τι είναι κ που το βλεπουμε; στο mifit δεν είδα ν αλλάζει κάτι...
-
Καλησπέρα σας και καλές γιορτές. Είμαι κάτοχος του Mi Band 3. Κατέβασα το τελευταίο Mi Fit το οποίο έκανε από μόνο του την αναβάθμιση υλολογισμικου και πόρων, έπειτα κατέβασα και πέρασα τα αρχεία των res και fw μέσω notify. Προσπάθησα να περάσω το αρχείο ft αλλά δυστυχώς δεν το περνάει, πάει μέχρι το 99 και μου πετάει ένα update failed. Όλα τα γραμματα στο band τα εμφανίζει ως ερωτηματικά. Είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μήπως περνάς λάθος αρχείο γραμματοσειράς;
Πάρε το από τη πρώτη σελίδα του νήματος.
Κάνε ένα reboot και ξανά.
Αν δεν είναι σωστά περασμένη η γραμματοσειρά εμφανίζονται ερωτηματικά. -
Προσπαθώ να περάσω το αρχείο που είναι στην πρώτη σελίδα, στο 2ο ποστ, στην κατηγορία Mi Band 3, με όνομα αρχείου Mili_wuhan_ft.zip αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εννοείται ότι το κάνω αποσυμπίεση πριν το χρησιμοποιήσω. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα reboot μήπως και, ευχαριστώ!
Edit: Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. -
Περιμένεις να τελειώσει ο συγχρονισμος με το notify; Πρέπει να είναι συνδεμένο με το mifit και με το notify και να να έχουν συγχρονιστούν με το miband3
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι τα αφήνω να συγχρονιστουν και μου αναγνωρίζει το Band τέλεια. Το θέμα είναι ότι περνάει όλα τα αρχεία σωστά, εκτός από το αρχείο γραμματοσειράς(ft). Άμα υπήρχε θέμα με τον συγχρονισμό δεν νομίζω να με άφηνε να περάσω κανένα αρχείο.
-
Ο/H Corsin έγραψε:
Ναι τα αφήνω να συγχρονιστουν και μου αναγνωρίζει το Band τέλεια. Το θέμα είναι ότι περνάει όλα τα αρχεία σωστά, εκτός από το αρχείο γραμματοσειράς(ft). Άμα υπήρχε θέμα με τον συγχρονισμό δεν νομίζω να με άφηνε να περάσω κανένα αρχείο.
Επειδή λοιπόν το official αρχείο γραμματοσειρών είναι "τεράστιο", σε ορισμένες περιπτώσεις μας ταλαιπωρεί είτε λόγο κακής σύνδεσης, είτε λόγο χαμηλής μπαταρίας, είτε λόγο γκαντεμιάς, είτε οτιδήποτε άλλο, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνουμε το Mi Band 3 στην ησυχία του και ξαναδοκιμάζουμε αργότερα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην καταφέρουμε τελικά να το βάλουμε και το καλό είναι ότι όλη αυτή τη διαδικασία με τις γραμματοσειρές, χρειάζεται να γίνει ΜΟΝΟ μια φορά.
Επίσης, για το απλό Mi Band 3 (όχι για το μοντέλο με το NFC προς το παρόν), μπορούμε να περάσουμε το αρχείο γραμματοσειρών μέσω της ίδιας της εφαρμογής MiFit, αλλάζοντας τη γλώσσα του κινητού και χρησιμοποιώντας είτε το δικό μας MiFit που περιέχει την official γραμματοσειρά που χρειαζόμαστε, είτε το official MiFit από το GooglePlay και το AppStore αντίστοιχα. Διαβάστε εδώ και εδώ πως γίνεται.
Όπως είναι αναμενόμενο, η σύνδεση Bluetooth μεταξύ κινητού και Mi Band 3 όταν χρησιμοποιούμε την εφαρμογή MiFit είναι πολύ πιο σταθερή και η γραμματοσειρές περνάνε άνετα και χωρίς προβλήματα.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, καλό είναι να αφήνουμε το Notify & Fitness να ολοκληρώνει πρώτα τον συγχρονισμό και μετά να ξεκινάμε να περνάμε οτιδήποτε αρχείο έχουμε σκοπό να περάσουμε διατηρώντας σε κοντινή απόσταση κινητό και band.
Τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις και ειδικά για την official γραμματοσειρά που είναι τεράστια και απαιτεί αρκετό χρόνο, βοηθάει αν κατά την διάρκεια εγκατάστασης το Mi Band 3 είναι στη φόρτιση (σταθερότερη σύνδεση Bluetooth).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0