Ειμαι στην διαθεση σας να δοκιμασουμε οτι θελετε !Ο/H dnomikos έγραψε:
Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας,Ο/H Andreas Tsirogiannis έγραψε:
Καλησπερα στην ομαδα! Θα ηθελα να επιβεβαιωσω καποια προβληματα με το custom firmware που ανεφερε και καποιο μελος παραπανω... Αγορασα προχθες απο ελλαδα ενα mi band 3 και επειδη δε γνωριζα για το ελληνικο mi fit και τι αντιστοιχο firmware που παρεχει, εγκατεστησα την official εφαρμογη mi fit 4.0.0 η οποια και μου εκανε update αυτοματα το band στην έκδοση 2.3.0.28 official. Ακολουθωντας τη διαδικασια για φλασαρισμα του ελληνικου firmware, διαπιστωσα οτι ενω μπορω να περασω αρχεια resources και fonts στο band, το firmware παντα αποτυχανει... Φτανει κανονικα μεχρι το 100% και λεει update failed. Να σημειωθει οτι το κανει με ολα τα firmware αυτο (και το utf8). Καμια ιδεα; Μηπως παιζει κατι με το signature / version check στο firmware?
Διάβασε τις 2 τελευταίες σελίδες και συγκεκριμένα από εδώ και κάτω και θα καταλάβεις![]()
Το βραδάκι ή το πιθανότερο αύριο το πρωί, θα σας δώσουμε το firmware που αντιστοιχεί στο δικό σας μοντέλο να το δοκιμάσει όποιος θέλει. Μαζί με τις κατάλληλες οδηγίες για την δοκιμή.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
καλησπέρα. έχω το mi band 2 και ήθελα να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες στην ειδοποίηση των κλήσεων και ακολούθησα τον οδηγό (3o post). μπήκε το firmware κανονικά και πλέον εμφανίζει τον καλούντα με ελληνικούς χαρακτήρες. το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όμως είναι ότι όταν πατάω το κουμπί του band δεν κάνει κύκλο με τις υπόλοιπες λειτουργίες (πχ. καρδιακούς παλμούς, μπαταρία κλπ) αλλά βγάζει συνέχεια την ώρα η οποία πλέον εμφανίζεται χωρίς την ημερομηνία από κάτω. διορθώνεται αυτό;
-
Ο/H pyraylos έγραψε:
καλησπέρα. έχω το mi band 2 και ήθελα να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες στην ειδοποίηση των κλήσεων και ακολούθησα τον οδηγό (3o post). μπήκε το firmware κανονικά και πλέον εμφανίζει τον καλούντα με ελληνικούς χαρακτήρες. το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όμως είναι ότι όταν πατάω το κουμπί του band δεν κάνει κύκλο με τις υπόλοιπες λειτουργίες (πχ. καρδιακούς παλμούς, μπαταρία κλπ) αλλά βγάζει συνέχεια την ώρα η οποία πλέον εμφανίζεται χωρίς την ημερομηνία από κάτω. διορθώνεται αυτό;
-
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.0_v3 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία για το Mi Band 3
(Firmware v2.3.0.28 & Resources v47) και Mi Band 3 NFC (Firmware v1.7.0.16 & Resources v47)
Στην παραπάνω έκδοση έχουν προστεθεί τα Ελληνικά αρχεία για το απλό Mi Band 3 με Hardware Revision V0.23.19.49
Όσοι έχετε το παραπάνω HW V0.23.19.49 και σας έχει γίνει ήδη η αναβάθμιση στην official έκδοση v2.3.0.28, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το νέο Ελληνικό ή Αγγλικό firmware και το αντίστοιχο νέο resources με την ονομασία Mili_hankou*.* και περάστε τα με το Notify & Fitness.
Στην περίπτωση που μετά την αναβάθμιση έχετε κάπου Αγγλικά ερωτηματικά, περάστε και το αρχείο Mili_wuhan_ft.zip με τις επίσημες γραμματοσειρές (fonts) που υπάρχει στην πρώτη σελίδα αφού πρώτα το αποσυμπιέσετε.
Για να δείτε ποιο Hardware Revision έχετε, ανοίξτε την εφαρμογή Notify & Fitness και αφού συγχρονίσει πηγαίνετε στο:
Ρυθμίσεις > Mi Band firmware version > Device info.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την προθυμία τους, όλα τα μέλη που προθυμοποιήθηκαν να μας βοηθήσουν στις δοκιμές των νέων αρχείων Mili_hankou και ιδιαίτερα το μέλος @satizen που ήταν διαθέσιμος και τελικά ολοκλήρωσε τις δοκιμές των αρχείων.
Από την ομάδα διαχείρισης -
οι λειτουργίες επανήρθαν κανονικά. τελικά ενώ στην αρχή εμφάνισε ελληνικούς χαρακτήρες, τώρα δείχνει τον αριθμό του καλούντα και όχι το όνομα. τί μπορώ να κάνω γι'αυτό;
-
Ο/H pyraylos έγραψε:
οι λειτουργίες επανήρθαν κανονικά. τελικά ενώ στην αρχή εμφάνισε ελληνικούς χαρακτήρες, τώρα δείχνει τον αριθμό του καλούντα και όχι το όνομα. τί μπορώ να κάνω γι'αυτό;
-
Ευχαριστούμε πολύ θα το δοκιμάσω αμέσως. Για εμένα που είχα βάλει manually πριν τα fonts "Mili_wuhan_ft.zip" χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον ή είναι οκ όπως είναι αυτό το firmware?
-
Ο/H chapapak έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ θα το δοκιμάσω αμέσως. Για εμένα που είχα βάλει manually πριν τα fonts "Mili_wuhan_ft.zip" χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον ή είναι οκ όπως είναι αυτό το firmware?
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει καταπληκτικά. Μπράβο σε όλους!
-
Θελω και γω να ευχαριστησω και παλι τους developers για την αμεση ανταποκριση και να επιβεβαιωσω με τη σειρα μου οτι το καινουριο firmware δουλευει αψογα στο band 3 μου με Hardware Revision V0.23.19.49! Πολυ καλη δουλεια παιδια! Θα συνεχισω να το περιεργαζομαι για τις επομενες μερες και αν υπαρξει καποιο bug θα το αναφερω εδω. Ευχαριστω και παλι!
-
Για όσους νέους κατόχους της συσκευής δεν το ξέρουν, αν και έχει ξαναγραφτεί πριν λίγες ημέρες, το ξαναγράφω πάλι:
Το Mi Band 3 έχει 3 ρολόγια / κύριες οθόνες / watch-faces...όπως και να το πείτε το ίδιο είναι.
Για να τις διαλέξετε, πηγαίνετε στο μενού "Περισσότερα" και κάντε swipe δεξιά ή αριστερά μέχρι να βρείτε το υπομενού "Οθόνη". Μετά κρατήστε πατημένο το κουμπί του band και θα σας βάλει να διαλέξετε ποια οθόνη θέλετε, δείχνοντάς σας (αλλάζει με swipe πάνω ή κάτω) την αντίστοιχη προεπισκόπιση. Αφού διαλέξετε ποια σας αρέσει, πατάτε πάνω στην οθόνη του band μια φορά και σας την ενεργοποιεί. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Για όσους νέους κατόχους της συσκευής δεν το ξέρουν, αν και έχει ξαναγραφτεί πριν λίγες ημέρες, το ξαναγράφω πάλι:
Το Mi Band 3 έχει 3 ρολόγια / κύριες οθόνες / watch-faces...όπως και να το πείτε το ίδιο είναι.
Για να τις διαλέξετε, πηγαίνετε στο μενού "Περισσότερα" και κάντε swipe δεξιά ή αριστερά μέχρι να βρείτε το υπομενού "Οθόνη". Μετά κρατήστε πατημένο το κουμπί του band και θα σας βάλει να διαλέξετε ποια οθόνη θέλετε, δείχνοντάς σας (αλλάζει με swipe πάνω ή κάτω) την αντίστοιχη προεπισκόπιση. Αφού διαλέξετε ποια σας αρέσει, πατάτε πάνω στην οθόνη του band μια φορά και σας την ενεργοποιεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0