Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Αν δεν ξεκίνησε να σου κάνει την αναβάθμιση, τότε την περιέχει ήδη. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι καινούργιο αλλά το πήρες από άλλον. Τέλος πάντως δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως...Κατέβασε και τα τρία αρχεία fw,res,ft αποσυμπίεσέ τα και ξεκίνα να περνάς πρώτα το fw μετά το res και αν μετά έχεις κάπου Αγγλικά ερωτηματικά, πέρασε και το ft.
      Είναι καινούργιο 20 ημερών με απόδειξη από ελληνικό μαγαζί μια χαρά!! Λοιπόν ξεκίνησα κατέβασα και τα 3 αρχεία τα πέρασε μια χαρά παντού ελληνικά κλπ. Τσέκαρα με το fitness και τα 2 Band προσεκτικά Version κλπ παρόλλο που είναι κινέζικα και τα 2 έχουν κάποιες διαφορές. Αρχικά το παλιό μου έχει v. 0.18.3.4 και το νέο έχει v. 0.18.4.3 άρα είναι ποιο καινούργιο. Συν ότι στο νέο βλέπω από κάτω τον αισθητήρα διαφορετικό κυρίως το ματάκι μέσα ίσως λίγο μεγαλύτερο. Μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα 2 να κρατήσω ποιο είναι καλύτερο και ποιο να δώσω? Θα σας βάλω 3 φώτο αριστερά είναι το νέο συν ότι γράφει και κάτι στα πλάγια που το παλιό δεν το γράφει. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!! Ευχαριστώ πολύ ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Αν δεν ξεκίνησε να σου κάνει την αναβάθμιση, τότε την περιέχει ήδη. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι καινούργιο αλλά το πήρες από άλλον. Τέλος πάντως δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως...
      Είναι καινούργιο 20 ημερών με απόδειξη από ελληνικό μαγαζί μια χαρά!!

Μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα 2 να κρατήσω ποιο είναι καλύτερο και ποιο να δώσω?
      Εννοούσα ότι κάποιος ήδη το είχε χρησιμοποιήσει και είχε ήδη αναβαθμιστεί γιατί το τελευταίο firmware βγήκε περίπου 10 Μαΐου 2019 και λογικά αποκλείεται να ήρθε μέσα σε 15 ημέρες από Κίνα (γραμμή παραγωγής > Κινεζομάγαζο > Ελλάδα κλπ ) ήδη αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση.

Αυτό με τον στρογγυλό αισθητήρα παλμών είναι το International ενώ το άλλο είναι το Κινέζικο.

Αν υποθέσουμε ότι και τα δυο είναι εντάξει χωρίς εμφανή σημάδια χρήσης, εγώ θα κράταγα αυτό που έχει την πιο φωτεινή οθόνη ;) Συνήθως τα Κινέζικα έχουν πιο ψυχρή θερμοκρασία λευκού δίνοντας την αίσθηση ότι η οθόνη είναι πιο φωτεινή. Εξαρτάται και από την παρτίδα βέβαια...
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Εννοούσα ότι κάποιος ήδη το είχε χρησιμοποιήσει και είχε ήδη αναβαθμιστεί γιατί το τελευταίο firmware βγήκε περίπου 10 Μαΐου 2019 και λογικά αποκλείεται να ήρθε μέσα σε 15 ημέρες από Κίνα (γραμμή παραγωγής > Κινεζομάγαζο > Ελλάδα κλπ ) ήδη αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση.
      Αυτό με τον στρογγυλό αισθητήρα παλμών είναι το International ενώ το άλλο είναι το Κινέζικο.

Αν υποθέσουμε ότι και τα δυο είναι εντάξει χωρίς εμφανή σημάδια χρήσης, εγώ θα κράταγα αυτό που έχει την πιο φωτεινή οθόνη ;) Συνήθως τα Κινέζικα έχουν πιο ψυχρή θερμοκρασία λευκού δίνοντας την αίσθηση ότι η οθόνη είναι πιο φωτεινή. Εξαρτάται και από την παρτίδα βέβαια...
      Σε ευχαριστώ πολύ βρε συ για την βοήθεια σου !! Μου κάνει εντύπωση πως ενώ και τα 2 φοράνε τα ίδια 3 αρχεία της 1 ης σελίδας στο δικό μου στο σχετικά λέει σκέτο miui.gr 2018dp ... κλπ ενώ στο άλλο πολύ περισσότερα στοιχειά συν και το σύμβολο CE αλλά λογικά είναι τελικά γιατί το ένα είναι το κινεζικό και το άλλο το International !!

Το international σαν ποιο καινούργιο λογικά η μπαταριά του θα έχει καλύτερη διάρκεια σαν ποιο καινούργια και αδούλευτη ουσιαστικά καμία άλλη διαφορά !! Άρα λοιπόν κοιτάζω ποιο από τα 2 έχει ποιο φωτεινή οθόνη και το κρατάω ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Μια ερωτησουλα ακόμη :D Γιατί στο International το πράσινο φως του αισθητήρα παλμών αναβοσβήνει το πράσινο ενώ στο κινέζικο μένει σταθερό το πράσινο φως όταν λειτουργεί? Ποιο είναι καλύτερο?? :huh:

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημέρα. Μια ερωτησουλα ακόμη :D Γιατί στο International το πράσινο φως του αισθητήρα παλμών αναβοσβήνει το πράσινο ενώ στο κινέζικο μένει σταθερό το πράσινο φως όταν λειτουργεί? Ποιο είναι καλύτερο?? :huh:
      Δεν ξέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους διαφορετικούς αισθητήρες, αλλά μη δίνεις σημασία.. φτάνει να μετράει παλμούς και να μην δείχνει μηδέν :lol: :lol: :lol:
    • Γειά σας!

Εγκατέστησα το MI band 3 στο Redmi 4X κινητό του συζύγου μου ακολουθώντας τις οδηγίες σας. Κατέβασα το ελληνικό MI fit 4 greek stable και το ελληνικό firmware.

Όμως έχω τα εξής προβλήματα :

1) Στην αρχική οθόνη στη θέση της ημέρας βλέπω "ΒΤ" που δεν ξέρω τι σημαίνει
      2) Δεν αναγνωρίζει το όνομα ή το τηλέφωνο του ατόμου που καλεί
      3) Στην ενημέρωση αναπάντητης κλήσης γράφει στα ελληνικά "Αναπάντητη κλήση" και μετά στα αγγλικά "New message, view it on Phone"

Έτσι είναι η κατάσταση ή μπορεί να γίνει κάτι ώστε να βλέπω ημέρα, να έχω αναγνώριση κλήσεων και όλα τα μηνύματα να είναι στα ελληνικά;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Ο/H Stella Astradeni έγραψε:

Γειά σας!

Εγκατέστησα το MI band 3 στο Redmi 4X κινητό του συζύγου μου ακολουθώντας τις οδηγίες σας. Κατέβασα το ελληνικό MI fit 4 greek stable και το ελληνικό firmware.

Όμως έχω τα εξής προβλήματα :

1) Στην αρχική οθόνη στη θέση της ημέρας βλέπω "ΒΤ" που δεν ξέρω τι σημαίνει
      2) Δεν αναγνωρίζει το όνομα ή το τηλέφωνο του ατόμου που καλεί
      3) Στην ενημέρωση αναπάντητης κλήσης γράφει στα ελληνικά "Αναπάντητη κλήση" και μετά στα αγγλικά "New message, view it on Phone"

Έτσι είναι η κατάσταση ή μπορεί να γίνει κάτι ώστε να βλέπω ημέρα, να έχω αναγνώριση κλήσεων και όλα τα μηνύματα να είναι στα ελληνικά;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
      Καλησπέρα, το BT είναι η Τρίτη στα Ρώσικα. Για να σου βγάζει στα Ελληνικά τις μέρες θα πρέπεινα περάσεις και τα .res αρχεία που δίνουμε στην πρώτη σελίδα. Δηλαδή όπως πέρασες το firmware πρέπει να περάσεις και τα resources που ακολουθούν τη συγκεκριμένη έκδοση του firmware. :)

Για την αναγνώριση του ονόματος έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το Mi Fit αυτή τη δυνατότητα? Είναι ένας διακόπτης που πρέπει να είναι ενεργός και επίσης να έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit να διαβάζει επαφές κλπ. :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σας. Εχω την εκδοση V0.23.19.49
      Εχω εγκαταστησει επιτυχως την ελληνικη δικη σας εκδοση αλλα τα fonts δεν τα περναει απο το notify. Με αποτελεσμα το band να εχει κινεζικους χαρακτηρες
    • Ο/H darkmaster9077 έγραψε:

Καλησπερα σας. Εχω την εκδοση V0.23.19.49
      Εχω εγκαταστησει επιτυχως την ελληνικη δικη σας εκδοση αλλα τα fonts δεν τα περναει απο το notify. Με αποτελεσμα το band να εχει κινεζικους χαρακτηρες
      Κάνε μέσα από το ίδιο το band 3 ένα reset και μετά ξανά περνά και τα 3 αρχεία με την σειρά ξανά!! Θα σου δουλέψει!! ;)

• Καλημερα σας.
      Τελικα με τα πολλα περασα ολα τα αρχεια απο την ελληνικη firmware και πηγα στο Notify και πατησα το last firmware κατεβασε ολα τα αρχεια και εβαλα μονο το fonts και οταν το περασε εγινε ελληνικο. Θαυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0_v3 Stable]

Καλησπέρα.Σημερα το πήρα κι εγώ για την κόρη μου.
      Προσπαθώ όμως να κατεβάσω από το link μέσω του κινητού το mi fit από το 1ο post και δεν τα καταφέρνω.Κανενα άλλο link παίζει?

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk