Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ποια αρχεία βάζεις? Δεν έχει σημασία αν έβαλες την τελευταία από το store και αν έκανε update. Τα αρχεία φταίνε
    • Ο/H Dimitris Mandas έγραψε:

Ποια αρχεία βάζεις? Δεν έχει σημασία αν έβαλες την τελευταία από το store και αν έκανε update. Τα αρχεία φταίνε
      Mili_wuhan_2.3.0.28_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip (10 Μαι 2019)
      Mili_wuhan_v47_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip (10 Μαι 2019)
      Mili_wuhan_ft.zip

Φυσικά τα κάνω unzip και παίρνω αυτό που έχουν μέσα. Τα ξανακατέβασα αλλά τίποτα. Κολλάει στο 1-2% και κάνει fail. Έχω δοκιμάσει πάνω από 30-40 φορές με ενεργοποιημένο και alt 1 & alt 2 τρόπους. Πάντα σταματάει στο 1%. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός από το ότι έχω έκδοση 2.4.0.12 και θέλω να κάνω downgrade ουσιαστικά. Υπόψιν έχω δοκιμάσει και την αγγλική με unicode 2.3.0.28. Και εκεί το ίδιο fail.
    • Ποιο fit apk έχεις? Την έκδοση σου την λέει στο version info στο notify app. Εγώ έχω την 0.18.4.3 έβαζα τα 15 Μαίου αρχεία μόνο το πρώτο το fw όταν έβαλα τα 10 μαϊου τα πέρασε μετά με το ελληνικό fit πέρασε resources και γραμματοσειρές νομίζω
    • Διαφήμιση
    • Αρα θέλεις τα 15 Μαίου με το άλλο όνομα. αυτά που περνάς είναι 10. και προσοχή τα κάνεις unzip αλλά δεν ακουμπάς το όνομα αλλιώς κάνει αυτά που λες.
    • Ο/H Dimitris Mandas έγραψε:

Ποιο fit apk έχεις? Την έκδοση σου την λέει στο version info στο notify app. Εγώ έχω την 0.18.4.3 έβαζα τα 15 Μαίου αρχεία μόνο το πρώτο το fw όταν έβαλα τα 10 μαϊου τα πέρασε μετά με το ελληνικό fit πέρασε resources και γραμματοσειρές νομίζω
      To notify δεν σου λέει ποια έκδοση fit έχεις αλλά ποιο H/W revision είναι το band σου. Αυτό το 0.18.4.3 που λες είναι revision του band και όχι έκδοση του Mi Fit. Έκδοση του Mi Fit έχω την 4.0.0 v3 stable την ελληνική. Επειδή όμως κατά το format του κινητού έβαλα για λίγο αυτή από το store μου έκανε upgrade to FW του band στο 2.4.0.12. Το οποίο είναι πιο πρόσφατο από το 2.3.0.28 που έχει μέσα του το MiFit το ελληνικό και είναι αυτό που έχει ανέβει 10 Μαίου. Η/W revision έχω 0.18.Χ.Χ άρα WUHAN. Και άρα κανονικά αυτά που είναι ανεβασμένα 10 Μαίου θέλω.

Όπως είπα επειδή λογικά πέρασε το 2.4.0.12, δεν μπορεί να γίνει downgrade. Αφού και το MiFit το ελληνικό που έχω πλέον δεν βλέπει ότι χρειάζεται update το FW.

Ο/H Dimitris Mandas έγραψε:

Αρα θέλεις τα 15 Μαίου με το άλλο όνομα. αυτά που περνάς είναι 10. και προσοχή τα κάνεις unzip αλλά δεν ακουμπάς το όνομα αλλιώς κάνει αυτά που λες.
      Δεν θέλω 15 Μαίου. Αυτά που είναι 10 Μαίου θέλω. Τα wuhan!
    • Ο/H KappaLambda έγραψε:

Όπως είπα επειδή λογικά πέρασε το 2.4.0.12, δεν μπορεί να γίνει downgrade. Αφού και το MiFit το ελληνικό που έχω πλέον δεν βλέπει ότι χρειάζεται update το FW.
      Πολύ περίεργο πάντως γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα με downgrade. Δεν αποκλείω να έβαλαν κανά κλείδωμα πλέον αλλά μου φαίνεται και περίεργο. Αν έχεις τη διάθεση κάνε μια δοκιμή να περάσεις το firmware με το Gadget Bridge μπας και με αυτό τα περάσει αν και πλέον προτείνουμε το Notify.
    • Σε εμένα έγινε downgrade κανονικά όταν τα έβαλα όλα σωστά.
      Ναι στο notify το fw σου λέει σου είπα πιο έχω εσύ έχεις άλλο?
      Το fit έχεις το ελληνικό άρα όλα οκ από εκεί.
      Το ξαναλέω το τελευταίο γνήσιο update είχα από το store και όταν τα πέρασα σωστά έγινε. Και εγώ έκανα upgrade από το store αλλά το hardware revision δεν άλλαξε. Μόνο το 2.4.12 μπήκε και τώρα είμαι στο 2.3.28. Το άλλο το hardware revision δεν αλλάζει νομίζω έτσι το παίρνεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H KappaLambda έγραψε:

Ποιο fit apk έχεις? Την έκδοση σου την λέει στο version info στο notify app. Εγώ έχω την 0.18.4.3 έβαζα τα 15 Μαίου αρχεία μόνο το πρώτο το fw όταν έβαλα τα 10 μαϊου τα πέρασε μετά με το ελληνικό fit πέρασε resources και γραμματοσειρές νομίζω
      To notify δεν σου λέει ποια έκδοση fit έχεις αλλά ποιο H/W revision είναι το band σου. Αυτό το 0.18.4.3 που λες είναι revision του band και όχι έκδοση του Mi Fit. Έκδοση του Mi Fit έχω την 4.0.0 v3 stable την ελληνική. Επειδή όμως κατά το format του κινητού έβαλα για λίγο αυτή από το store μου έκανε upgrade to FW του band στο 2.4.0.12. Το οποίο είναι πιο πρόσφατο από το 2.3.0.28 που έχει μέσα του το MiFit το ελληνικό και είναι αυτό που έχει ανέβει 10 Μαίου. Η/W revision έχω 0.18.Χ.Χ άρα WUHAN. Και άρα κανονικά αυτά που είναι ανεβασμένα 10 Μαίου θέλω.

Αρα θέλεις τα 15 Μαίου με το άλλο όνομα. αυτά που περνάς είναι 10. και προσοχή τα κάνεις unzip αλλά δεν ακουμπάς το όνομα αλλιώς κάνει αυτά που λες.
      Ναι είδα ότι έχεις το ίδιο hw με μένα δεν το είχα δει. Το δικό μου έγινε άρα κάτι δεν κάνεις σωστά μη τα παρατάς 3 ώρες μου φαγε εμένα στην αρχή.
      [/quote]

• Διάβασε καλά τις οδηγίες παίζει ρόλο τι κινητό έχεις αν δεν το περνάει μπορεί κάτι να παίζει με το Bluetooth με τα app και πολλά άλλα.. Ψάξε το λίγο καλύτερα μην απελπίζεσαι. Αν δεν τα καταφέρεις αν είσαι Θεσσαλονίκη ας βρεθούμε να δοκιμάσουμε μαζί. Αν είσαι αλλού ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν μπορεί..
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ακριβώς το hardware δε μπορεί να αλλάξει. Ότι πάρεις είναι! Αλλά το firmware δε θα έπρεπε να έχει θέμα για downgrade.
      Ναι και εμένα εντύπωση μου έκανε αλλά δεν ξέρω. Αλλά από ότι φαίνεται μόνο σε εμένα το έκανε. Στον Δημήτρη έκανε downgrade άρα δεν είναι αυτό.

Ο/H KappaLambda έγραψε:

To notify δεν σου λέει ποια έκδοση fit έχεις αλλά ποιο H/W revision είναι το band σου. Αυτό το 0.18.4.3 που λες είναι revision του band και όχι έκδοση του Mi Fit. Έκδοση του Mi Fit έχω την 4.0.0 v3 stable την ελληνική. Επειδή όμως κατά το format του κινητού έβαλα για λίγο αυτή από το store μου έκανε upgrade to FW του band στο 2.4.0.12. Το οποίο είναι πιο πρόσφατο από το 2.3.0.28 που έχει μέσα του το MiFit το ελληνικό και είναι αυτό που έχει ανέβει 10 Μαίου. Η/W revision έχω 0.18.Χ.Χ άρα WUHAN. Και άρα κανονικά αυτά που είναι ανεβασμένα 10 Μαίου θέλω.Όπως είπα επειδή λογικά πέρασε το 2.4.0.12, δεν μπορεί να γίνει downgrade. Αφού και το MiFit το ελληνικό που έχω πλέον δεν βλέπει ότι χρειάζεται update το FW.

Ναι είδα ότι έχεις το ίδιο hw με μένα δεν το είχα δει. Το δικό μου έγινε άρα κάτι δεν κάνεις σωστά μη τα παρατάς 3 ώρες μου φαγε εμένα στην αρχή.

[/quote]

Διάβασε καλά τις οδηγίες παίζει ρόλο τι κινητό έχεις αν δεν το περνάει μπορεί κάτι να παίζει με το Bluetooth με τα app και πολλά άλλα.. Ψάξε το λίγο καλύτερα μην απελπίζεσαι. Αν δεν τα καταφέρεις αν είσαι Θεσσαλονίκη ας βρεθούμε να δοκιμάσουμε μαζί. Αν είσαι αλλού ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν μπορεί..

Τώρα θα περιμένω το ελληνικό 2.4.0.12. Σιγά, δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα με το αγγλικό. Έτσι και αλλιώς επαφές και μενού στο κινητό παίζει πάντα αγγλικό. Πιο πολύ με ένοιαζε το ελληνικό FW επειδή έχει πιο καλή "πυκνότητα" στα γράμματα που απεικονίζει στις ειδοποιήσεις. Το αγγλικό εμφανίζει τις πληροφορίες σαν να είναι κάθε γράμμα μόνο του με κενό με το άλλο. " V i b e r : G r o u p " ενώ το ελληνικό την έχει κανονικά χωρίς κενά.
    • Διαφήμιση
    • Ανακοίνωση:

Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.2 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία για το Mi Band 3
      (Firmware v2.4.0.12 & Resources v49) και Mi Band 3 NFC (Firmware v1.8.0.14 & Resources v49)

Για το Mi Band 3 με HW revision V0.23.19.49 παραμένει το firmware v2.3.0.28 και Resources v47

Από αυτή την έκδοση Mi Fit και πέρα, ο καιρός θα εμφανίζεται πλέον στο Mi Band 3 ανάλογα τη γλώσσα του κινητού. Δηλαδή Ελληνικά για Ελληνικά και Αγγλικά για όλες τις άλλες γλώσσες (αφού έχουμε αφαιρέσει όλες τις γλώσσες εκτός Αγγλικών και Ελληνικών) οπότε όσοι βάζετε το Αγγλικό firmware (από μόνοι σας) μπορείτε να περνάτε πλέον το δικό μας Mi Fit για να μην σας κάνει αυτόματα αναβάθμιση και χάνετε την ορθή εμφάνιση των Ελληνικών και όλα τα έξτρα που υπάρχουν.

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής
      Στην πρώτη σελίδα θα βρείτε επίσης τα νέα resources v49 που δίνουμε ως θέματα και τα οποία όπως και τα προηγούμενα v46 και v47, είναι κατάλληλα και για τα δύο μοντέλα Mi Band 3 (απλό και NFC).

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

Από την ομάδα διαχείρισης