Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk -
-
Καλήμερα σε εμένα όλα καλά ...το κατεβάζω με τον browser της συσκευής και μου κάνει την εγκατάσταση από πάνω από την παλιά...
-
Αν το κατεβάσω από τον browser (Chrome) της συσκευής δεν μου έκανε εγκατάσταση. Το έβλεπε το κινητό σαν συμπιεσμένο αρχείο. Το κατέβασα όμως στο PC και πέρασα στο κινητό μέσω Airdroid και μπόρεσα να το εκτελέσω κανονικά. Οπότε όλα κομπλέ. Λογικά κάποιο θέμα είχε στο κατέβασμα μέσω Chrome στο κινητό.
-
Μόλις έκανα μια δοκιμή μέσω του κινητού με τον Firefox βέβαια και κατεβαίνει κανονικά το .apk
Οπότε μπορεί όντως ο chrome να δημιουργεί κάποια ανωμαλία. -
Πάω κανονικά στην αρχή του νήματος εδώ στο tapatalk πατάω πάνω στο σύνδεσμο αυτό Mili_wuhan_2.4.0.12_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip και με παραπέμπει Στην παρακάτω εικόνα
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Display Spoiler
Ο/H poseidvn έγραψε:
Πάω κανονικά στην αρχή του νήματος εδώ στο tapatalk πατάω πάνω στο σύνδεσμο αυτό Mili_wuhan_2.4.0.12_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip και με παραπέμπει Στην παρακάτω εικόνα
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε εμένα το ίδιο συνέβη. Κατέβασε το στον υπολογιστή και πέρασε το στο κινητό -
Πάω κανονικά μέσω υπολογιστή και δεν μπορώ να βρω το νήμα τελικά για να το κατεβάσω πουθενά Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να στείλει το link Μία χαρά τότε
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0