Δες και στο chat σου...Ο/H poseidvn έγραψε:
Πάω κανονικά μέσω υπολογιστή και δεν μπορώ να βρω το νήμα τελικά για να το κατεβάσω πουθενά Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να στείλει το link Μία χαρά τότε
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Οκ παλικάρια σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας δε ξέρω τι κόμπλα έφαγε το κινητό ή ο Chrome αλλά πρώτη φορά μου το έκανε. Εν πάση περιπτώσει ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την καλησπέρα μου.
Παρέλαβα πριν λίγο το band 3, για την γυναίκα.της άρεσε πολύ και της το ξαναπήρα, γιατί το πρώτο βγήκε off.
Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, για να μην κάνω καμιά πατάτα και παιδευομαι τζάμπα μετά να το μονταρω.
Τι πρέπει να κάνω για να έχει ελληνικά παίδες?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ο/H Sakis The Perfect έγραψε:
Την καλησπέρα μου.
Παρέλαβα πριν λίγο το band 3, για την γυναίκα.της άρεσε πολύ και της το ξαναπήρα, γιατί το πρώτο βγήκε off.
Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, για να μην κάνω καμιά πατάτα και παιδευομαι τζάμπα μετά να το μονταρω.
Τι πρέπει να κάνω για να έχει ελληνικά παίδες? -
Ο/H Sakis The Perfect έγραψε:
Την καλησπέρα μου.
Τι πρέπει να κάνω για να έχει ελληνικά παίδες?
-
Έβαλα το νέο Greek mi fit 4.0.2 έκανε μόνο το update και το νέο firmware για τα resourses όλα καλά. Ξέρουνε αν έχει κάποια νέα λειτουργία?Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Γύρισε στα ελληνικά παίδες κανονικά.ευχαριστω!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Έβαλα το νέο Greek mi fit 4.0.2 έκανε μόνο το update και το νέο firmware για τα resourses όλα καλά. Ξέρουνε αν έχει κάποια νέα λειτουργία?
-
Μόλις εγκαταστάθηκε το 4.0.2
έγιναν update όλα αυτόματα.
Άποψα -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Έβαλα το νέο Greek mi fit 4.0.2 έκανε μόνο το update και το νέο firmware για τα resourses όλα καλά. Ξέρουνε αν έχει κάποια νέα λειτουργία?
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Πέρασα την τελευταία έκδοση 4.0.2.
Που βρίσκεται η αντίστροφη μέτρηση και δεν την βρίσκω μόνο το χρονομέτρηση που είχε στα "Περισσότερα" έχει....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my U65GT using Tapatalk -
Ο/H leotzian έγραψε:
Πέρασα την τελευταία έκδοση 4.0.2.
Που βρίσκεται η αντίστροφη μέτρηση και δεν την βρίσκω μόνο το χρονομέτρηση που είχε στα "Περισσότερα" έχει....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my U65GT using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0