Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Καλησπέρα,
      Έχω ένα Mi Band 3 αγορασμένο από Ελλάδα HMSH05HM (Skrourtzomagazo) και δεν έχω περάσει κανένα λογισμικό μέσα.
      Παλιότερα που είχα αγοράσει ένα από banggood internation version κάθε φορά που το έκανα σύνδεση με iPhone μου κατέβαζε την Κινέζικη έκδοση μόνο του και μου το γύριζε στα Κινέζικα μόνο του.
      Αν κατεβάσω τώρα την Ελληνική έκδοση θα μου κάνει τα ίδια?
    • Αν το είχες συνδεδεμένο με την official mifit καιε ζει ήδη αναβαθμιστεί δεν θα γίνει τίποτα.
      Πρέπει να το περάσεις μόνο σου το firmware και τα άλλα καλουδια από τη πρώτη σελίδα του νήματος με το notify.
      Αν δεν το έχεις αναβαθμισει, κατεβάζοντας και συνδέοντας το με το mifit του φόρουμ, θα αναβαθμιστεί μόνο του στα ελληνικά. Βρες τη hardware version του δικού σου και ακολούθησε τον οδηγό...
    • Καλημέρα...σε mi band 2 δεν μου δείχνει ποιός καλεί μόνο το σήμα του τηλεφώνου...αν πατήσω μια φορά το κουμπί μπαίνει σε σιγαση και μου το δείχνει ...το band είχα καιρό να το συνδέσω με το τηλέφωνο αλλά δεν έμεινε πότε από μπαταρία...την τελευταία φορά που το είχα συνδέσει έδειχνε κανονικά ...καμιά ιδέα;;; @dnomikos
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Με το καλό αύριο παραλαμβάνω το δικό μου mi band 4 international και θα έχει αγγλικά κανονικά κλπ!!
      Θα ήθελα την βοήθεια σας η από τον @lallasgr η τον @dnomikos η όποιος ξέρει να μας πει σίγουρα !! Μέχρι να ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό το τοπίο τι θα γίνει με το ελληνικό firmware κλπ αρχικά ώστε να αναβαθμιστεί από μόνο του στο τελευταίο firmware να βγάλω για λίγο το ελληνικό Mi Fit 4.0.5 Stable να βάλω το original του Play Store ώστε να κάνει της όποιες αναβαθμίσεις και μετά να ξαναβάλω το δικό μας 4.0.5 ώστε να είναι ελληνική η εφαρμογή , να μείνω ως έχω , η να βάλω κάποιο άλλο mifit που έχω βρει παραδίπλα από geek η από ένα ρώσικο σάιτ ?? ?(
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Πολύ καλή η ερώτηση του @geozn8 , επειδή και εγώ αύριο παραλαμβάνω θα με ενδιέφερε και εμένα η απάντηση

sent from my 1+3T
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα. Με το καλό αύριο παραλαμβάνω το δικό μου mi band 4 international και θα έχει αγγλικά κανονικά κλπ!!
      Θα ήθελα την βοήθεια σας η από τον @lallasgr η τον @dnomikos η όποιος ξέρει να μας πει σίγουρα !! Μέχρι να ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό το τοπίο τι θα γίνει με το ελληνικό firmware κλπ αρχικά ώστε να αναβαθμιστεί από μόνο του στο τελευταίο firmware να βγάλω για λίγο το ελληνικό Mi Fit 4.0.5 Stable να βάλω το original του Play Store ώστε να κάνει της όποιες αναβαθμίσεις και μετά να ξαναβάλω το δικό μας 4.0.5 ώστε να είναι ελληνική η εφαρμογή , να μείνω ως έχω , η να βάλω κάποιο άλλο mifit που έχω βρει παραδίπλα από geek η από ένα ρώσικο σάιτ ?? ?(

Ο/H paiktaras έγραψε:

Πολύ καλή η ερώτηση του @geozn8 , επειδή και εγώ αύριο παραλαμβάνω θα με ενδιέφερε και εμένα η απάντηση

sent from my 1+3T
      Με το καλό να παραλάβετε :)

Κανονικά θα πρέπει και το custom MiFit που έχουμε στην πρώτη σελίδα να σας κάνει τις επίσημες OTA αναβαθμίσεις στο Mi Band 4. Αν δεν το κάνει, τότε έχει προστεθεί έλεγχος γνησιότητας ψηφιακής υπογραφής της εφαρμογής MiFit που δεν το νομίζω... Μια που δεν έχουμε ακόμα Mi Band 4 στην κατοχή μας, μπορείτε να δοκιμάσετε και να μας πείτε ;)
    • Αν έχω καταλάβει καλά με όσα διάβασα σε άλλα φόρουμ θα κάνει κανονικά την αναβάθμιση στα αγγλικά.
      Το ίδιο και οι υπόλοιπες λειτουργίες όπως watchfaces, θα δουλεύουν και αυτές κανονικά.

Επειδή και εγώ παραλαμβάνω αύριο βλέπω να γίνεται χαμός από ερωτήσεις, απαντήσεις και αρκετά προβλήματα πάσης φύσεως.
    • Διαφήμιση
    • Η πλάκα είναι ότι θα ρωτάμε άτομα που δεν το έχουν στην κατοχή τους ακόμα :)

sent from my 1+3T
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Εγώ πάντως που έχω το ελληνικό mi fit, παίρνει κανονικά OTA update (αγγλικό) χωρίς κανένα πρόβλημα.Υπομονή μέχρι να δούμε ελληνικό firmware.
      Πάντως εδώ βλέπω στο post #542 βάλανε ήδη custom firmware.
      geekdoing.com/threads/slovak-f…0-12-1-8-0-14.589/page-28
    • Καλησπέρα σας,

Έχει παρατηρήσει κάποιος στην ελεύθερη άσκηση να μην του μετράει σωστά το mi band 3 τις θερμίδες??
      Σε συγκεκριμένες ασκήσεις συνολικής διάρκειας μίας ώρας με το hey plus που είχα αγοράσει κατέγραφε περίπου 380-420 θερμίδες.

Στο Mi band 3 που έχω με περασμένα τα τελευταία firmware, παρατηρώ πως οι θερμίδες δεν ξεπερνάνε τις 300.
      Για να σιγουρευτώ φόρεσα και δεύτερο στο χέρι και μου κατέγραψε 360-390.

Για το τεστάρισμα η δοκιμή έγινε τρεις φορές.
    • Παρέλαβα το Xiaomi mi Band 4 international το μεσημέρι. :thumbup: Αλλά ήταν σχεδόν αφόρτιστο. Το έβαλα να γεμίσει. Το δοκίμασα με το official mi fit και πήρε κανονικά τα OTA updates δεν ήθελα να το ρισκάρω αν και κάποιοι είπαν ότι και με το ελληνικό παίρνει κανονικά τα update!! Πρώτη ματιά πολύ ωραίο, ωραία οθόνη με χρώματα κλπ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και το δοκίμασα 4 φόρες μάλιστα για να σιγουρευτώ 2 με το official mifit και 2 με το ελληνικό της κοινότητας είναι ότι με το official mifit ενώ όταν με έπαιρναν τηλ μου χτύπαγε κανονικά το band δεν είχε όμως αναγνώριση κλήσης να δείχνει ποιος σε παίρνει !! Μόλις έβαλα το ελληνικό κανονικά τα ονόματα των επαφών τα δείχνει μια χαρά γιατί εγώ τα έχω όλα στα κεφάλαια και δεν έχω θέμα.. Βγάζει ?? Μόνο στους μικρούς χαρακτήρες!! Οπότε μια χαρά και αναμένουμε τι θα γίνει και πότε με το ελληνικό firmware !! :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Και το δικό μου με ελάχιστη μπαταρία ήρθε.
      Συνδέθηκε κανονικά με το ελληνικό Mi Fit v4.0.5 και έκανε αναβάθμιση στο firmware και στα resources.
      Το μενού του είναι αγγλικό αλλά οι ειδοποιήσεις και ο καιρός είναι στα ελληνικά εκτός από τους τονισμένους χαρακτήρες που τους βγάζει με διάφορα χαζά σύμβολα.
      Προς το παρόν δεν με χαλάει καθόλου που δεν έχει ελληνική γλώσσα γιατί το ρολόι τα σπάει!!!
      Αύριο θα φτιάξω και δικά μου Watchfaces με κάποιους οδηγούς που βρήκα και η εμπειρία του Smart Band 4 θα εκτοξευτεί...
      Άξιζε τα 33 ευρώ με το παραπάνω.

Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους το πήρανε.
      Όσοι ακόμη το σκέφτονται... αξίζει με χίλια παιδιά.
      Ιδίως με το σημερινό κουπόνι που πήγαινε την τιμή στα 24 ευρώ.