Βλέπω Ελληνικά στα μενού ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου; Μου φαίνεται ότι επιτέλους θα το υποστηρίξουν σωστά οπότε το θέμα με τους τόνους είναι πταίσμα για την ώρα και υπάρχει και αντίστοιχα πρόβλημα με τους τόνους και με άλλες γλώσσες όπως τα Τσέχικα.Ο/H HarrisGR έγραψε:
Έχει να προβληματάκι με τους τόνους.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H HarrisGR έγραψε:
-
Ο/H mohito6 έγραψε:
Ο/H HarrisGR έγραψε:
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mohito6 έγραψε:
Ο/H HarrisGR έγραψε:
-
Ο/H mohito6 έγραψε:
Ο/H HarrisGR έγραψε:
-
Θα μας πεις τουλάχιστον τη διαδικασία για όποιους θέλουν να δοκιμάσουν;
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Θα μας πεις τουλάχιστον τη διαδικασία για όποιους θέλουν να δοκιμάσουν;
-
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Ξαφνικά σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις στο mi band μου. Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).Αν και έχω παραχωρήσει όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πάλι δεν γίνεται τίποτα... Καμιά ιδέα;;
-
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.6 με ενσωματωμένα τα τελευταία αρχεία για το Mi Band 3
Όπως είχαμε αναφέρει στην τελευταία μας ανακοίνωση πλέον θα μπορείτε να βρίσκετε δύο εκδόσεις Mi Fit.
Μία με ενσωματωμένα τα Ελληνικά Firmware και μία με ενσωματωμένα Αγγλικά Firmware ώστε να επιλέξετε όποια σας εξυπηρετεί περισσότερο.
Στην πρώτη σελίδα λοιπόν θα βρείτε τις δύο παρακάτω εκδόσεις:
1) MiFit-4.0.6-Greek_fw.apk
2) MiFit-4.0.6-English_fw.apk
Στην παραπάνω έκδοση υπάρχουν όλα τα τελευταία αρχεία για όλες τις εκδόσεις Hardware του Mi Band 3 οπότε θα σας κάνει αυτόματα την αναβάθμιση η ίδια η εφαρμογή ανεξάρτητα ποια Hardware έκδοση έχετε.
Επίσης για όσους χρήστες αγόρασαν μόλις Mi Band 3 και έχουν ήδη το τελευταίο firmware, ή αναβάθμισαν το Mi Band τους χρησιμοποιώντας το Official MiFit θα βρείτε στο δεύτερο ποστ αυτού του νήματος όλα τα μεμονωμένα αναβαθμισμένα firmware για να μπορέσετε να τα περάσετε χειροκίνητα με τη χρήση του Notify & Fitness το Firmware της επιλογής σας.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή της επιλογής σας, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προθυμία του, το μέλος @chapapak που μας βοήθησε στη δοκιμή της νέας έκδοσης v2.4.0.20 των αρχείων Mili_hankou.
Από την ομάδα διαχείρισης -
Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Ξανακάνω τη δημοσίευση και ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστες για αυτό αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση στο προηγούμενο post.
Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας και πάλι. Έχω το Mi band 3, firmware 2.4.0.12 και το Pocophone στο οποίο κατέβασα το Mi Fit 4.0.3 και το Notify 8.7.10. Διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου και του δεύτερου post του νήματος, κατέβασα τα mili hankou 2.4.0.12 custom greek και mili hankou v49 res. Στο custom update που περιγράφεται στον οδηγό ολοκλήρωσε κανονικά τη διαδικασία με το αρχείο res όχι όμως με το άλλο zip.. Φυσικά δεν είχα απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι πρέπει να κάνω και με ποια σειρα; Αρχικά το Band είχε συνδεθεί και αναβαθμιστεί με το official mi fit.Σας ευχαριστώ πολύ -
Ο/H nekan έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Ξανακάνω τη δημοσίευση και ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστες για αυτό αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση στο προηγούμενο post.
Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας και πάλι. Έχω το Mi band 3, firmware 2.4.0.12 και το Pocophone στο οποίο κατέβασα το Mi Fit 4.0.3 και το Notify 8.7.10. Διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου και του δεύτερου post του νήματος, κατέβασα τα mili hankou 2.4.0.12 custom greek και mili hankou v49 res. Στο custom update που περιγράφεται στον οδηγό ολοκλήρωσε κανονικά τη διαδικασία με το αρχείο res όχι όμως με το άλλο zip.. Φυσικά δεν είχα απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι πρέπει να κάνω και με ποια σειρα; Αρχικά το Band είχε συνδεθεί και αναβαθμιστεί με το official mi fit.Σας ευχαριστώ πολύ
1) Τρέχεις το Notify and Fitness και πας να τσεκάρεις από τις ρυθμίσεις ποια έκδοση Hardware είναι το Mi band σου (Settings -> Device Info κάπου στη μέση των settings θα βρεις την επιλογή)
2) Αφού δεις τον αριθμό επιλέγεις από τον πίνακα του 2ου ποστ σε αυτό το νήμα να κατεβάσεις το σωστό firmware για το δικό σου Mi Band (Αν δεις καλά τον πίνακα θα δεις ποιο HW Revisions υποστηρίζει το κάθε firmware)
3) Κατεβάζεις το σωστό firmware στο κινητό σου
4) Το αποσυμπιέζεις ώστε να έχει κατάληξη .fw και όχι .zip
5) Με το Notify and Fitness το περνάς όπως πέρασες και τα .res και θα περαστεί σωστά.
Αν κάπου κολλήσεις ρίξε μια φωνή να βοηθήσουμε! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0