@Michalis_Mich
Κανονικά μου το εμφανίζει στις ρυθμίσεις...mi band... ειδοποιήσεις εφαρμογών...για να το επιλέξω
Κανονικά μου το εμφανίζει στις ρυθμίσεις...mi band... ειδοποιήσεις εφαρμογών...για να το επιλέξω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦυσικά και γίνεται απλά η παραμετροποίηση του Notify είναι μπελάς δλδ πολλά πράγματα. Απλά τις αναβαθμίσεις firmware και ress θα τις περνάς χειροκίνητα.Ο/H xostel77 έγραψε:
Ερώτηση. Θα μπορούσα αντί του mi fi για το band 3 να έχω μόνο το Notify & Fitness;;
Αν γίνεται τελικά θα έχω ελληνικά στις ειδοποιήσεις;
Κατέβασε και εγκατέστησε μια από τις δυο εφαρμογές MiFit που έχουμε στην πρώτη σελίδα και θα είσαι εντάξει. Είναι ίδιες...η μόνη διαφορά τους είναι στα firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν δηλαδή Ελληνικό ή Αγγλικό firmware.Ο/H GGGSSS έγραψε:
Γεια σας μέλη του φόρουμ. Είμαι καινούριο μέλος. Αγόρασα πριν 3 ημέρες το Μi band 3. Δεν μου εμφανίζει τα ονόματα των επαφών όταν με καλούν. Δεν υπάρχει στο Mi fit αυτή η επιλογή παρά μόνο αν αλλάξω γλώσσα στο κινητό στα αγγλικά. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Ευχαριστώ.
Δοκίμασε με την επίσημη εφαρμογή MiFit 4.0.6.Ο/H Michalis_Mich έγραψε:
Γεια σας, ειμαι κατοχος του Mi band 3 και εχω κατεβασμενη την εφαρμογη σας Mi fit 4.0.6 πλεον με ελληνικα και ελληνικα και στο band. Στο μενου της εφαρμογης που διαλεγεις ποιες εφαρμογες θα σου στελνουν ειδοποιηση στο band, δεν εμφανιζεται το messenger ενω παλαιοτερα στην ελληνικη εκδοση που είχα κατεβάσει από αλλού, το ειχα επιλεξει. Δηλαδη δεν μπορω να βαλω ειδοποιησεις του messenger να ερχονται. Εκανα επανεγκατασταση του messenger και επισης εκανα αναβαθμιση και της εφαρμογης σας (διοτι πριν ειχα την 4.0.5) αλλα παλι δεν το εμφανιζει το messenger. Να σημειωσω πως την εφαρμογη την τρεχω σε ταμπλετ και οχι σε τηλεφωνο.Τι προτεινετε;
Ο/H NasDriver έγραψε:
@Michalis_Mich
δεν μπορώ γιατί δεν είναι compatible με τα τάμπλετ , δεν μου την εμφανίζει στο play storeΟ/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασέ την από το APKMirror από εδώΟ/H Michalis_Mich έγραψε:
δεν μπορώ γιατί δεν είναι compatible με τα τάμπλετ , δεν μου την εμφανίζει στο play storeΟ/H dnomikos έγραψε:
Δοκίμασε με την επίσημη εφαρμογή MiFit 4.0.6.
Την κατεβασα, αλλα ουτε εκει την εμφανιζειΟ/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασέ την από το APKMirror από εδώΟ/H Michalis_Mich έγραψε:
Δοκίμασε με την επίσημη εφαρμογή MiFit 4.0.6.
Τότε κάτι άλλο φταίει. Δοκίμασε με παλαιότερη έκδοση MiFit απο το APKMirror να δεις αν παίζει με κάποια από αυτές και αν είναι, να σου δώσουμε την αντίστοιχη δική μας από το online backup. Αυτό βέβαια ΔΕΝ είναι λύση γιατί το παλαιότερο MiFit δεν θα συνεργάζεται 100% σωστά με το νέο firmware. Καλύτερα να ψάξεις και να βρεις τον ένοχο και να λύσεις το πρόβλημα με τις τρέχουσες εκδόσεις των προγραμμάτων. Ίσως κάποια παλαιότερη έκδοση Messenger να είναι και η πιθανή λύση.Ο/H Michalis_Mich έγραψε:
Την κατεβασα, αλλα ουτε εκει την εμφανιζειΟ/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασέ την από το APKMirror από εδώ
Ποιος ειναι ο ενοχος.. ειναι δυσκολο να βρεθει! Αλλα και να δοκιμαζω παλαιοτερες εκδοσεις εφαρμογων ουτε αυτο μου αρεσει σαν λυση, αλλα ειναι περιεργο γιατι συμπεριφερεται ετσι. Οποτε ειτε θα πρεπει να εχω σε τηλεφωνο την εφαρμογη (οπως εχει σχεδιαστει αλλωστε) ειτε δεν θα εχω ειδοποιησεις messenger. Ευχαριστω για τον χρονο σας.Ο/H dnomikos έγραψε:
Τότε κάτι άλλο φταίει. Δοκίμασε με παλαιότερη έκδοση MiFit απο το APKMirror να δεις αν παίζει με κάποια από αυτές και αν είναι, να σου δώσουμε την αντίστοιχη δική μας από το online backup. Αυτό βέβαια ΔΕΝ είναι λύση γιατί το παλαιότερο MiFit δεν θα συνεργάζεται 100% σωστά με το νέο firmware. Καλύτερα να ψάξεις και να βρεις τον ένοχο και να λύσεις το πρόβλημα με τις τρέχουσες εκδόσεις των προγραμμάτων. Ίσως κάποια παλαιότερη έκδοση Messenger να είναι και η πιθανή λύση.
Γενικά υπάρχει θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Εμφανίζονται όλοι με κενά μεταξύ τους. Δεν εμφανίζονται καθόλου οι τονισμένοι χαρακτήρες, το τελικό ς και τα emoji. Μέσω του notify & fitness μπορείς να ρυθμίσεις το band να μετατρέπει τα πάντα σε κεφαλαία και ακόμα να μετατρέπει τα ελληνικά σε αγγλικά (greeklish). Τους αριθμούς χωρίς όνομα τους εμφανίζει κανονικά.Ο/H fatsas7 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι παιδιά για το 4.διαβασα ότι άμα βάλω τα ονόματα κεφάλαια θα τα δείχνει κανονικά,οι ειδοποιήσεις από viber η messenger η τα απλά μυνήματα πως τα δείχνει;;;;;δηλαδή greeklish η αγγλικά κανονικα;;τους αριθμούς χωρίς όνομα τους βγάζει;;
Μάλλον η συσκευή σου, ποιο tablet είναι ? Ποια έκδοση λειτουργικού έχει ?Ο/H Michalis_Mich έγραψε:
Ποιος ειναι ο ενοχος.. ειναι δυσκολο να βρεθει!