Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Υπόθεση, αλλά έτσι όπως το βλέπω, κάποιο θέμα υπάρχει μεταξύ tablet - messenger, ίσως επειδή δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις από play store δεν στο εμφανίζει και στο mi fit...καθαρά υπόθεση...μπορεί να κάνω και λάθος
-
Το messenger ειναι κανονικα κατεβασμενο απο το playstore. Το επισημο Mi Fit δεν μπορω να βαλω.
Ενημερωση: Δοκιμασα και εβαλα το messenger lite και αυτο μπορω να το επιλεξω στο Mi Fit κανονικοτατα. -
Αυτό που έλεγα, το πρόβλημα δεν είναι με το mifit, είτε official είτε custom, αλλά με το messenger
-
@NasDriver Ενταξει εκανα την ανακαλυψη του αιωνα. Βρηκα το προβλημα!
Λοιπον το ταμπλετ αυτο εχει 2 εκδοσεις, η μια εκδοση παιρνει καρτα sim και εχεις τις εφαρμογες για να παιρνεις τηλεφωνο και να στελνεις sms, και η αλλη ειναι αυτη που εχω που δεν παιρνει καρτα sim και δεν εχει αυτες τις εφαρμογες. Στον κωδικα του android ομως για καποιο αγνωστο λογο υπαρχει επιλογη να διαλεξεις προεπιλεγμενη εφαρμογη SMS ακομα και στην εκδοση που εχω. Και επειδη δεν εχει καποια αλλη, οταν εχω το messenger μπαινει αυτο στην θεση εφαρμογης SMS (διοτι μπορει να διαχειριζεται και τα SMS νομιζω; - τουλαχιστον ετσι γραφει μεσα στο messenger) και δεν μπορω να το αφαιρεσω απο την θεση SMS γιατι δεν εχω αλλη εφαρμογη να επιλεξω! Οποτε για να εχω ειδοποιησεις στο band, ενεργοποιησα να ερχονται ειδοποιησεις SMS απο το MiFit και λειτουργει κανονικα! Το μονο αρνητικο οταν μιλαω με καποιον, ολα του τα μηνυματα ακομα και οταν εχω ανοιχτο το chat, χτυπανε στο band. Η λυση ειναι να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το playstore που να διαχειριζεται αυτη τα "δηθεν" SMS για να μην εχει το messenger αυτο το ρολο. Θεωριες συνωμοσιας.
Ενημερωση: ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ! Εκανα οπως εγραψα παραπανω και να που λειτουργει. -
Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρούμε αυτό το bug ....μπράβο σου που το εντόπισες !!!!
-
Παιδιά καλησπέρα. Θέλει η αδερφή μου να αγοράσει το mi band 3. Έχετε να κάποιο φτηνό σχετικά site να το παραγγείλω;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Έκανα εγκατάσταση το Mi fit του φόρουμ και επίσης εγκατάσταση του Greek firmware και res. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός του ότι δεν μου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις. Δεν μου τις βγάζει στις ειδοποιήσεις. Και δεν υπάρχει στην εφαρμογή η ρύθμιση να δέχομαι ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Τηλέφωνο. Έχω επιλέξει όλες τις εφαρμογές που έχει το κινητό εκτός του Τηλεφώνου. Έχω το Mi band 3 και κινητό note Redmi 4x. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
-
Ο/H GGGSSS έγραψε:
Έκανα εγκατάσταση το Mi fit του φόρουμ και επίσης εγκατάσταση του Greek firmware και res. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός του ότι δεν μου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις. Δεν μου τις βγάζει στις ειδοποιήσεις. Και δεν υπάρχει στην εφαρμογή η ρύθμιση να δέχομαι ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Τηλέφωνο. Έχω επιλέξει όλες τις εφαρμογές που έχει το κινητό εκτός του Τηλεφώνου. Έχω το Mi band 3 και κινητό note Redmi 4x. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Θέλει η αδερφή μου να αγοράσει το mi band 3. Έχετε να κάποιο φτηνό σχετικά site να το παραγγείλω;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Στο play store έχει μόνο Google επαφές και Google μηνύματα. Το Google τηλέφωνο που το έχει;
-
Και επειδή το light μπορεί να γίνει lighter (αστειάκι) εδώ είναι το super light theme που είχα φτιάξει πριν λίγες μέρες, με λεπτότερους χαρακτήρες στην τρίτη οθόνη (αυτή που είναι τεράστιοι οι αριθμοί) και 2 easter eggs
Dropbox - Super_Light_Theme_v49_custom_greek_by_akkis_packed.res.zip - Simplify your life -
Ο/H Teo010 έγραψε:
Στο play store έχει μόνο Google επαφές και Google μηνύματα. Το Google τηλέφωνο που το έχει;
Και αυτό είναι το apk σε περίπτωση που δεν μπορείς να το κατεβάσεις από Play Store: apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0