Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
σε iphone ποιο mi fit app χρησιμοποιουμε για να εχουμε ελληνικα? και πως το βαζουμε?
-
Απο όσο ξέρω δεν μπορείς να βάλεις άλλο από αυτό που υπάρχει επίσημα στο store.
Και αυτό δεν έχει ελληνικά... -
Καλησπέρα, βγήκε η 4.0.7 έκδοση του mi fit, θα την ανεβάσετε και εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό καλοκαίρι να έχετε.Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
-
Ο/H Alexandros Stamatopoulos έγραψε:
Καλησπέρα, βγήκε η 4.0.7 έκδοση του mi fit, θα την ανεβάσετε και εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό καλοκαίρι να έχετε.
Μην ξεχνάμε πως ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και της ξεκούρασης για να γεμίσουν και οι μπαταρίες... -
Καλησπέρα. Δεν αφορά άμεσα το firmware αλλά ρωτάω εδώ για να μη φτιάχνω καινούριο θέμα. Παίρνει κανείς άλλος ειδοποιήσεις από την ΕΜΥ για έντονες καιρικές συνθήκες στο mi band του; Μου κάνει εντύπωση γιατί βγαίνει κατευθείαν ειδοποίηση εκεί και όχι στο κινητό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τη διαβάσω αναλυτικά.
-
Αμφιβάλλω αν είναι από την ΕΜΥ, πήρα τέτοια ειδοποίηση χτες κι εγώ αλλά βρίσκομαι στη Γερμανία. Πιο πιθανό, είναι ειδοποιήσεις από το AccuWeather που είναι ο παροχέας καιρού που χρησιμοποιεί το Mi Fit.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Αχά! Το AccuWeather το είχα ξεχάσει. Ναι, λογικά από εκεί είναι, απλά εμένα μου έγραφε Hellenic National Meteorological Service.
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.εχω το Mi band 4 και έχω ανοικτό τον βοηθό ύπνου.
Σήμερα παρατήρησα ότι άλλη καταγραφή ύπνου κάνει το mi fit και άλλη το notify. Δεν θα έπρεπε υποτίθεται να γράφουν τα ίδια;
Αν δείτε στις φώτο που έχω, ο βαθύς ύπνος έχει τεράστια απόκλιση μεταξύ μι φιτ και notify
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.εχω το Mi band 4 και έχω ανοικτό τον βοηθό ύπνου.
Σήμερα παρατήρησα ότι άλλη καταγραφή ύπνου κάνει το mi fit και άλλη το notify. Δεν θα έπρεπε υποτίθεται να γράφουν τα ίδια;
Αν δείτε στις φώτο που έχω, ο βαθύς ύπνος έχει τεράστια απόκλιση μεταξύ μι φιτ και notify
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να ποσταρει την εκδοση 4.09 γτ τν εχω κ ειμαι φουλ ικανοποοημενος κ αυριο θα παρω το μι9 να τν ξαναπερασω;;
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να ποσταρει την εκδοση 4.09 γτ τν εχω κ ειμαι φουλ ικανοποοημενος κ αυριο θα παρω το μι9 να τν ξαναπερασω;;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0