οπα σορρυ την 4.0.0 ηθελα να πω αν γινεται να την ποσταρει καποιος εδω να την κατεβασω.Ο/H echaosad έγραψε:
Βγήκε η 4.0.9?Ο/H gregory_gr έγραψε:
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να ποσταρει την εκδοση 4.09 γτ τν εχω κ ειμαι φουλ ικανοποοημενος κ αυριο θα παρω το μι9 να τν ξαναπερασω;;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
οπα σορρυ την 4.0.0 ηθελα να πω αν γινεται να την ποσταρει καποιος εδω να την κατεβασω.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gregory_gr έγραψε:
οπα σορρυ την 4.0.0 ηθελα να πω αν γινεται να την ποσταρει καποιος εδω να την κατεβασω.
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Υπάρχει στην πρώτη σελίδα σύνδεσμος για τις παλαιότερες εκδόσεις που είχαμε βγάλει. Εκεί θα βρείς από την έκδοση 4.0.0 και μετά. Οι πιο παλιές εκδόσεις 3.x.x έχουν αφαιρεθεί αλλά είναι διαθέσιμες αν χρειαστείς κάποια από αυτή
Παλαιότερες εκδόσεις Mi Fit Greek by Xiaomi-miui.gr -
καλησπερα παιδια και μπραβο για την πολυ ωραια δουλεια σας....
πηρα και εγω προσφατα το mi band 4 international version απο gearbest...εχω διαβασει σχετικα τισ αναφορες σας για τα ελληνικα σχετικα οποτε θα περιμενω γενικως οταν βρεθει μια σταθερη και καλη λυση...ωστοσο τωρα μπορω πχ να βαλω την ελληνικη version του mifit την τρεχουσα 4.0.6 και να το συνδεσω με αυτην και οτι προκυψει?? ή να περιμενω ακομα?
σε redmi note 4 θα το βαλω της γυναικας μου το οποιο μου το τσιμπησε το mi band
ομως με MIUI GLOBAL10.2|Σταθερη 10,2,3,0(NCFMIXM) θα εχει κανα θεμα??
live every day as it was the last day of your life!! -
Ο/H akantzis έγραψε:
καλησπερα παιδια και μπραβο για την πολυ ωραια δουλεια σας....
πηρα και εγω προσφατα το mi band 4 international version απο gearbest...εχω διαβασει σχετικα τισ αναφορες σας για τα ελληνικα σχετικα οποτε θα περιμενω γενικως οταν βρεθει μια σταθερη και καλη λυση...ωστοσο τωρα μπορω πχ να βαλω την ελληνικη version του mifit την τρεχουσα 4.0.6 και να το συνδεσω με αυτην και οτι προκυψει?? ή να περιμενω ακομα?
σε redmi note 4 θα το βαλω της γυναικας μου το οποιο μου το τσιμπησε το mi band
ομως με MIUI GLOBAL10.2|Σταθερη 10,2,3,0(NCFMIXM) θα εχει κανα θεμα??
live every day as it was the last day of your life!! -
Ο/H akantzis έγραψε:
anyone please????
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.7 με ενσωματωμένα τα τελευταία αρχεία για το Mi Band 3
Όπως είχαμε αναφέρει στην τελευταία μας ανακοίνωση πλέον θα μπορείτε να βρίσκετε δύο εκδόσεις Mi Fit.
Μία με ενσωματωμένα τα Ελληνικά Firmware και μία με ενσωματωμένα Αγγλικά Firmware ώστε να επιλέξετε όποια σας εξυπηρετεί περισσότερο. Θα τις βρείτε και τις δύο στην πρώτη σελίδα στο πρώτο ποστ.
Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αφορά μόνο το Mi Fit. Δεν υπάρχουν νέα firmware ή resources οπότε δεν θα γίνει κάποια αναβάθμιση στο Mi Band σας.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή της επιλογής σας, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Από την ομάδα διαχείρισης -
Καλησπέρα. Έχω ένα mi band 3 που ξαφνικά άρχισε να καταναλώνει σαν τρελό την μπαταρία. Χωρίς κανέναν λόγο. Το φορτισα σήμερα το πρωί και έχει χάσει ήδη 20% χωρίς να το πειράζω καν. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να δω αν όντως τα έφτυσε η μπαταρία;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω ένα mi band 3 που ξαφνικά άρχισε να καταναλώνει σαν τρελό την μπαταρία. Χωρίς κανέναν λόγο. Το φορτισα σήμερα το πρωί και έχει χάσει ήδη 20% χωρίς να το πειράζω καν. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να δω αν όντως τα έφτυσε η μπαταρία;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί όταν μου έρχεται sms στο band και στις 16 ειδοποιήσεις εμφανίζεται το ίδιο sms?
-
Υπάρχει κάπου η επιλογή, όταν το band απομακρύνετε από το τηλέφωνο, και χάνετε η σύνδεση μεταξύ τους, να δονείται για να σε ειδοποιεί. Σαν να θυμάμαι ότι κάποτε υπήρχε αυτή η επιλογή
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0