καλησπερα παιδια! Ειχα βαλει παλιωτερα ελληνικο fw στο mi band 3 αλλα δεν το αναβαθμισα ξανα ποτε απο τοτε. Τωρα πηρα νεο κινητο και θελω να βαλω την εφαρμογη, αν επιλεξω την αγγλικη εκδοση θα διαβαζει το band ελληνικους χαρακτηρες; επισης αυτη τη στιγμη το band εχει γλωσσα μενου τα ελληνικα, θα γινουν αγγλικα μετα(θα με ενδιεφερε αγγλικο μενου στο band αλλα να διαβαζει ελληνικους χαρακτηρες); το fw του band θα αναβαθμιστει αυτοματα μετα την εγκστασταση του νεου mi fit απο εδω η πρεπει να κανω αλλη διαδικασια ; ευχαριστω!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Εφόσον το firmware σου είναι παλιότερη έκδοση, θα γίνει αυτόματη αναβάθμιση με όποια έκδοση Mi Fit εγκαταστήσεις, είτε από εδώ είτε από Google Play.
Οι δύο εκδόσεις που δίνονται εδώ υποστηρίζουν και οι δύο τους ελληνικούς χαρακτήρες, η διαφορά τους είναι μόνο η γλώσσα του μενού. Οπότε και την αγγλική έκδοση να βάλεις (από εδώ), πάλι θα βλέπεις ελληνικά στις ειδοποιήσεις
Αν έχεις εγκαταστήσει όμως την τελευταία έκδοση Mi Fit από το Google Play και έχεις ήδη αναβαθμιστεί στο τελευταίο επίσημο firmware, θα πρέπει να περάσεις "χειροκίνητα" το ελληνικό firmware και τα resources. -
Προχθες ενω πηγα να ανοιξω την εφαρμογη του φορουμ mi fit εκδοση 4.0.7 μου κρασαρε και δεν με αφηνε να μπω.
Τελικα εκανα διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και τοτε δουλεψε κανονικα.
Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε εφαρμογη mi fit του φορουμ. -
Και εμένα έτσι όπως το λες πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Συμβαίνει και στη καλύτερες περιπτώσεις..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Συμβαίνει και σε άλλον το παρακάτω;
Όταν ξεκινάω την πεζοπορία και βάζω να καταγράφει το περπάτημα, μετά από 200 περίπου μέτρα σταματάει η καταγραφή στο ρολόι και μπαίνει στο pause και μόλις ανοίξω το κινητό η εφαρμογή κολλάει και πρέπει να μπω και να κάνω επαναφορά δεδομένων για να συνεχίσει κανονικά η καταγραφή. Μετά από αυτό συνεχίζει κανονικά!
Κάθε φορά το ίδιο μου κάνει από τις τελευταίες τρεις ενημερώσεις της εφαρμογής.
Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk -
Καλησπέρα, αγόρασα όπως είχα γράψει το miband4 .
Κατέβασα την εφαρμογή απο εδω : Mi Fit 4.0.7 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr
και δέν συνδέεται με το λογαριασμό Google.
Διάβασα για τα bug , δοκίμασα το τρόπο που περιγράφεται σε συγκεκριμενο μήνυμα ( νομίζω σελ 75) αλλά δέν διορθώθηκε . -
Ο/H meletis έγραψε:
Διάβασα για τα bug , δοκίμασα το τρόπο που περιγράφεται σε συγκεκριμενο μήνυμα ( νομίζω σελ 75) αλλά δέν διορθώθηκε .
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H meletis έγραψε:
Διάβασα για τα bug , δοκίμασα το τρόπο που περιγράφεται σε συγκεκριμενο μήνυμα ( νομίζω σελ 75) αλλά δέν διορθώθηκε .
Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει οποιοδήποτε θέμα .
Συσκευή έχω το mia2 lite
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 που κατέβασα από αλλού, έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 από το itechnews έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ
-
Αυτό κάνω περνάω το mi Fit του forum το αφήνω να κάνει εγκατάσταση τα αρχεία με το που τελειώνει από ελληνικά που έχει γεμίσει ερωτιματικα, μετά χειροκίνητα μέσω του gadgetbridge βάζω τα τελευταία αρχεία του forum αλλά δεν αλλάζει τίποτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0