Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 που κατέβασα από αλλού, έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ
      Θα πρέπει να περάσεις (μια φορά μόνο θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό) και το αρχείο με την επίσημη γραμματοσειρά που υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αφού πρώτα το αποσυμπιέσεις και θα είσαι μια χαρά. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την διαδικασία, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε ;)
    • καλησπερα παιδια και παλι, λοιπον ακουστε τωρα θεματακι, ειχα το Mi band 3 τα ειχα περασει απο εδω ολα κομπλε ηταν στα ελληνικα, τωρα πηρα το 4, εδωσα το 3 στην κοπελα μου και περασε το mifit απο το Playstore της εκανε update και χαθηκαν τα ελληνικα.. οποτε εκανα ολη τη διαδικασια απο την αρχη, περασα το τελευταιο mifit απο εδω, μετα κατεβασα την εφαρμογη notify, κατεβασα αποσιμπιεσμενα τα παρακατω αρχεια, η συνδεση στο mifit γινεται κανονικα το εβαλα ανιχνεύσιμο και τα εχω επιτρεψει ολα, οταν παω στο Notify για update πανω στο Update παντα χανει το σημα του, και μια φορα στο 99% εγινε fail, μετα μου βγαζει να κανει συνδεση, μπαινει στο mifit απο εδω, κανει update κανονικα αλλα ειναι στα αγγλικα ολα... ξερει κανεις τι παιζει?
      Mi Band 3
      V0.23.18.49
      V0.23.19.49
      Mili_hankou_2.4.0.20_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip
      v2.4.0.20 (11 Ιουλ 2019)
      Mili_hankou_v49_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip
      v49 (25 Ιουν 2019)
      Mili_wuhan_ft.zipofficial
      Επισκεφτείτε το Youtube κανάλι μου Billzness ΕΔΩ ευχαριστώ... :wink:
    • Ο/H Billzness έγραψε:

καλησπερα παιδια και παλι, λοιπον ακουστε τωρα θεματακι, ειχα το Mi band 3 τα ειχα περασει απο εδω ολα κομπλε ηταν στα ελληνικα, τωρα πηρα το 4, εδωσα το 3 στην κοπελα μου και περασε το mifit απο το Playstore της εκανε update και χαθηκαν τα ελληνικα.. οποτε εκανα ολη τη διαδικασια απο την αρχη, περασα το τελευταιο mifit απο εδω, μετα κατεβασα την εφαρμογη notify, κατεβασα αποσιμπιεσμενα τα παρακατω αρχεια, η συνδεση στο mifit γινεται κανονικα το εβαλα ανιχνεύσιμο και τα εχω επιτρεψει ολα, οταν παω στο Notify για update πανω στο Update παντα χανει το σημα του, και μια φορα στο 99% εγινε fail, μετα μου βγαζει να κανει συνδεση, μπαινει στο mifit απο εδω, κανει update κανονικα αλλα ειναι στα αγγλικα ολα... ξερει κανεις τι παιζει?
      Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι τα αρχεία Mili_hankou και όχι τα Mili_wuhan; Τα αρχεία resources αν και έχουν διαφορετικό όνομα (hankou, wuhan, chongqing) είναι ακριβώς τα ίδια σε αυτή την έκδοση και για αυτό θα το περάσει αν τυχόν έβαλες κάποιο με άλλο όνομα πχ hankou οπότε αν σου κάνει fail όταν πας να περάσεις το firmware, πιθανόν να χρειάζεσαι τα αρχεία Mili_wuhan. Δες στις πληροφορίες του Notify & Fitness στο Ρυθμίσεις > Device info τι HW revision έχεις και πέρασε το ανάλογο αρχείο firmware.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Billzness έγραψε:

καλησπερα παιδια και παλι, λοιπον ακουστε τωρα θεματακι, ειχα το Mi band 3 τα ειχα περασει απο εδω ολα κομπλε ηταν στα ελληνικα, τωρα πηρα το 4, εδωσα το 3 στην κοπελα μου και περασε το mifit απο το Playstore της εκανε update και χαθηκαν τα ελληνικα.. οποτε εκανα ολη τη διαδικασια απο την αρχη, περασα το τελευταιο mifit απο εδω, μετα κατεβασα την εφαρμογη notify, κατεβασα αποσιμπιεσμενα τα παρακατω αρχεια, η συνδεση στο mifit γινεται κανονικα το εβαλα ανιχνεύσιμο και τα εχω επιτρεψει ολα, οταν παω στο Notify για update πανω στο Update παντα χανει το σημα του, και μια φορα στο 99% εγινε fail, μετα μου βγαζει να κανει συνδεση, μπαινει στο mifit απο εδω, κανει update κανονικα αλλα ειναι στα αγγλικα ολα... ξερει κανεις τι παιζει?
      Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι τα αρχεία Mili_hankou και όχι τα Mili_wuhan; Τα αρχεία resources αν και έχουν διαφορετικό όνομα (hankou, wuhan, chongqing) είναι ακριβώς τα ίδια σε αυτή την έκδοση και για αυτό θα το περάσει αν τυχόν έβαλες κάποιο με άλλο όνομα πχ hankou οπότε αν σου κάνει fail όταν πας να περάσεις το firmware, πιθανόν να χρειάζεσαι τα αρχεία Mili_wuhan. Δες στις πληροφορίες του Notify & Fitness στο Ρυθμίσεις > Device info τι HW revision έχεις και πέρασε το ανάλογο αρχείο firmware.
      ο Αγιος νεκταριος να σε καλα, εκανα οτι ειπες τελικα ηταν η wuhan, αλλα τωρα διχνει μονο την κεντρικη με ελληνικα τα υπολοιπα ερωτιματικα, τα res wuhan δεν περνανε ομως, δοκιμασα και το αρχειο fonts wuhan αλλα κανει fail.
    • Ο/H Billzness έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Billzness έγραψε:

ο Αγιος νεκταριος να σε καλα, εκανα οτι ειπες τελικα ηταν η wuhan, αλλα τωρα διχνει μονο την κεντρικη με ελληνικα τα υπολοιπα ερωτιματικα, τα res wuhan δεν περνανε ομως, δοκιμασα και το αρχειο fonts wuhan αλλα κανει fail.
      ξαναπερασα τα παντα απο την αρχη σε wuhan οπως ειπες και εγιναν, ευχαριστω πολυ... και η απαντησεις σου αμεσες... <3
    • Καλησπέρα σε ολους,

έχω εγκατάσταση το MI FIT ( MiFit-4.0.7-Greek_fw.apk) και έχω τα εξής προβλήματα:
      • όταν με καλούν το mi band 3 δεν δείχνει τις κλήσεις
      • οταν προσπαθώ να μπω στο ξεκλείδωμα οθονης στο MI FIT κρασαρει και επανεκκινεί
      Xiaomi MI 6
    • Ο/H Chrisdel έγραψε:

Καλησπέρα σε ολους,

έχω εγκατάσταση το MI FIT ( MiFit-4.0.7-Greek_fw.apk) και έχω τα εξής προβλήματα:
      • οταν προσπαθώ να μπω στο ξεκλείδωμα οθονης στο MI FIT κρασαρει και επανεκκινεί

• Πήγαινε στις Ρυθμίσεις του κινητού και δώσε άδεια στο Mi Fit για πρόσβαση στις ειδοποιήσεις
      • Είναι ένα από τα δύο bug που έχουν όλα τα custom Mi Fit που κυκλοφορούν και τα αναφέρουμε και στην πρώτη σελίδα καθώς και τις λύσεις τους.

• Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Chrisdel έγραψε:

Καλησπέρα σε ολους,

• Πήγαινε στις Ρυθμίσεις του κινητού και δώσε άδεια στο Mi Fit για πρόσβαση στις ειδοποιήσεις
      • Είναι ένα από τα δύο bug που έχουν όλα τα custom Mi Fit που κυκλοφορούν και τα αναφέρουμε και στην πρώτη σελίδα καθώς και τις λύσεις τους.

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την βοήθεια. είχα ενεργοποιημένη την συγκεκριμένη ρύθμιση. Έκανα κατάργηση σύζευξης του band και τώρα λειτουργεί.

ΜΦΧ
      Xiaomi MI 6
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H ipankas έγραψε:

Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 που κατέβασα από αλλού, έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ
      Θα πρέπει να περάσεις (μια φορά μόνο θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό) και το αρχείο με την επίσημη γραμματοσειρά που υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αφού πρώτα το αποσυμπιέσεις και θα είσαι μια χαρά. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την διαδικασία, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε ;)
      Το πέρασα και είναι στα ελληνικά τώρα να το αφήσω όπως είναι ή να περάσω τα πιο πρόσφατα;
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Το πέρασα και είναι στα ελληνικά τώρα να το αφήσω όπως είναι ή να περάσω τα πιο πρόσφατα;
      Μπράβο :thumbsup:

Αφού ήσουν με πολύ παλιό firmware και πέρασες το Mi Fit 4.0.7, αυτό σου πέρασε μόνο του το τελευταίο firmware που είναι το 2.4.0.20 για τα απλά Mi Band 3 χωρίς NFC. Από εδώ και πέρα, αν βγει νεότερο firmware, εσύ απλά θα περάσεις το νεότερο Mi Fit που θα έχουμε ανεβάσει και θα το περιέχει (αν υπάρχει νεότερο firmware) και όλα θα γίνουν αυτόματα μόνα τους ;)

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις εσύ, είναι ποιο Mi Fit από τα δύο που ανεβάζουμε θα βάλεις...είναι ίδια και απλά αλλάζει το firmware για τα Mi Band 3 που περιέχουν δηλαδή Ελληνικό και Αγγλικό αντίστοιχα. Η εγκατάσταση γίνεται χωρίς να απαιτείται πρώτα απεγκατάσταση του προηγούμενου γιατί είναι από τον ίδιο εκδότη.
    • Έκανα εγκατάσταση την 4.0.7. Όταν πηγαίνω ρυθμίσεις>σχετικά με για να μου δείξει την νέα έκδοση κλείνει το Mi Fit (sorry, Mi Fit has stopped). Είναι πρόβλημα firmware ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Τόσες αναβαθμίσεις έχω κάνει, πρώτη φορά μου συμβαίνει. Όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tselevas έγραψε:

Έκανα εγκατάσταση την 4.0.7. Όταν πηγαίνω ρυθμίσεις>σχετικά με για να μου δείξει την νέα έκδοση κλείνει το Mi Fit (sorry, Mi Fit has stopped). Είναι πρόβλημα firmware ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Τόσες αναβαθμίσεις έχω κάνει, πρώτη φορά μου συμβαίνει. Όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά!
      Τυχαίο είναι... κάτι "δυστρόπησε" :D Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και θα φτιάξει.