Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Καλησπέρα σας έχω βάλει τα ελληνικά σε miband 3 , όλα καλά και είχα την mifit 4.0.8 από το φόρουμ εδώ. Τώρα για να περάσω την τελευταία τι κάνω;;;
Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το ίδιο πράγμα που έκανες για να βάλεις Ελληνικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλα πάλι από την αρχή;; notify resources κτλ;;
Η βάζω μόνο το apk και τίποτα άλλο;;;
Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απεγκαταστη το παλιό και εγκατάσταση το νέο.
Άσε να το βρει το band και να αναβαθμίσει. -
Γεια χαρα σε ολους! Αποντην 4.0.7 και μετα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,δν μου ρχονται ειδοποιησεις εφαρμογων παρα μονο οταν με καλουν. Δοκιμασα να ξανακατεβασω το mi fit,να επαναφερω στις εργοστσσιακες το mi band(3) χωρις αποτελεσμα.
-
Ο/H Stathis Tsif έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους! Αποντην 4.0.7 και μετα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,δν μου ρχονται ειδοποιησεις εφαρμογων παρα μονο οταν με καλουν. Δοκιμασα να ξανακατεβασω το mi fit,να επαναφερω στις εργοστσσιακες το mi band(3) χωρις αποτελεσμα.
-
Καλησπέρα σας,
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την δουλειά που κάνετε. Πραγματικά το band μου έχει γίνει το δεξί μου χέρι με την βοήθειά σας.
Αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι θέμα δικό σας η γενικά του miFit. Πάω στο μενού Προφίλ μετά Mi Band 3 και έπειτα στο τμήμα ξεκλείδωμα οθόνης. Εκεί η εφαρμογή μου κάνει επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει τα κλασικά, επανεγκατασταση, επαννεκινήσεις κτλ.
Έχετε κάποια άλλη ιδέα? -
Καλησπέρα
Πρώτα ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνετε που είναι πράγματι σπουδαία.
Τώρα να σας απασχολήσω λίγο με ένα θεματάκι που έχω στο band μου, έχω το miband 3 με το ελληνικό mifit, δυο εκδόσεις πίσω άρχισε να κάνει κάτι περίεργα όταν το χρησιμοποιώ για περπάτημα/τρέξιμο. Πάντα εξωτερικό χώρο πάντα στο ίδιο σημείο κάνω, την μια μέρα βγάζει μεγάλο αριθμό χιλιόμετρα την άλλη μικρό και κάποιες φορές κολλάει στα 660 μέτρα.
Έκανα uninstall την εφαρμογή αφού έκανα καθαρισμό και κατάργηση ζεύξης πριν πέρασα την ίδια αφού την ξανακατέβασα, δοκίμασα την εφαρμογή από το play την κατέβασα πρώτα στον υπολογιστή και μετα την πέρασα στο κινητό έκανα κατάργηση ζεύξης και ξανά ζεύξη τίποτα, πάλι σήμερα τα ίδια. Τα βήματα και τους παλμούς τα μετράει κανονικά μόνο στην απόσταση έχει θέμα .Έχω δώσει πλήρη πρόσβαση και το gps είναι full
Καμία ηδέα?
Ευχαριστώ πολύ -
Ίσως είναι κάποιο bug που θα διορθωθεί σε επόμενη vwesion
-
καλησπερα,
θα μπορουσα να εχω τιο αρχειο με τις μεταφρασεις πχ το xls.file?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0