Κάνε το από το δικό σου ανιχνεύσιμο στις ρυθμίσεις του mifit και κάνε κατάργηση σύζευξης και συνέδεσε το με του πατέρα σου μετά.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κάνε το από το δικό σου ανιχνεύσιμο στις ρυθμίσεις του mifit και κάνε κατάργηση σύζευξης και συνέδεσε το με του πατέρα σου μετά.
Ευχαριστώ
Edit :Τα κατάφερε τελικά ο πατέρας μου και το σύνδεσε.
Έκανε διαγραφή σύζευξης το band 2 που είχε και όλα καλά.
Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Καλησπέρα, ευχαριστούμε για όλα αυτά τα καλούδια και τις άπειρες και απίστευτες πληροφορίες που μας δίνετε για τις συσκευές xiaomi. Από τότε που σας βρήκα τυχαία για άλλο θέμα αγοράζω μόνο συσκευές xiaomi καθώς είστε ένα live υπέρ-manual γι αυτές.
Επί τω προκειμένω: Aκολουθώ τον οδηγό για να βάλω ελληνικά στο mi band 3 μου με firmware version Mi Band 2.4.0.32 και hardaware version v0.23.19.49. Έβαλα το mi fit το δικό σας 4.0.11 δεν άλλαξε τπτ παραμένει στα αγγλικά και με τα ερωτηματικά εμφανή
Κάνω update το πιο πρόσφατα αρχεία ( Mili_hankou_2.4.0.32_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr) και (Mili_hankou_v49_custom_greek) η κυκλική "μπάρα" προόδου στο notify fit ανεβαίνει με παιξίματα μεταξύ ποσοστών και κάποια στιγμή αποσυνδέει το BT και ξαναρχίζω το update. Ενώ γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στα notifications Του κινητού την έχει κανονικά συνδεδεμένη. Βάζω και alternative methods 1 kai 2 αλλά πάλι τα ίδια ,
Μήπως έχω κατεβασμένα λάθος αρχεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
ΥΓ το κινητό μου είναι RedMi Note 5 -
Ο/H aule1976 έγραψε:
-
Τα αποσυμπίεσα. Στο κινητό μου έχω 2 αρχεία ένα .fw και ένα .res
-
Ο/H aule1976 έγραψε:
Καλησπέρα, ευχαριστούμε για όλα αυτά τα καλούδια και τις άπειρες και απίστευτες πληροφορίες που μας δίνετε για τις συσκευές xiaomi. Από τότε που σας βρήκα τυχαία για άλλο θέμα αγοράζω μόνο συσκευές xiaomi καθώς είστε ένα live υπέρ-manual γι αυτές.
Επί τω προκειμένω: Aκολουθώ τον οδηγό για να βάλω ελληνικά στο mi band 3 μου με firmware version Mi Band 2.4.0.32 και hardaware version v0.23.19.49. Έβαλα το mi fit το δικό σας 4.0.11 δεν άλλαξε τπτ παραμένει στα αγγλικά και με τα ερωτηματικά εμφανή
Κάνω update το πιο πρόσφατα αρχεία ( Mili_hankou_2.4.0.32_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr) και (Mili_hankou_v49_custom_greek) η κυκλική "μπάρα" προόδου στο notify fit ανεβαίνει με παιξίματα μεταξύ ποσοστών και κάποια στιγμή αποσυνδέει το BT και ξαναρχίζω το update. Ενώ γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στα notifications Του κινητού την έχει κανονικά συνδεδεμένη. Βάζω και alternative methods 1 kai 2 αλλά πάλι τα ίδια ,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
ΥΓ το κινητό μου είναι RedMi Note 5
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H aule1976 έγραψε:
Ευχαριστώ και πάλι dnomikosΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην aule1976 ().
-
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.12
Δεν υπάρχουν νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Από την ομάδα διαχείρισης
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.12
Δεν υπάρχουν νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
Από την ομάδα διαχείρισης
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μικροδιορθώσεις για τη βελτίωση της χρήσης της εφαρμογής κλπ.
ChangeLog
- Improved user experience.
- Mi Band 3 NFC
- Shijiazhuang Smart Card, and Xiamen E-card MOT are supported now
- Hainan Island Cards, Shijiazhuang Smart Card, and Xiamen E-card MOT are supported now
- Improved user experience.
-
περασα την νεα εκδοση 4.0.13 απο play store και μου γυρισε το band στα αγγλικα υπεθεσα πως θα εφτιαξαν το θεμα με τα ελληνικα και στο 3αρι οπως και στο 4αρι αλλα τελικα υπεθεσα λαθος μπορω να περασω την 4.0.12 απο εδω η να περιμενω την 4.0.13 απο εδω μηπως εχω ποιο ενημερωμενω υλικολογισμικο και πορους... οποιος γνωριζει ας κανει ενα κοπο να μου απαντηση ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγεθους του μηνυματος μουΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Η έκδοση 4.0.13 δεν έχει νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου έκανε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0