Αν βάλω αυτή από την 1η σελίδα οι αναβαθμίσεις θα έρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να τις εγκαθιστώ χειροκίνητα;Ο/H dnomikos έγραψε:
Όχι τη no-OTA που υπάρχει στο νήμα του Mi Band 4... Βάλε μια από τις δύο που έχουμε σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα. είναι ίδιες...η διαφορά τους είναι στο firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν.Ο/H apo.stam έγραψε:
Είναι ίδιες; Ποια εγκαθιστώ; Έχω την: MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Αν βάλω αυτή από την 1η σελίδα οι αναβαθμίσεις θα έρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να τις εγκαθιστώ χειροκίνητα;
-
Ξαφνικά μου χάλασε το ξυπνητήρι. Έχω βάλει Δευτέρα έως Παρασκευή δύο συγκεκριμένες ώρες και εδώ και τρεις μέρες δεν κάνει δόνηση. Έκανα διαγραφή της ώρας και μετά ξανά αλλά τίποτα
-
Καλησπέρα
Έχω το mi band 3 με την εφαρμογή mi fit από αυτό το νήμα.
Πήρα το mi band 4
Ερώτηση 1η
Μπορώ να συνδέσω και το mi band 4 στην εφαρμογή mi fit που έχω ήδη με το 3 ?
Ερώτηση 2η
Για να έχω ελληνικά στο Mi band 4 με την τρέχουσα έκδοση του mi fit από αυτό το νήμα χρειάζεται να φορτώσω και κάτι άλλο ?
Ευχαριστώ πολύ ! -
Ο/H karas13 έγραψε:
Ξαφνικά μου χάλασε το ξυπνητήρι. Έχω βάλει Δευτέρα έως Παρασκευή δύο συγκεκριμένες ώρες και εδώ και τρεις μέρες δεν κάνει δόνηση. Έκανα διαγραφή της ώρας και μετά ξανά αλλά τίποτα
Ο/H Compklos έγραψε:
Καλησπέρα
Έχω το mi band 3 με την εφαρμογή mi fit από αυτό το νήμα.
Πήρα το mi band 4
Ερώτηση 1η
Μπορώ να συνδέσω και το mi band 4 στην εφαρμογή mi fit που έχω ήδη με το 3 ?
Ερώτηση 2η
Για να έχω ελληνικά στο Mi band 4 με την τρέχουσα έκδοση του mi fit από αυτό το νήμα χρειάζεται να φορτώσω και κάτι άλλο ?
Ευχαριστώ πολύ !
2. Με την έκδοση 4.0.13, όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Μόνο εγκατάσταση μια από τις δύο εφαρμογές αυτού του νήματος. -
Ευχαριστώ πολύ, επιτυχείς και οι 2 απαντήσεις.
-
Μου εφέραν το mi band 3 από τα public.
Εγκατέστησα το Mi Fit από το playstore, έκανα pair με το band και έκανα ότι update μου εμφάνισε.
Είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις από μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε έψαξα και βρήκα αυτό το thread.
Επειδή δεν έχω mi account είχα συνδεθεί μέσω google και ακολούθησα τις οδηγιες που προτείνονται στην 1η σελίδα μέσω μιας απάντησης που είχε γράψει ένας συμφορουμήτης.
Το apk που κατέβασα ήταν αυτό με τα Αγγλικά, διότι δεν με πείραζε αυτό στο band και ίσως τα προτιμώ.
Δεν θα έπρεπε να είχε φτιάξει αυτό με τους ελληνικούς χαρακτήρες ή θα έπρεπε να είχα περάσει χειροκίνητα και τα αρχεία fw, res, ft;
Και αν ισχύει το δεύτερο πως βρίσκω τι hw έχει το band (πέταξα το κουτί); -
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H karas13 έγραψε:
Ο/H Compklos έγραψε:
-
Και το παράδοξο είναι ότι αν βάλω μία απλή αφύπνιση για μια φορά μόνο το mi band 3 χτυπάει κανονικά
-
Υπαρχει τρόπος να αυξήσουμε το μέγεθος γραμματοσειράς σε mi band 4?ακόμα Και των αρχειων ttf που υπάρχουν?
-
Θα αγορασω νεο mi band 3, υπαρχει κατι διαφορετικο στα νεα band ή η διαδικασια θα ειναι η ιδια ευκολη οπως εκανα στο δικο μου?
Αν σε αυτον που θα το δωσω με τα ελληνικα στο band , κανει καποιο λαθος και βαλει την επισημη εφαρμογη μετα θα γινουν ολα αγγλικα παλι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0