Το official Mi Fit έχει πλέον αναγνώριση κλήσης όταν το κινητό είναι στην Ελληνική γλώσσα αλλά σε μερικά μοντέλα όπως τα Redmi 5 και Redmi 7 που έχω δει προσωπικά μέχρι και την έκδοση 4.0.13, δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσης και θέλει τη δική μας εφαρμογή για να δουλέψει τουλάχιστον προς το παρόν σε αυτές τις εκδόσεις.Ο/H ktsak έγραψε:
Στο mi band 3 εχουμε αναγνωριση κλησης ειτε με το μανισιο mi fit ειτε με το δικο μας ;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ίσως πρέπει να γράψω αλλού, αλλά θα ρωτήσω:Ο φορτιστής του miband 4 τα έπαιξε.. Ξέρει κανένας, αν τον πουλάνε spare? Ρώτησα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες κι έφαγα πόρτα.. Το θέλω άμεσα!
Ευχαριστώ και συγνώμη! -
Ο φορτιστής ή το καλώδιο;
Για φορτιστή χρησιμοποίησε οποιοδήποτε παλιό φορτιστή από κινητό σου... -
Το καλώδιο με τη βάση φόρτισης.. Είδα ότι υπάρχουν κι άλλα στο εμπόριο, που δεν χρειάζεται να βγάζει το band από το λουράκι.. Το θέμα είναι ότι επείγει να βρω!
-
-
-
Ο/H Teo010 έγραψε:
Ισχύει ακόμα ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με τον κωδικό του mi account και όχι της Google;
Το mifit έχει διάφορους τρόπους για να κάνεις login... -
-
-
Ο/H Teo010 έγραψε:
Ισχύει ακόμα ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με τον κωδικό του mi account και όχι της Google;
Ο/H Teo010 έγραψε:
Εννοώ την εφαρμογή mi fit του φόρουμ. Παλιά θυμάμαι ότι λειτουργούσε σωστά μόνο με λογαριασμό mi account. Έχει αλλάξει αυτό;
Tελικα συνδεθηκα με λογαριασμό mi account και ολα οκ.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι ακόμα... @dnomikos λειτουργεί και με το Google Account; Υπήρχε ένα workaround ή κάνω λάθος;
Για τους οπτικοακουστικούς τύπους, πατήστε αναπαραγωγή στο παρακάτω βίντεο του Youtuber Βαγγέλη Μηνά (Unboxing Lab) και θα σας πάει ακριβώς στο σημείο που αναφέρει πως θα συνδεθείτε στο δικό μας Mi Fit ή οποιοδήποτε άλλο custom Mi Fit με το Google account:
-
γεια σας και χρονια πολλα εκανα τα παντα οπως στο οδηγο για το μι μπαντ 2 ολα καλα αλλα σινεχυζει να μου βγαζει την ωρα ημερομηνια στα αγγλικα τη δεν εχω κανει μηπως πρεπει να ξαναπερασω το μι φιτ ?
-
Καλημέρα και με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος
Έχω ένα θεματάκι με το mi band 3 που αγόρασα πρόσφατα, αφού κατέβασα το official mi fit και έκανε όλα τα update κατέβασα της κοινότητας και εδώ είναι που κόλλησε, η με το η με της κοινότητας official έχει μόνο αγγλική γλώσσα αλλά με το δεύτερο έχει ερωτηματικά στον καιρό. Κατέβασα το res και προσπάθησα να το περάσω με το notify αλλά το βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. Ξαναπέρασα το firmware με το notify πάλι τα ιδιά. Τα αγγλικά δεν αλλάζουν με τίποτα, έκανα και το band επαναφορά πάλι τίποτα.
Καμία ιδέα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0