Δες μέσα στο notify στα χαρακτηριστικά ποιο Hardware Version έχεις και ανάλογα θα πράξουμε.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλησπερα και χρονια
Εχω περιπου το ιδιο προβλημα με των Shagg με την διαφορα οτι το Mi band 3 που εχω δεν ειναι καινουριο. Απο τοτε που μου το εκανε δωρω τα χριστουγεννα ο υιος μου δουλεβε αψωγα με το Xiaomi Mi6 που ειχα.....Φετος τα χριστουγεννα πηρα απο των υιο μου το xiaomi Mi9T ε απο τοτε δεν μπορω να πεαρασω τα Ελληνικα με τιποτα. Το περναω οπως παλια με το Mi6 Με notify αλλα καποια καινουρια εκδοση 8.16.12 και οτι και να περασω παραμενουν τα Αγγλικα Καποια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω??
Ευχαριστω και καλη χρονια με υγεια
Θα πρεπει να προβω και σε ανοιγμα bootloader Καποια στιγμη.Με το mi6 δεν ειχα κανενα προβλημα το ιδιο ελπιζω και με το mi9T Ειδωμεν
Καλη χρονια με υγεια -
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Το mi fit για το mi band 3 που βρίσκεται στο play store είναι πλέον στα ελληνικά όπως έγινε στο 4; έχω ένα θέμα τελευταία ενώ δείχνει ότι έχω κλήση δε βγάζει όνομα. Έχω την costom την τελευταία. Και τέλος πάντων άλλοτε μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα άλλοτε όχι -
Αυτά έχει δοκίμασα πάλι χθες να περάσω μόνο τα res αλλά το βγάζει λάθος, έκανα ξανά επαναφορά του bad πάλι τίποτα
-
Ο/H shagg έγραψε:
Αυτά έχει δοκίμασα πάλι χθες να περάσω μόνο τα res αλλά το βγάζει λάθος, έκανα ξανά επαναφορά του bad πάλι τίποτα
το λαθος που εκανα ηταν οτι δεν ειχα κατεβασει τα σωστα αρχεια για το hardware version
Για να βρω το hardware version κατεβασα το gadgetbridge εκει οταν συνδεθεις θα δεις το HW πατωντας τις 3 τελειες -
Στο device info τι hardware version σου δίνει;
Για mi band 3 δε γράφεις; -
Καλημερα
Τελικα τα καταφερα και εχω πλεων Ελληνκα στο MI Band 3 Κατεβασα απο μια ιστοσελίδα τα αρχεία για ένα ελληνικό firmware (v 9.9.9.99) που δεν θέλει ενημέρωση ΠΟΤΕ! και μολις τα περασα εμφανιστήκαν ολα στα Ελληνικα
Δεν ξερω που ηταν το λαθος και δεν μπορουσα να το περασω απο εδω Ισως επειδει κατεβασα παλαιοτερη εκδωσει Mi fit??Δεν ξερω .Παλια με το Mi 6 δεν ειχα κανενα προβλημα Με το mi9t δεν το καταφερα απο εδω οσπου βρηκα αυτην εδω την ιστοσελιδα και τα περασα
Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια -
Αυτα βγαζει δοκιμασα ξανα με αλλο τηλεφωνο ξανα τιποτα
-
-
Καλησπερα
Κατεβάζω το zip για το 3 αλλά δεν μου το τρέχει σαν πακέτο.
Ανοίγει σαν φακελος -
Αν διαβάσεις αυτό λέει ότι κάνουμε unzip.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μα unzip κάνω.
Και το αρχείο που βγαίνει δεν είναι apk.
Ένας φάκελος που έχει πολλά αρχεία μέσα.
Λύθηκε οκ
Απλά ηθελε μεταονομασια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0