Μετονομασία? Τι μετενόμασες δηλαδή? Λίγη βοήθεια παρακαλώ.Ο/H karivasilis έγραψε:
Μα unzip κάνω.
Και το αρχείο που βγαίνει δεν είναι apk.
Ένας φάκελος που έχει πολλά αρχεία μέσα.
Λύθηκε οκ
Απλά ηθελε μεταονομασια
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H amsterdam έγραψε:
Ο/H karivasilis έγραψε:
Μα unzip κάνω.
Και το αρχείο που βγαίνει δεν είναι apk.
Ένας φάκελος που έχει πολλά αρχεία μέσα.
Λύθηκε οκ
Απλά ηθελε μεταονομασια
Δηλαδή να βγει πχ. Mifit. Apk -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού στις εφαρμογές, ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής και εξαίρεσέ την από την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.
-
Τελικά μάλλον είχε κάνει αναβάθμιση μόνο του από το play store. Ξαναέβαλα το ρωσικό και μάλλον δούλεψε.
θα δούμε
-
-
Εφόσον αναβαθμίστηκε θέλει manually πέρασμα τα αρχεία.
Κάτσε να βρω τον οδηγό για iPhone.
Δεν έχεις κανένα Android να τα περάσεις μια γρήγορη;
Έλα το βρήκα, στο τέλος του post #2 στη πρώτη σελίδα του νήματος είναι
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.15 Stable] -
Μπορω να δανειστω συσκευη ανδροιτ ομως σε εκεινη την περιπτωση απλα θα περασω το apk και αυτο ηταν η πρεπει να βαλω τα αρχεια και παλι;
-
Αν δεν είχες κάνει τη αναβάθμιση θα χρειαζόταν μόνο το apk. Τώρα θέλει τα αρχεία με το τρόπο που περιγράφεται στο νήμα.
-
Διαβασα τον οδηγο και ειμαι ετοιμος να το εγκαταστησω ομως δεν καταλαβα απο το δευτερο ποστ ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω. Πως βρισκω Ποια εκδοση εχω απο το miband3?
-
Μπες notify και δες τη Hardware Version μέσα στις ρυθμίσεις του.
-
Στο notification δεν μου εμφανιζει κατι. ουτε στο about βρισκω κατι
-
- Τελικά μάλλον είχε κάνει αναβάθμιση μόνο του από το play store. Ξαναέβαλα το ρωσικό και μάλλον δούλεψε.θα δούμε
Τελικά μάλλον φταίει η αναβάθμιση του κινητού σε Miui 11. Γιατί δουλεύει για λίγο και μετά ξανά τα ίδια.
Ελπίζω να κάνει ένα update για να φτιάξει - Τελικά μάλλον είχε κάνει αναβάθμιση μόνο του από το play store. Ξαναέβαλα το ρωσικό και μάλλον δούλεψε.θα δούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0