Και συνεχίζω με λύση που τουλάχιστον τώρα δουλεύει. Κατέβασα το amazfit μου έκανε αναβάθμιση στο Band έβαλε αγγλικά αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται. Βέβαια αναγκαστικά έκανα απεγκατασταση το mi fit γιατί όποτε άνοιγε αυτό έκανε αναβάθμιση στο Band και μου περνούσε τα ρώσικα
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
μου εδωσαν ενα mi band 3 και βγαζει κινεζικα τι πρεπει να κανω? κινητο iphone δεν ξερω αν παιζει ρολο
-
Δες στη πρώτη σελίδα του νήματος τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις και τι να κάνεις.
Όλα τα λέει
Και για το iPhone εδώ πιο συγκεκριμένα
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.15 Stable]
Διάβασε καλά όμως τη πρώτη σελίδα του νήματος. -
Έχω βάλει την 4.0.14 ελληνικά από το φόρουμ .
Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την 4.0.16.
Την εγκαθιστω από πανω;;
Βγάζω παλαιά βάζω νέα;;
Επίσης το ρολοι miband 3 με ελληνικά γράμματα μου βγάζει τον διάδρομο αλλά δεν το απεικονίζει στο application
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα,έχω το mi band 3 .Το οποίο δούλευε άριστα με το κινητό μου /redmi 5Plus.το οποίο άλλαξα για το redmi note 8...Με αυτό το κινητό το mi band είναι πολύ αδύναμο σχετικά με την απόσταση του Bluetooth του.. πριν κάλυπτε όλο το σπίτι ,τώρα με το που πάω στο διπλανό δωμάτιο δεν το βλέπει καθόλου.τι μπορεί να φταίει? κάποιος?
-
καλησπερα, έχω ένα θέμα εδώ και πολύ καιρό κατά την σύνδεση μου στο mifit. Όταν μπαίνω στο mifit και παταω σύνδεση με το mi λογαριασμό μου ,μου βγάζει μήνυμα "invalid redirect URL" και δεν μπορώ να συνδεθω στο mifit. Το mifit είναι το δικό σας και έκδοση 4.0.2
-
Η 4.0.2 είναι πολύ παλιά έκδοση. Την ανεβάσαμε 5 Ιουνίου 2019 και μάλιστα περιέχει πολύ παλιές εκδόσεις firmware. Κατέβασε από την πρώτη σελίδα την 4.0.16 και πέρασέ την από πάνω χωρίς απεγκατάσταση. Λογικά θα σου αναβαθμίσει και το Mi Band 3 στο τελευταίο διαθέσιμο firmware που έχουμε ενσωματωμένο.
-
Καλημέρα σε όλους,
έχω το mi band 3, και δεν κρατάει το ιστορικό των προπονήσεων
καθώς και το σερί του στόχου των 9000 βημάτων παρακαλώ.
Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος;;;
Έχω τελευταία έκδοση mi fit και firmaware. -
Το ιστορικό των προπονήσεων το κρατάει ο λογαριασμός σου με τον οποίο έχεις συνδεθεί στο Mi Fit/AmazFit κλπ. Οι συσκευές κρατάνε μόνο το ημερήσιο ιστορικό και η μεταφορά στην εφαρμογή γίνεται μέσω αυτόματου/χειροκίνητου συγχρονισμού. Αν η εκάστοτε εφαρμογή δεν τρέχει συνεχώς στο κινητό και δεν κάνεις εσύ χειροκίνητο συγχρονισμό ανοίγοντάς την, τα στοιχεία χάνονται στις 00:01 το βράδυ. Υπάρχει μια πιθανότητα παρότι στις 00:01 δεν εμφανίζει πλέον τα στατιστικά της προηγούμενης ημέρας να τα κρατάει ακόμα λίγο παραπάνω μέχρι να τα συγχρονίσεις και μέχρι να μην έχει πλέον διαθέσιμη μνήμη το ίδιο σαν συσκευή. Δεν έχει τύχει να το παρατηρήσω ποτέ και δεν είμαι σίγουρος...
-
Καλησπέρα έχω ένα Band 3 στο οποίο πήγα να βάλω τα Αγγλικά firmware μέσω του Notify & Fitness for Mi Band γιατί είχε πάρει ήδη το τελευταίο Κινέζικο fw. Εκτός από τα resources το fw και το fonts φτάνουν στο 100% και μετά λέει update failed επίσης τώρα έχει κολλήσει η οθόνη σε αυτή της εικόνας, αλλά το mi fit και το Notify & Fitness for Mi Band συνεχίζουν να το βλέπουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0