Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Έχω το miband 3 με την ελληνοποιημένη εφαρμογή της κοινότητας.
Σκέφτομαι να το δώσω στη γυναίκα. Πρέπει να εγκαταστήσει στο κινητό της το mi fit της κοινότητας ή μπορεί να εγκαταστήσει το επίσημο από το google play και να είναι όλα ελληνοποιημένα (κλήσεις, ειδοποιήσεις, κλπ) όπως αυτό της κοινότητας; -
Αυτό της κοινότητας χρειάζεται...
-
-
Στο 4 δε χρειάζεται. Έχει υποστήριξη ελληνικών με το εργοστασιακό...
-
Μετά την τελευταία αναβάθμιση ο καρδιακός ρυθμός καταγράφεται κάθε μέρα από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 το πρωί μόνο, μετά κενό. Έχω την εφαρμογή του νήματος και δεν έχω αλλάξει κάτι. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως διορθωθεί; Αν θέλω να εγκαταστήσω την προηγούμενη (δούλευε τέλεια) τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω;
-
Μια εναλλακτική μέχρι να φτιάξει το Mi Fit είναι η εφαρμογή Amazfit. Λειτουργεί κανονικά.
Άκυρο, για το mi band 4 έγραφα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkPoco F2 Pro 6/128 -
Ο/H tselevas έγραψε:
Μετά την τελευταία αναβάθμιση ο καρδιακός ρυθμός καταγράφεται κάθε μέρα από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 το πρωί μόνο, μετά κενό. Έχω την εφαρμογή του νήματος και δεν έχω αλλάξει κάτι. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως διορθωθεί; Αν θέλω να εγκαταστήσω την προηγούμενη (δούλευε τέλεια) τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω;
Σήμερα μετά τις 9 το βράδυ, θα ανεβάσουμε τη νέα έκδοση Mi Fit 4.2.0. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει σύνδεσμος για τις παλαιότερες εκδόσεις Mi Fit. Για να εγκαταστήσεις παλαιότερη έκδοση, θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσεις την τρέχουσα (νεότερη).
Σήμερα μετά τις 9 το βράδυ, θα ανεβάσουμε τη νέα έκδοση Mi Fit 4.2.0.
-
Καλημέρα.
Το τελευταίο Mi fit Mi Fit "4.1.1 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr" μπορεί να δουλέψει και με Android 6.0?Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Όλα οκ.
Δουλεύει κανονικά και σε Android 6.0
from my Samsung A71Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλησπέρα Ίσως χαζη ερωτηση Αλλα όταν λετε και με Ελληνικη ομιλια??Τι ακριβός εννοείται??Κατι μου ξεφευγει
Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0