Greek rom mi max 3 [SOLVED]
-
-
Σε 15 μέρες θα κάνεις και επίσημο ξεκλείδωμα και από εκεί και μετά είσαι ΟΚ
-
Η νύχτα ήταν δύσκολη
όμως καλύτερα άυπνος παρά ανήσυχος. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια κ υπομονή σας
.
Τώρα ξέρετε, πέφτει τρελό σκάλισμα και ασφαλώς έχω απορίες όπως:
Ελληνικό πληκτρολόγιο κ γενικώς ελληνικά;
Μήνυμα "your sim card isn't activated";
Επιλογή sim tray 1 ή 2 ή δεν έχει σημασία;
Γενικώς tips&tricks;
Συγχωρέστε με η μετάβαση έγινε μετά από samsung κινητά. -
Για Play store ώστε να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο ---> [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum
Το μήνυμα για την sim είναι από το mi message, το αγνοείς
Δεν έχει σημασία...
Απόλαυσέ το -
Καλημέρα,μου ήρθε update η v10.0.3.0 stable.Να το κάνω;
-
Παιδιά τελικά σήμερα αποφάσισα να περάσω την κινέζικη ROM για να κλειδώσω και στη συνέχεια να ξεκλειδώσω τον bootloader με το mi account μου! Φυσικά έχω Mi Max 3 με ξεκλείδωτο bootloader και μια global ROM απο το κατάστημα που αγοράστηκε!
Τα στοιχεία που μου δίνουν οι εντολές είναι οι παρακάτω! Νομίζω οτι έκανα σωστά τα βήματα αλλά δεν ολοκληρώνετε η διαδικασία στο miflash και μου βγάζει error!! Το πρόβλημα είναι οτι το κινητό πλέων δεν ανοίγει και μπαίνει απο μόνο του σε FASTBOOT mode! Παρακαλώ τη βοήθειά σας παίδες... -
Μην έχεις κενά στο όνομα του φακέλου που έχεις μέσα τη rom. Ακόμη καλύτερα βάλε την κατευθείαν στο C.
-
Ο/H fog έγραψε:
Μην έχεις κενά στο όνομα του φακέλου που έχεις μέσα τη rom. Ακόμη καλύτερα βάλε την κατευθείαν στο C.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε 15 μέρες θα κάνεις και επίσημο ξεκλείδωμα και από εκεί και μετά είσαι ΟΚ
Τι παίζει; -
Ειλικρινά δεν υπάρχει απάντηση, ίσως έκανα αλλαγές στους servers και έγιναν οι χρόνοι αναμονής μπάχαλο
-
Ό,τι να'ναι
. Άντε άλλες 14.25 μέρες αναμονή
.
Κάτι μου έλεγε φίλος ότι η Xiaomi θα πάρει πίσω την αυστηρή πολιτική που πάει να εφαρμόσει ή μάλλον εφαρμόζει ήδη (china-global,lock-unlock,brick κλπ.), ξέρετε κάτι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0