Greek rom mi max 3 [SOLVED]
-
-
Ανέβασε ένα screenshot από το about phone και τσεκαρε και το arb level.
Θα βρεις τους οδηγούς εδώ
Διάφοροι Οδηγοί -
arblevel?
-
update..
-
Βασικά, θα πρέπει να τα πάμε από την αρχή, όλα, ένα-ένα...
Το κουτί γράφει global version στο πλάι?
Ευρωπαϊκός φορτιστής ή άλλος ?
Ο bootloader κλειδωμένος ή όχι ?
Κάνε αυτά για αρχή ---> Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo - Android 9 Pie - Βασικοί Έλεγχοι -
Δε γράφει πουθενά global..
Αμερικάνικος φορτιστής με ανταπτορα..
Ο bootloader δε γνωρίζω θα πρέπει να το ελέγξω..το βράδυ γτ είμαι στη δουλειά τώρα.. -
Άρα το πρώτο θέμα είναι ότι έχεις την China Version, στην οποία δεν μπορεί να παίζει global version rom...σίγουρα ο bootloader είναι ξεκλείδωτος αλλιώς θα ήταν σε κατάσταση brick
Σε καμία περίπτωση μην κλειδώσεις τον bootloader !!!
Στην ουσία θα πρέπει να κάνεις κι εσύ ότι κάνουν τα παιδιά με το mi 8...δες σχετικά ---> ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Άρα το πρώτο θέμα είναι ότι έχεις την China Version, στην οποία δεν μπορεί να παίζει global version rom...σίγουρα ο bootloader είναι ξεκλείδωτος αλλιώς θα ήταν σε κατάσταση brick
Σε καμία περίπτωση μην κλειδώσεις τον bootloader !!!
Στην ουσία θα πρέπει να κάνεις κι εσύ ότι κάνουν τα παιδιά με το mi 8...δες σχετικά ---> ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κανε το πιο απλό πράγμα...κάνε ένα restartnτο κινητό εάν γράφει unlocked τότε θες την διαδικασία όλη αυτή που περιγράφει ο @NasDriver...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Κανε το πιο απλό πράγμα...κάνε ένα restartnτο κινητό εάν γράφει unlocked τότε θες την διαδικασία όλη αυτή που περιγράφει ο @NasDriver...
Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αρα ακολουθειςβτον οδηγό..πρώτα china rom για locked bootloader και μετά απενεργοποίεις update για να μην γίνει καμια χοντρό ζημιά...και τρέχει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Vasilis Karvountzis έγραψε:
Τελικά, να κλειδώσουμε ή όχι τον bootloader?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0