ετοιμο κλειδωμενο....παω να δοκιμασω το ξεκλείδωμα και επανέρχομαι!!!!!
Greek rom mi max 3 [SOLVED]
-
-
720 ωρες????σα δε ντρεπονται...εβαλα το λογαριασμο μου στο debygg εκοψα και τη καρτα απο μικρο σε νανο..πολυυυ φασαρια για το τιποτα..ενα μηνα το κανανε και αυτοι???ουσττττ....
-
-
Την ίδια διαδικασία κάνεις στην ουσία ---> [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum
-
τα εκανα..ευχαριστωωωω πααααρα πολυ για ολα που δε το μπρικαρα...
υπαρχει η εκδοση 10 να περασω??? -
Σε σταθερή (stable) δεν έχει βγει ακόμα...πολύ πιθανό μέσα στον Οκτώβρη
-
MIUI 10 - MIUI 10 STABLE RELEASE | Xiaomi European Community
Δες εδώ αν θέλεις από eu
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετά από 1 μήνα όμως , θα χρειαστεί να ξεκλειδώσει πρώτα
-
-
Καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα από Geekbuying ένα MI MAX 3 GLOBAL VERSION.Εχει ελληνικό μενού είναι ξεκλειδωτο αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ήταν κινεζική version που με patch το φτιάξαμε Global. Έχω θέμα όμως γτ ενώ δείχνει σήμα φουλ στις κλήσεις φαίνεται απενεργοποιημένο,πιάνει όποτε θέλει κ στα δεδομένα ενώ δείχνει φουλ σήμα (Η+) δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Μάλλον δεν υποστηρίζει τα δικα μας Bands. Μπορώ να κάνω κάποια αναβάθμιση ή είναι θέμα hardware.
Την βοήθεια σας παρακαλαω γτ μάλλον κλαίω ένα 300αρι ευρώ.
Ευχαριστώ.
Μανος -
Είσαι ίδια ακριβώς περίπτωση...θα πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο...δες τα μηνύματα από την αρχή
-
Και βασικά πες μας εάν το κουτί γράφει global version στο πλάι..αν έχει ευρωπαϊκό φορτιστή και εάν τα τεχνικά στοιχεία στο κουτί είναι στα κινέζικα ή στα αγγλικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0