KING ♔ OF THE FRUITS
-
-
-
αααααμμ εδώ σας θέλω.....δεν κλικαρω
... αμιλα, ποια αμιλα ?? Αααααααααααα την άφησα στην παραλία να κάνει μπάνιο.
Αμ φταίω εγώ που το ανέφερα αλλιώς πουυυυυυ... -
ΤΙ έχεις βάλει κανα bot και τα μαζεύει μόνο του?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Έλα ντε!
Με έκανε να ψάχνω.
Αυτό με τα κλικ ισχύει πάντως -
αν δεν πάρω μετάλλιο δεν μολογαω.
Εξάλλου για σκεφτείτε τι έχει να γίνει μόλις αποκαλύψω το κόλπο. Όλοι θα εκτοξευσουν τα φρούτα τους στα ύψη -
Μου βγήκε ένα καλάθι με φρούτα και με μιας μου έδωσε 9 φρούτα.
23.806 -23.814.
Δεν νομίζω να έτυχε σε κανέναν να βγαίνει σε κάθε σελίδα 8,9 10,20.
Άρα κάτι τρέχει.
Αυτό που τρέχει, χρειάζεται κινητό και όχι σταθερό υπολογιστή.
Όταν μας παρουσιάζεται ένα... άάάλο φρούτο... κλείνουμε την σύνδεση δικτύου ( προτιμούμε data αντί σύνδεση wifi) και περιμένουμε ένα, δύο ✌ δευτερόλεπτα να είμαστε σίγουροι ότι έχει κλείσει η σύνδεση.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να δουλέψει αυτό το κόλπο είναι εκεί που είμαστε να μην έχουμε καλό σήμα, να χρειάζεται 2-3 δευτερόλεπτα να συνδεθεί.
Μόλις πατήσουμε στην σύνδεση
πάμε στα φρούτα και πατάμε συνέχεια επαναληπτικα. Αν μας βγει αμέσως το σήμα που προσπαθεί να φορτώσει την σελίδα πάμε αμέσως σε κάποιο σημείο, οποιοδήποτε λινκ κοντά στα φρούτα. Εδώ παίζουμε με δέκατα του δευτερολεπτου, εγώ πατάω συνήθως στα εκκρεμη νήματα επάνω δεξιά και μόλις φορτώσει την σελίδα πατάω να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη σελίδα με τα φρούτα και πατάω πολλές φορές και γρήγορα πάνω στα φρούτα. Όσο ακόμα προσπαθεί το κινητό να συνδεθεί στο δίκτυο η σελίδα αποθηκεύει τα πατήματα και σου τα δίνει μετά όλα μαζί.
Μια άλλη προϋπόθεση για να γίνει σωστά η διαδικασία είναι στο νήμα που παρουσιάζεται να μην υπάρχουν πολλές απαντήσεις ώστε πατώντας επιστροφή να μην χρειάζεται να ψάχνουμε τα φρούτα σε ένα μεγάλο νήμα, είπαμε παίζουμε με δέκατα του δευτερολεπτου.
Τώρα λοιπόν που σας αποκαλυψα το μέγα μυστικό μπορεί να πατάτε επαναλαμβανομενα like -
Και το ηθικό δίδαγμα: "Όπου βλέπεις πολλά φρούτα, πρέπει να lagάρεις"Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
@flytouch1111
Και κάπως έτσι μετά σου κλειδώνει τον λογαριασμό ο admin για δημιουργία lag στον Server....
Δημιουργεις αναίτια lag spikes και προβλήματα στην sql.
-
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
-
γελατε, γελατε αντί να μου δώσετε μετάλλιο μου την λέτε κιόλας. Αλλά ξέρω εγώ σας πείραξε γιατί πρώτον έριξα από το βάθρο της πρωτιας μια γυναίκα και δεύτερον σας έδειξα κενό στο σύστημα σας.... Δοξαστε με.
Τώρα θα φταίω εγώ αν όλοι μαζικά θα θελησουν να γίνουν πρώτοι φρουτεμποροικαι θα πέσει το σύστημα
Μπορείτε να σώσετε την κατάσταση ακόμαμέχρι να πλακώσουν τα σκουλήκια από το άλλο νήμα
.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0