Κάτι προσπαθεί να συγχρονίσει και δεν γίνεται σωστά...για αυτό έχεις πρόβλημα όταν ενεργοποιείς το wifi...δεν δοκιμάζεις κι εσύ ένα factory reset ?
Προβλημα με μπαταρια;
-
-
Θα περιμένω λίγο ακόμη μήπως βρεθεί κάποια λύση ,και στην τελική αν δεν μπορέσω αλλιώς τότε θα κάνω ρεσετ.ευχαριστω για την άμεση απάντηση.!!!
-
Λοιπον. Κατέβασα μια εφαρμογή app killer το advanced task manager.Αφου έκανα kill τις εφαρμογές που δούλευαν στο παρασκήνιο ,δοκίμασα να ανοίξω το wifi.Παλι πρόβλημα.Μετα από λίγη ώρα μου βγάζει στο app killer ....facebook cpu lag με κόκκινα γράμματα.Παω στις άδειες του συστήματος για facebook και τις κάνω όλες απενεργοποίηση.Το ίδιο έκανα και για το viber.Εκανα πάλι kill τις εφαρμογές...και ναι επιτέλους το τηλέφωνο έστρωσε. Η μπαταρία σταθεροποιήθηκε και η συσκευή δε ζεσταίνεται. Περιμένω πλέον να δω αν θα το ξανακάνει. Μάλλον το facebook την έκανε τη δουλειά.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μαλλον κάποιο κόλλημα με συγχρονισμό είχε.τωρα δουλεύει καλά.θα φανεί μέχρι το βράδυ. -
Δηλαδή αν κάνω απεγκατασταση το Facebook θα στρώσει?
-
Δεν είναι σίγουρο, αλλά σίγουρα θα έχεις μικρότερη κατανάλωση
-
Το δικό μου που είχε τρελλη υπερθέρμανση και κατανάλωση είναι οκ τώρα. Όσο το wifi ήταν κλειστό δεν είχε πρόβλημα. Μόλις άνοιγε όμως το wifi τότε έτρωγε τη μπαταρία μέσα σε 1 ώρα.
-
Λοιπόν, έκανα επαναφορά με βαριά καρδιά και όντως έστρωσε. Σήμερα το βράδυ έκανε ενημερώσεις σε κάτι βλακείες της Google και άρχισε ξανά τα ίδια. Έκανα απεγκατασταση τις ενημερώσεις και έστρωσε πάλι. Πως μπορώ να διαγράψω όλες αυτές τις παπαριές που εγκαταστει η Google????
-
Ο/H Lekkas1982 έγραψε:
Λοιπόν, έκανα επαναφορά με βαριά καρδιά και όντως έστρωσε. Σήμερα το βράδυ έκανε ενημερώσεις σε κάτι βλακείες της Google και άρχισε ξανά τα ίδια. Έκανα απεγκατασταση τις ενημερώσεις και έστρωσε πάλι. Πως μπορώ να διαγράψω όλες αυτές τις παπαριές που εγκαταστει η Google????
-
Να 'μαι κι εγώ εδώ πάλι για να ενημερώσω.Τελικά είχα κάνει factory reset και το κινητό είχε στρώσει για 2-3 εβδομάδες.Βέβαια πριν το δούλευα με 2 κάρτες sim ,μετά με 1 μήπως και βοηθήσω την κατάσταση.Όλα καλά μέχρι προχθές το βράδυ που άρχισε πάλι τα ίδια.Υπερθέρμανση και τρελή κατανάλωση της μπαταρίας.Και παρατηρώ ότι είχε κάνει ενημέρωση σε google duo,μια εφαρμογή που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Και την προηγούμενη φορά είχε κάνει ενημέρωση σε αυτήν την εφαρμογή.Το θυμάμαι καλά.Μπήκα να πετάξω την εφαρμογή,αλλά δε με αφήνει.Έκανα κατάργηση των ενημερώσεων και το τηλέφωνο έστρωσε.Μέχρι το βράδυ οπότε και ξεκίνησε πάλι τα ίδια και μπαίνω και βλέπω πάλι update για google duo
. Πάλι κατάργηση ενημερώσεων πάλι το τηλέφωνο έστρωσε.... Και θέλω να ρωτήσω:δεν υπάρχει τρόπος να βγει η εφαρμογή? Τι μπορεί να συμβαίνει και δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα στο τηλέφωνο? Και γιατί δε κρατάει τη ρύθμιση για κατάργηση των ενημερώσεων και κάθε βράδυ κάνει ενημέρωση? Αν δοκιμάσω αυτό που λέει φίλος παραπάνω και το κάνω απο τις τελείες δεξιά υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τη ρύθμιση?
-
To google duo μπορείς να το απενεργοποιήσεις, αν είναι όντως αυτό που δημιουργεί το battery drain.
Ανοίγεις το playstore.
(πάνω αριστερά) menu-> help & feedback-> (delete apps that you installed) tap to go to application settings -> duo -> disable
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για google play movies/music κ.α.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0