Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13.
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Αυτή τη βδομάδα δώσαμε πιστοποίηση στο playstore για τις παρακάτω συσκευές με global source rom ..
Mido , santoni , rolex , kenzo , kate , land , nikel και στη global port του omega ..
Θα δώσουμε και για τις υπόλοιπες συσκευές σταδιακα , σε μια δυο αναβαθμίσεις θα έχουμε πιστοποίηση για όλες τις ρομς από global source..
Αν στις ρυθμίσεις του playstore δεν σας βγάζει τη συσκευή σας πιστοποιημένη τότε θα χρειαστεί να σβήσετε τα δεδομένα και cache των εφαρμογών , Google Play Store , Google Play services for instant Apps , Υπηρεσίες Google Play και το Πλαίσιο Υπηρεσιών Google ( γι'αυτό ίσως δε χρειάζεται αλλά δεν κάνει και κακό )..
Μετά θα κάνετε reboot τη συσκευή σας και θα έχετε πιστοποίηση .. -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13.
-
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H thomas01 έγραψε:
Θα μπορείτε βέβαια από τις επόμενες εβδομάδες να το ακυρώσετε αν δεν θέλετε να λαμβάνετε VIP mail για οποιοδήποτε λόγο από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας εκεί που λέει για Λήψη Vip mail.
Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε απλά θα το ακυρώσετε ...
Θα επιλέξετε καμιά και δεν θα λαμβάνετε VIP mail.
Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε πλήρως μόλις καταλήξουμε στον τρόπο που θα γίνεται από εδώ και πέρα η αποστολή των VIP mail.
Ο/H xnikos έγραψε:
θα ανέβει στο androidfilehost?
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
με τον browser της mi που εγκαθισταται 2 φορες (διπλοτυπη) υπαρχει λυση; το χει κανενας αλλος αυτο το θεμα; mido εδω.
Ο/H George 21 έγραψε:
-
Γεια σας και απο μένα εχω το Redmi 5 (vince),, και μένα μου ήρθε mail με όλες της Ρουμ και την βάζω πρώτη φορά έβαλα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HM5Plus_8.9.20_v10-8.1.zip αφού πρώτα έκανα Format data ειναι η σωστή ?????γιατί στην αναβάθμιση μου γραφη MIUI10 8.9.20 (weekly)..
Έγινε εγκατάσταση κανονικά και την έκανα 2 φόρες επανεκκίνηση έτσι από συνήθεια άλλα βλέπω οτι δεν εγκαταστάθηκε το Dolby Atmos και το miuihellas.apk αλλα δεν μπορω να το βρω ουτε με τον διαχείριστη αρχείον..
Την βοήθεια σας αν γινετε παρακαλω, και συνχαριτηρια για την προσπάθεια σας..
Ευχαριστω -
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε FIX της ROM για το RedMi Note 5/PRO για το πρόβλημα με το LAG και την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater)
Την ROM μπορείτε να την βρείτε στην αρχική σελίδα από τον Server μας.
Το AndroidFileHost ακόμη έχει προβλήματα και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ανέβασμα των ROM. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H thomas01 έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
με τον browser της mi που εγκαθισταται 2 φορες (διπλοτυπη) υπαρχει λυση; το χει κανενας αλλος αυτο το θεμα; mido εδω.
Ο/H George 21 έγραψε:
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε FIX της ROM για το RedMi Note 5/PRO για το πρόβλημα με το LAG και την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater)
Την ROM μπορείτε να την βρείτε στην αρχική σελίδα από τον Server μας.
Το AndroidFileHost ακόμη έχει προβλήματα και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ανέβασμα των ROM.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0