το pocophone δεν υποστηριζεται?
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
καλημεριζω σας......τι εγινε ωρε παιδες την πηραν πισω την σημερινη αναβαθμιση ???? δεν τους εφτασε η αργια που ειχαν και ειπαν να το τραβηξουν σαβ/κο ??? προχθες ειχαν changelog....
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
καλημεριζω σας......τι εγινε ωρε παιδες την πηραν πισω την σημερινη αναβαθμιση ???? δεν τους εφτασε η αργια που ειχαν και ειπαν να το τραβηξουν σαβ/κο ??? προχθες ειχαν changelog....
" Γεωπόνος”
-
-
οφ τοπικ αλλα μπορει να με ενημερωσει καποιος μετα την εγραφη μου σαν v.i.p. γιατι δεν εχω καμια ειδοποιηση εδω και 2,5 μηνες αν δεν κανω λαθος.μπαινω στο "ενημερωση συστηματος" μεσω ρυθμισεων τηλεφωνου και δεν δεχεται το "κλικ" που κανω.καποια στιγμη εμφανιστηκε απο την εφαρμογη updater το μηνημα "εχει ληξει η συνδρομη" μου,κουφο,.μια βοηθεια εστω και με π.μ..ευχαριστω.
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
το ψαχνω αλλα νομιζα οτι ειναι αυτονοητο η ληψη email με τις αναβαθμησεις.ευχαριστω.
-
αυτονόητο πως θα μπορούσε να είναι εγώ μπορεί να θέλω να λαμβάνω μόνο τις stable οι οποίες βγαίνουν μια στο τόσο γιατί να παίρνω τις εβδομαδιαίες αφού δεν με ενδιαφέρουν;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Θα ειδοποιηθείτε με mail όταν ενεργοποιήσουμε τα πεδία λήψεων και τις κατηγορίες των ROM.
Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται είναι οι VIP να έχουν δηλωμένες τις συσκευές που έχουν.
Σε ότι αφορά τώρα τις ROM....
Θα λάβετε τις πρώτες με CN/xiaomi.eu source αύριο το απόγευμα.
Οι ROM με Global Source θα παραδοθούν από την Κυριακή, γιατί πάλι άλλαξαν αρκετά στο Source της ROM με αποτέλεσμα να χρειάζονται διορθώσεις πριν παραδοθούν. -
Ο/H vanni έγραψε:
αυτονόητο πως θα μπορούσε να είναι εγώ μπορεί να θέλω να λαμβάνω μόνο τις stable οι οποίες βγαίνουν μια στο τόσο γιατί να παίρνω τις εβδομαδιαίες αφού δεν με ενδιαφέρουν;
Μετά την διανομή αυτής της εβδομάδας, όλοι οι VIP θα λάβετε ένα Extra mail που θα σας εξηγεί πως θα δηλώσετε τις ROM στο προφίλ σας, ώστε να λαμβάνετε αυτά που επιθυμείτε μόνο. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται είναι οι VIP να έχουν δηλωμένες τις συσκευές που έχουν.
Σε ότι αφορά τώρα τις ROM....
Θα λάβετε τις πρώτες με CN/xiaomi.eu source αύριο το απόγευμα.
Οι ROM με Global Source θα παραδοθούν από την Κυριακή, γιατί πάλι άλλαξαν αρκετά στο Source της ROM με αποτέλεσμα να χρειάζονται διορθώσεις πριν παραδοθούν.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0