Ξανα εγκατάσταση την ρομΟ/H vasilhs έγραψε:
Τελικά την έκανα την βλακεία μου σε προσπάθεια για επανεγκατάσταση της 8.9.13 έκανα επαναφορά και επέλεξα όλα τα κουτάκια του twrp και εδώ και δέκα λεπτά έχει κολλήσει στο mi logo καμιά συμβουλή;
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μα δεν ανοίγει σε recovery
-
Ο/H vasilhs έγραψε:
Μα δεν ανοίγει σε recovery
Μήπως έκανες Wipe τα πάντα ?
Αλλά και πάλι θα έπρεπε να μπορείς να μπεις σε Recovery.
Δες αν σου κλείδωσε ο Bootloader και ξεκλείδωσέ τον
Κάνε Flash πάλι σε Fastboot το recovery που είναι για την συσκευή σου..
Μπορείς να τα βρεις τα Recovery από εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/
Έχει και οδηγίες εγκατάστασης του Recovery εκεί. -
-
-
-
-
Ωραια παιδιά, πέρασα την καινούρια ROM.
Και ειλικρινά ευχαριστώ πολύ γι όλα όπως πάντα.
Εχω όμως δύο θέματα, το πρώτο είναι από την 8.9.6, την ROM της προηγούμενης εβδομάδας δεν την είχα βάλει αφού είδα ότι έχει bugs.
Το λοιπόν πρώτον, έχω θέμα όταν μπαίνω στην ασφάλεια ➡ διαχείριση εφαρμογών , δεν μπορώ να μπω στις άδειες των εφαρμογών. Δοκίμασα και από το μενού των ρυθμίσεων να μπω στις άδειες, αλλά πάντα μου κάνει fc.
Επίσης δεν μου δουλεύει η εφαρμογή του καιρού.
Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, την ξανασεταρα, αλλά και πάλι κάνει και αυτή fc. Καμία λύση; Να περιμένω fix;;; -
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Εχω όμως δύο θέματα, το πρώτο είναι από την 8.9.6, την ROM της προηγούμενης εβδομάδας δεν την είχα βάλει αφού είδα ότι έχει bugs.
Το λοιπόν πρώτον, έχω θέμα όταν μπαίνω στην ασφάλεια ➡ διαχείριση εφαρμογών , δεν μπορώ να μπω στις άδειες των εφαρμογών. Δοκίμασα και από το μενού των ρυθμίσεων να μπω στις άδειες, αλλά πάντα μου κάνει fc.
Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, την ξανασεταρα, αλλά και πάλι κάνει και αυτή fc. Καμία λύση; Να περιμένω fix;;;
Αν δεν σου στρώσει πάλι, θα πας στα Advanced του TWRP Recovery => Filemanager => Data => dalvik-cache και θα πατήσεις κάτω το V για να κάνει Delete και αμέσως μετά Reboot στην MIUI.
Θα φτιάξει και πάλι τις Dalvik-Cache η συσκευή και θα είσαι οκ.
Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις στο Mi-6 που έχω... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, την ξανασεταρα, αλλά και πάλι κάνει και αυτή fc. Καμία λύση; Να περιμένω fix;;;
Θα φτιάξει και πάλι τις Dalvik-Cache η συσκευή και θα είσαι οκ.
Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις στο Mi-6 που έχω...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...
Θες να ανεβάσω τις αναφορές;;; -
Ανέβασέ τες....
Μήπως έχεις κανένα ROOT manager ?
Γιατί εγώ δεν έχω βάλει τίποτα ακόμη, ούτε magisk και δεν έχω πρόβλημα... -
Έχω magisk ναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0