Διαφήμιση

[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H vanni έγραψε:

οκ θα περιμένουμε και ευχαριστούμε για όλη την δουλειά που κάνετε, τελικά όμως ποια από τις τρεις είναι η σωστή για το (whyred)
      HMNote5Pro
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Το bug με το εικονιδιο των data διορθωθηκε;
      Όλα είναι στην θέση τους ( αν και δεν είχα την προηγούμενη ρομ που είχε αυτά τα θέματα ), και η διάρκεια της μπαταρίας έχει βελτιωθεί.
    • Σε Natrium συνεχιζει να μη λειτουργει η aroma και οτι και να επιλεξεις απλα γινεται εγκατασταση της rom χωρις τα προσθετα. Σωστη aroma πηραμε μονο σε δυο εκδοσεις τις MIUI 10 και μετα ξανα τα ιδια. Επειδη το εχω αναφερει πολλες φορες και δεν εχω παρει απαντηση, αν εχει εγκαταληφθεί το Mi 5s Plus απο τους Έλληνες developers, το σωστο θα ηταν να μας το πείτε και να μην αγνοειτε τις ερωτησεις μας. Σεβομαι τη δουλεια σας και γι αυτο ειμαι και VIP εδω και αρκετο καιρο, αλλα αν δεν υπαρχει προθεση να διορθωθει αυτο που ανεφερα παρακαλω να μας το πειτε για να περασουμε αλλες custom MIUI rom.
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου έχεις δίκιο το έχω επισημάνει και εγώ.Εαν διαβάσεις προσεκτικά πιο πίσω γίνεται αναφορά ότι σιγά σιγά θα σταματήσει η αrωma ειδικά για το android 8 και το natrium αν όχι στην επόμενη στην μεθεπόμενη ρομ παίρνει oreo
      • Γειά σας. Να ρωτήσω αν γνωρίζετε, για το mi5 ως VIP μέλος έχοντας πάνω τώρα την 8.9.13 μέσω αναβάθμισης της συσκευής θα μου εγκαταστήσει τη σωστή τροποποιημενη νέα 8.9.20 rom ή να την κατεβάσω μέσω mail από το server?
    • Ο/H Leftheo έγραψε:

Σε Natrium συνεχιζει να μη λειτουργει η aroma και οτι και να επιλεξεις απλα γινεται εγκατασταση της rom χωρις τα προσθετα. Σωστη aroma πηραμε μονο σε δυο εκδοσεις τις MIUI 10 και μετα ξανα τα ιδια. Επειδη το εχω αναφερει πολλες φορες και δεν εχω παρει απαντηση, αν εχει εγκαταληφθεί το Mi 5s Plus απο τους Έλληνες developers, το σωστο θα ηταν να μας το πείτε και να μην αγνοειτε τις ερωτησεις μας. Σεβομαι τη δουλεια σας και γι αυτο ειμαι και VIP εδω και αρκετο καιρο, αλλα αν δεν υπαρχει προθεση να διορθωθει αυτο που ανεφερα παρακαλω να μας το πειτε για να περασουμε αλλες custom MIUI rom.
      Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως αν έχετε προβλήματα με την ARΩMA να βάζετε την απλή XTRV.
      Και μάλιστα το αναφέρουμε ΡΗΤΑ και στο VIP mail που λαμβάνετε οι VIP.

To ότι η AROMA άρχισε να μην γίνεται συμβατή με όλες τις συσκευές, οφείλεται σε 3 παράγοντες...
      1) Στο γεγονός πως δημιουργός του AROMA έχει σταματήσει να το υποστηρίζει περισσότερα από 8 χρόνια.
      2) Στο γεγονός πως η Xiaomi κάθε τόσο αλλάζει το Updater.bin που είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των εντολών κατά την διάρκεια του Flash.
      3) Από το Android 8 και πάνω έγινε ακόμη ποιο δύσκολο για την ARΩΜΑ να δουλέψει με αρκετές συσκευές....

Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να πούμε ?

Δεν είναι θέμα πρόθεσης δικής μας, αλλά Defacto δεδομένων που τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν μπορούν να αλλάξουν.
      Παρ'όλα αυτά, πάντα δοκιμάζουμε να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια.

Εκείνο όμως που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ο τόνος σου....
      Αν συσχετίζεις την ARΩMA με την VIP προφανώς έχεις κάνει λάθος επιλογή....

Όπως και να έχει αν παρ'όλα αυτά δεν είσαι ικανοποιημένος στείλε μου ένα ΠΜ, να σε απαλλάξω από το κόστος της VIP.... :D

• Ο/H Thanos_Kyk έγραψε:

Γειά σας. Να ρωτήσω αν γνωρίζετε, για το mi5 ως VIP μέλος έχοντας πάνω τώρα την 8.9.13 μέσω αναβάθμισης της συσκευής θα μου εγκαταστήσει τη σωστή τροποποιημενη νέα 8.9.20 rom ή να την κατεβάσω μέσω mail από το server?
      Αν κάνεις έλεγχο ενημέρωσης από την εφαρμογή αναβάθμισης, θα σου βρει και θα σου κατεβάσει την σωστή ROM που είναι και η διορθωμένη τελευταία που δώσαμε... :thumbsup:

• Διαφήμιση
    • Ο/H Leftheo έγραψε:

Σε Natrium συνεχιζει να μη λειτουργει η aroma και οτι και να επιλεξεις απλα γινεται εγκατασταση της rom χωρις τα προσθετα. Σωστη aroma πηραμε μονο σε δυο εκδοσεις τις MIUI 10 και μετα ξανα τα ιδια. Επειδη το εχω αναφερει πολλες φορες και δεν εχω παρει απαντηση, αν εχει εγκαταληφθεί το Mi 5s Plus απο τους Έλληνες developers, το σωστο θα ηταν να μας το πείτε και να μην αγνοειτε τις ερωτησεις μας. Σεβομαι τη δουλεια σας και γι αυτο ειμαι και VIP εδω και αρκετο καιρο, αλλα αν δεν υπαρχει προθεση να διορθωθει αυτο που ανεφερα παρακαλω να μας το πειτε για να περασουμε αλλες custom MIUI rom.
      Δεν υπάρχει κανένα θέμα εγκατάλειψης του natrium, αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε καν νέες ROM. Προσπαθούμε πάντα να διορθώσουμε προβλήματα, αλλά πολλές φορές, αναλογιζόμενοι και το πλήθος των συσκευών είναι λογικό να ξεφεύγουν προβλήματα. Ειδικά όταν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη συσκευή για test. Καλώς ή κακώς το aroma script αποτελεί ένα project που έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από το δημιουργό του εδώ και αρκετό καιρό. Είναι λοιπόν στο δικό μας χέρι να επινοούμε "πατέντες" ώστε να μπορούν κάποια πράγματα να δουλεύουν. Από εκεί και πέρα σε ορισμένα κομμάτια κώδικα απλά ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε χέρι και ως εκ τούτου έχουμε συστήσει σε όσους έχουν πρόβλημα με την aroma ROM, να επιλέγουν την XTRV, ειδικά σε όσους βρίσκονται σε Oreo και πάνω. Δεν υπάρχει πρόθεση να αγνοήσουμε κανέναν.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Leftheo έγραψε:

Δεν υπάρχει κανένα θέμα εγκατάλειψης του natrium, αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε καν νέες ROM. Προσπαθούμε πάντα να διορθώσουμε προβλήματα, αλλά πολλές φορές, αναλογιζόμενοι και το πλήθος των συσκευών είναι λογικό να ξεφεύγουν προβλήματα. Ειδικά όταν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη συσκευή για test. Καλώς ή κακώς το aroma script αποτελεί ένα project που έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από το δημιουργό του εδώ και αρκετό καιρό. Είναι λοιπόν στο δικό μας χέρι να επινοούμε "πατέντες" ώστε να μπορούν κάποια πράγματα να δουλεύουν. Από εκεί και πέρα σε ορισμένα κομμάτια κώδικα απλά ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε χέρι και ως εκ τούτου έχουμε συστήσει σε όσους έχουν πρόβλημα με την aroma ROM, να επιλέγουν την XTRV, ειδικά σε όσους βρίσκονται σε Oreo και πάνω. Δεν υπάρχει πρόθεση να αγνοήσουμε κανέναν.
      Ευχαριστω πιλυ για την απαντηση και για τη δουλεια σας.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Leftheo έγραψε:

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως αν έχετε προβλήματα με την ARΩMA να βάζετε την απλή XTRV.Και μάλιστα το αναφέρουμε ΡΗΤΑ και στο VIP mail που λαμβάνετε οι VIP.

To ότι η AROMA άρχισε να μην γίνεται συμβατή με όλες τις συσκευές, οφείλεται σε 3 παράγοντες...
      1) Στο γεγονός πως δημιουργός του AROMA έχει σταματήσει να το υποστηρίζει περισσότερα από 8 χρόνια.
      2) Στο γεγονός πως η Xiaomi κάθε τόσο αλλάζει το Updater.bin που είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των εντολών κατά την διάρκεια του Flash.
      3) Από το Android 8 και πάνω έγινε ακόμη ποιο δύσκολο για την ARΩΜΑ να δουλέψει με αρκετές συσκευές....

Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να πούμε ?

Δεν είναι θέμα πρόθεσης δικής μας, αλλά Defacto δεδομένων που τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν μπορούν να αλλάξουν.
      Παρ'όλα αυτά, πάντα δοκιμάζουμε να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια.

Εκείνο όμως που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ο τόνος σου....
      Αν συσχετίζεις την ARΩMA με την VIP προφανώς έχεις κάνει λάθος επιλογή....

Όπως και να έχει αν παρ'όλα αυτά δεν είσαι ικανοποιημένος στείλε μου ένα ΠΜ, να σε απαλλάξω από το κόστος της VIP.... :D
      Δεν συσχετιζω την Aroma με τη VIP και δεν ανεφερα το οτι οληρωμω συνδρομη για μα μου επιστραφουν τα χρηματα αλλα για να δειξω οτι παρολο το προβλημα που εχω, εκτιμω τη δουλεια σας η οποια αξιζει πολυ περισσοτερα απο τα χρηματα που πληρωνω. Αυτο που εγραψα, ισως με λαθος τονο, ειναι οτι ανεφερα αρκετες φορες το προβλημα και δεν πηρα απαντηση. Ισως δωσατε σε αλλους και δεν τη διαβασα αλλα σε αλλες συσκευες, η Aroma λειτουργει κανονικα και το Natrium δεν εχει παρει καν Android 8 ακομη. Επισης σε Miui 9 και σε καποιες εκδοσεις τις MIUI 10 λειτουργουσε κανονικα. Τωρα που πηρα την απαντηση, θα ξερω οτι το dolby atmos για παραδειγμα πρεπει να το περασω χειροκινητα αν τα καταφερω. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H omek07 έγραψε:

Παιδια για το Mi8 ειναι βασισμενη σε Global ή σε Chinese ????
      Σε Global στην παρούσα φάση και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία.