Έχω το Mi Note 2 περίπου ένα χρόνο. Κάποια στιγμή άρχισαν να παγώνουν εφαρμογές, κάμερα, Chrome, Facebook, κλπ. Μερικές φορές μου βγάζει και μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν αντιδρά. Έκανα factory reset Και Για καμιά βδομάδα ήταν οκ, μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Το κινητό το πήρα από banggood και δεν το πείραξα καθόλου. Έχει μήπως κανείς λύση στο πρόβλημα;
Πάγωμα εφαρμογων
-
-
Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια μαϊμου rom, από αυτές που βάζουν συνήθως τα κινεζομάγαζα... Ένα screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα μας κατατοπίσει...
-
-
Ή να έκανες αναβάθμιση στην MIUI 10 που άρχισαν να υπάρχουν παράπονα σε διάφορες συσκευές
Ίσως να δοκίμαζες μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μήπως λυθεί το πρόβλημα ή τουλάχιστον ελαττωθεί σε ανεκτά επίπεδα... -
Miui 10 έχω τώρα και το πρόβλημα είναι στα ίδια επίπεδα με πριν. Επαναφορά έκανα και δεν έλυσε το πρόβλημα.
-
Ο Nasdriver εννοούσε ότι ίσως τα προβλήματα να οφείλονται στην αναβάθμιση σε MIUI 10 αλλά λες ότι τα είχες και πριν... Ίσως μετά από ένα χρόνο με συνεχείς "βρώμικες" αναβαθμίσεις να ήρθε ο καιρός να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση...
-
-
ΟΚ, το δοκιμάζω κι ενημερώνω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα να κάνω fastboot ROM αλλά προκύπτουν διάφορα και φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και μείνω χωρίς κινητό. Θυμάμαι παλίοτερα υπήρχε κάποιο κατάστημα που έκανε τέτοιες δουλειές, μήπως θυμάτα ή γνωρίζει κανείς ποιό είναι;
-
Αν μας πεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις μπορεί και να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις. Ανέβασε και ένα screenshot από το about phone να δούμε ποιο τηλέφωνο έχεις και τι rom φοράει.
-
Έχω ανεβάσει πιο πάνω.
-
Ίσως κάποιο app σου δημιουργεί πρόβλημα
Όταν έκανες Factory Reset μετά σου ξαναέβαλε όλα τα app σου το back up? Ή ήταν καθαρό το κινητό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0