Για σας έχω ένα xiaomi readmi 5 plus και μετά το χτεσινό update του MIUI 10 δεν λαμβάνει τούς ήχους ειδοποιήσεις για τα μηνύματα - Google - messages - Instagram και γενικά όπως τής νες ειδοποιήσεις του Google τον παιχνιδιών ενώ μου εμφανίζει την ειδοποίηση δεν ακούγεται ο ήχος ότι έχω νέα μυνήματα - ειδοποίησης , μήν πώς έχετε κάποια λύση ? Ιδέα ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Readmi 5 plus
-
-
Καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Όταν το έχω δίπλα μου δεν ακούω καμία ειδοποίηση. Όταν το έχω μακριά μου π.χ. στην άλλη άκρη του δωματίου το ακούω. Απ' ότι έχω καταλάβει κάπως έτσι πρέπει να λειτουργεί...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είτε είναι δίπλα μου είτε μακριά το ίδιο κάνει είναι σαν να μην έχει ήχους ειδοποιήσεις το κινητό.
-
Δοκίμασε να τους κλείσεις και να τους ενεργοποιήσεις εκ νέου
-
Υπάρχουν τα nature sounds στο κιν; Μου έβγαλε μια ειδοποίηση να τα κατεβάσει στο ρολόι πάτησα ναι και δεν υπάρχουν πουθενά στο δικό μου....
Τα έκλεισα τα ξανά άνοιξα αλλά τίποτα καμία άλλη ιδέα ?
-
Σε εμένα, με την ίδια συσκευή δεν παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα. Να ρωτήσω όμως κάτι άσχετο μιας και είστε όλοι χρήστες του ίδιου τηλεφώνου. Μπορείτε να δείτε αν στο μεγάλο widget του ημερολογίου (του προεγκατεστημένου) εμφανίζονται τα events? Γιατί μετά το update σταμάτησαν να εμφανίζονται. Μπορείτε σας παρακαλώ να το επιβεβαιώσετε; Ευχαριστώ
-
Εμένα μου τα δείχνει όλα κι έχω καθημερινά events.
-
-
Ο/H g1annis έγραψε:
Harrytzo αν μπορείς άπαντες μου σε παρακαλώ....
@Harrytzo θέλει... -
Τώρα το είδα! Αρχικά τι εννοείς μεγάλο και μικρό widget?
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρησιμοποιώ widget στο ημερολόγιο μπαίνω στο app.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα